Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Bilo je i da se preskoči isto, ja nisam ni dao mejl za rezervacije, pošto ima više računara...
Trazili su ti da potvrdis zato sto si im ostavio mail. Da nisi ostavio ne bi ni trazili posto nije obavezno (nisu nista menjali tako je od pocetka).Mozda su to sad izmenili ili sam ja tad bio na lokal nalogu na laptopu, ne secam se...
Ali su trazili da potvrdim rezervaciju sa mail od naloga.
PERM...
"So here the wait is over , presents the activator of Windows 10 ! Yes , it can activate Windows 10 for lifetime !''
Pogledajte prilog 175270
Prvi aktivator sa kms izasao 2010 kada je aktivirao office 2010 na 180 danaSvaki "lek" koji je mogao da aktivira 8icu moze i 10ku. Tako da je prvi izasao pre 2-3 godine a ne danas!
U pravo je covjek nisi ni instalirao windows 10 a vec kazes da ima aktivator koji radi 100% jesi probao ? Nisi pa kako znas da radi 100 %Ja cu te zaobici ovde na forumu jer.... bolje da ne pisem sta si i kakav si jer nece biti dobro posle.
Zato te cooliram i pisi gluposti ima ko ce sve to da pocisti samo da vidi.
A ti pisi sta hoces i hrani se....
PERM...
"So here the wait is over , presents the activator of Windows 10 ! Yes , it can activate Windows 10 for lifetime !''
Pogledajte prilog 175270
Мене нису истерали него сам сам отишао и какве има везе та тема са оваквим небулозама што ти пишеш? Ја сам мислио да ово мало дете пише46. A i tebe isterase iz teme o ishrani i fitnesu jer si pisao nebuloze...
A trolove marxistu i fidela necu ni da komentarisem, jer pisu neistine.
Mozda je tebi fidele treci nalog, meni je prvi, ali to nije tema vec W10.
Vidim da su se neki mnogo razbesneli sto sam napisao da je izasao aktivator(iako nisam dao ni link niti bilo kako krsio pravilo foruma vec samo informisao), ok zaboravite izgleda da nisam trebao da to napisem, ja predlazem da zaboravite da sam to napisao i da se vratite na temu W10.
Naravno preko windows update-a Micorosft moze KMS aktivacioni protokol da updatuje na noviju verziju kad pozeli
Upravo se to, možda dogodi 29.
Izgled pregledniji nego na Windowsu 7? Buahahahahah, momci, pa vi tešite sami sebe.![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari