Svaki kluc mozes samo jednom ili samo na jednom pc da koristis za retail a sad neznam kako rade msdn kluceviznaci ja svoj "kljuc" mogu da preprodam 10 000 puta vazno je da je genuine i da radi danas!, smesno
da li prodavac istog kljuce moze garantovat da ce taj kljuc radit za godinu dana i kako?
Svaki kluc mozes samo jednom ili samo na jednom pc da koristis za retail a sad neznam kako rade msdn klucevi
Rade tako dok ih Microsoft ne blokira... takodje i OEM kljucevi se mogu blokirat, isto i retail kljuce se ne blokira odma nakon 2-ge aktivacije vec nakon vise njih
Vuce,svaka cast na mastovitosti
Zeljko: kljuc moze da radi samo na jednoj masini... zato sam napomenuo telefonsku aktivaciju jer automatski se zastitis od daljih malverzacija sa eventualnom daljom prodajom tvog kljuca...
Nije tacno oem kluc moze da radi na jednoj masini t.e samo na jednoj matici a retail na vise ali samo na jedan pc da bude aktivanRade tako dok ih Microsoft ne blokira... takodje i OEM kljucevi se mogu blokirat, isto i retail kljuce se ne blokira odma nakon 2-ge aktivacije vec nakon vise njih
Nije tacno oem kluc moze da radi na jednoj masini t.e samo na jednoj matici a retail na vise ali samo na jedan pc da bude aktivan
Pa to i kazem oem kluc mozes samo na jednoj masini ili maticnoj da ga aktiviras ako neko prodaje kluc oem onda je to ne iskoristenmaaa nije u tome poenta, poenta je da kljucevi sa ebay-a nisu validni kod nas i nikako nisu sigurica!
ja neznam sta se vi ovde raspravljate, retail kljuc NEMOZES kupiti na ebay-u jer je 100% preprodaja i prevara, tako da se tu prica zavrsava
Pa to i kazem oem kluc mozes samo na jednoj masini ili maticnoj da ga aktiviras ako neko prodaje kluc oem onda je to ne iskoristen
Možda likovi prodaju na ebay-u svoje MSDN ključeve koje nisu ni koristili... U tom slučaju nema zime za kućne korisnike što se tiče inspekcije, ali šta će firma da kaže kad im bane inspekcija?
Nemoras da imas slic na bios za da bi aktivirao ja imam dosta kupujeno oem licence od XP,Vista ,7 i to ve sa cd i stikerufff OEM kljucevi su se prodavali na XP-u, na windows 7 moras imati slic u biosu, an 8-ci se nemogu preneti, itd!
Nemoras da imas slic na bios za da bi aktivirao ja imam dosta kupujeno oem licence od XP,Vista ,7 i to ve sa cd i stiker
Nema potrebe da mi objasnavas posto znam da sam kupovao XP oem za moj dujdan poradi inspekcije pred 10 godinaRaspitaj se bolje, nije tema ovde da ti objasnjavam kako OEM kljuc radi na XP-u, 7ci, 8-ci...
Pa to sam i ja pitao juce i danas jednu dve strane pre tebe..
Ја имам друго питање. На 7-ци која није апгрејдована на 10240 и иконица стоји доле get win10, да ли ће бити могуће 29-ог да се уради update и да активација остане? Вероватно одговор на ово могу бити само претпоставке. Питање да ли да се чека или не 29-ти.
Nema potrebe da mi objasnavas posto znam da sam kupovao XP oem za moj dujdan poradi inspekcije pred 10 godina
Pa ti si spominjao, bilo koji windows sa oem licencu mozes da ga aktiviras samo na toj maticnoj ili laptop, ja sam mislio da to vazi i za neko komponentu da je vezan ali je samo za maticnojKakve veze ima OEM kljuc za XP i win 7 itd, kazem ti nije tema, evo stari tekst za win7 za dalje googlaj
http://www.guytechie.com/articles/2010/2/25/how-slp-and-slic-works.html
Tabi nesto i dalje nije JASNO ti ne zivis u nemackoj, takodje otkud znas da ti kljuci nisu davani DUPLO svima!
Ti po tom nemackom pravu imas pravo da sa jednog kompa na drugi nekako smuljas slic itd, ili pozivom microsftu da isti kljuc proradi, zanci da ga ne koristis na prvom racunaru vise vec samo na drugom!
Kad nesto kupis online kako ti znas da su oni tebi prodali kljuc koji se vise ne koristi!, zasto ovom kazem jer znam licno autrijanca koji je kupio kljuc za win8 na ebay-u koji nakon 2 godine vise ne radi! a isti on nikad ni nije koristio
Napominjem da svaka lopovska kompanija moze da se otvori za sicu u nemackoj, UK ma bilo gde i da stampa racune KAKVE pozelis samo plati!, dok ima ovaca za sisanje ovakvi ce da trljaju ruke!
Ali Zeljko,ja zivim u Nemackoj...
Isto tako znam da mi eBay.de i PayPal garantuje da ja kao kupac necu biti ostecen...
Isto tako mi i MS telefosnki servis gde sam snimio razgovor takodje sudski garantuje da ce ta licenca dozivotno biti moja...
Jos jednom napominjem-telefonska aktivacija,ne online,ne retail bla bla...
Htedoh da napišem nešto ali videh da je zeljko serviser I da nema poente...
Ok,u pravu si za sve,izvinjavam se... osim zasto pisem na srpskom forumu,to zadrzi za sebe...
Ontopic: kada je izasla zadnja insajder verzija,mislim na datum,ako neko zna?
Offtopic: Krale,sta ti je to dujdan?![]()
prodavnicaOk,u pravu si za sve,izvinjavam se... osim zasto pisem na srpskom forumu,to zadrzi za sebe...
Ontopic: kada je izasla zadnja insajder verzija,mislim na datum,ako neko zna?
Offtopic: Krale,sta ti je to dujdan?![]()
Ma da, ja sam imao tu situaciju i samo sam ga aktivirao iz terminala. To je samo posledica iskljucenih servera za aktivaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari