Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Bilo je i da se preskoči isto, ja nisam ni dao mejl za rezervacije, pošto ima više računara...

Ne znam, ja sam samo kliknuo da rezervisem i onda mi se pojavilo ovo:

Get Windows.jpg

Nikakav mail ili bilo sta mi nisu trazili, a i ovde lepo pise da ce stici obavestenje kad je 10-ka spemna.

Mozda su to sad izmenili ili sam ja tad bio na lokal nalogu na laptopu, ne secam se...
Ali su trazili da potvrdim rezervaciju sa mail od naloga.
Trazili su ti da potvrdis zato sto si im ostavio mail. Da nisi ostavio ne bi ni trazili posto nije obavezno (nisu nista menjali tako je od pocetka).

Inace izasao "lek" za aktivaciju 10-ke koji radi 101%, al su brzi svaka im cast.
Posto je zabranjena piraterija necu javno stavljati ni lek ni URL od istog, ali ako nekom treba rado cu mu poslati :)
Danas je izasao pre par sati.

Dobro je za lek, treba imati na stanjubza neke nove uredjaje :) ipak ne moze preko insajdera na sve zive moguce aparate :)

Poslednja izmena:
Svaki "lek" koji je mogao da aktivira 8icu moze i 10ku. Tako da je prvi izasao pre 2-3 godine a ne danas!

Tako je ali taj je bio za 8 a za 10 iako mozda moze da aktivira i nju.
Ovaj novi je bas pravljen za 10, a naravno moze da aktivira i 7 i 8.

Ja cu te zaobici ovde na forumu jer.... bolje da ne pisem sta si i kakav si jer nece biti dobro posle.
Zato te cooliram i pisi gluposti ima ko ce sve to da pocisti samo da vidi.
A ti pisi sta hoces i hrani se....
U pravo je covjek nisi ni instalirao windows 10 a vec kazes da ima aktivator koji radi 100% jesi probao ? Nisi pa kako znas da radi 100 %

Forumu nije mjesto od tipa " slusaj sea ja sta ti kazem"

Pa valjda je neko instalirao majku mu i potvrdio nisam izmislio imas i SS ne znam sta je problem evo sad cu poslati coveku isproba ce pa ce napisati da li lazem ili ne.
Okay?

Sve dok sam ne isprobas i spodelis nije 100 % posto jos i nema aktivator za windows 10 jedina aktivacija je ta sa CMD, za sada param.aktivacija bice tek posle 29 kada oficijalno puste windows 10

Ok, poslao sam coveku, nadam se da ce doci i reci da li mu radi ili ne, ne znam sta cemo ako radi, da li ces i dalje ti i tebi slicni pisati da ne radi?
A mozda neces ni verovati coveku ako ti kaze,a?

Ti zboris u ime drugoga i kako njemu radi ? Haha napustam temu za sada :)

PERM...

"So here the wait is over , presents the activator of Windows 10 ! Yes , it can activate Windows 10 for lifetime !''

Pogledajte prilog 175270

Postavio sam samo screenshot pošto bi link bio u domenu piraterije. U pitanju je jedan od KMS lekića što se koristio za aktivaciju 8 i 8.1. Radi tako što svaki dan obnavlja aktivaciju (svaki dan se obnavlja na novih 180 dana), pa aktivacija zapravo nikad ne istekne. Istekne jedino u slučaju ako antivirus program proguta lekić.

Dakle, ovo nije ništa novo. I MTK 2.5.3 može da aktivira Win 10.

Prilozi

• win10kms.JPG
    win10kms.JPG
    54.5 KB · Pregleda: 179
Ne ja zborim da sam poslao coveku sa foruma i da ce javiti rezultat, nadam se da hoce ne mogu da ga nateram, a inace taj ko mi je rekao ja mu verujem jer ne laze, kao ni ja.
Naravno ti ne moras da mu verujes, zato se nadam da ces verovati ljudima sa foruma, ili mozda neces?
Nemoj da ides sad cekaj da covek kaze da li radi ili ne pa me onda napadni ili kazi radi, nista vise.

Aj batalite više te fore o aktivaciji ili otvorite novu temu pa razglabajte o loaderima do mile volje. Dođem na temu da vidim šta pametno kad ono xxx strana o daz i sličnim glupostima koje btw krše i pravila foruma.

Samo je problem u tome, što si pisao da je permanentna, a znamo da nije. ;)

Znaci lik napamet pise...auuuu ovo je problem a i meni je bio sumnjiv, od skoro je u w10 temi aktivan..

Malo pre instalirah win10 pro x64, mislim da je build 10240 navodno OEM verzija.
Za sad mi se svidja , izgled je nekako dosta cistiji i pregledniji ( u poredjenju sa win7 ) , odziv je dosta dobar , Edge je u rangu Chrome-a po brzini , tu je i start bar ( zbog cijeg nedostatka preskocih win8 ) , sam je instalirao sve drivere nakon prvog logina , cak i za amd graficku i g25 volan. Stare aplikacije iz prethodnog win7 rade ( aimp , mpc , ...) bez potrebe da se reinstaliraju.

Jedino sto malo pokvari utisak je to sto se crashovao nakon ( unsafe ) ejectovanja flash drive-a :p

46. A i tebe isterase iz teme o ishrani i fitnesu jer si pisao nebuloze...
A trolove marxistu i fidela necu ni da komentarisem, jer pisu neistine.
Mozda je tebi fidele treci nalog, meni je prvi, ali to nije tema vec W10.

Vidim da su se neki mnogo razbesneli sto sam napisao da je izasao aktivator(iako nisam dao ni link niti bilo kako krsio pravilo foruma vec samo informisao), ok zaboravite izgleda da nisam trebao da to napisem, ja predlazem da zaboravite da sam to napisao i da se vratite na temu W10.
Мене нису истерали него сам сам отишао и какве има везе та тема са оваквим небулозама што ти пишеш? Ја сам мислио да ово мало дете пише:).

Vec je pre par nedelja receno da je windows 10 "RTM" i oem procureli baziran na identicnom KMS protokolu kao i Windows 8.1, sve dalje polemike oko aktivatora nisu potrebne!

Naravno preko windows update-a Micorosft moze KMS aktivacioni protokol da updatuje na noviju verziju kad pozeli

enraged iznosi netacne informacije, jer nov aktivator za win10 uospte nije potreban!, potrebni su KMS win10 kljucevi i nista drugo

Izgled pregledniji nego na Windowsu 7? Buahahahahah, momci, pa vi tešite sami sebe. :D :D :D

Upravo se to, možda dogodi 29.

Ne bi rekao, prost razlog jer pirate zele da navuku na free upgrade da svi budu legalni i legalno koroiste M$ prodavnicu, e sad kad kad se program free upgrade-a zavrsi za godinu dana, ako misle da im je pametnije da onemoguce ili otezaju pirateriju KMS protokol mogu jako lako updatovat svim legalnim partenerima poslat nov KMS server... tako bi svi upgradovani kompovi i dalje radili ali novi korisnici ne bi mogli ilegalno da aktiviraju bez nekog novog nacina....
Inace KMS windows update je izasao pre ~2-3 nedelje i radilo se o istom protokolu kao i za win 8.1

Izgled pregledniji nego na Windowsu 7? Buahahahahah, momci, pa vi tešite sami sebe. :D :D :D

Jedina prednost u odnosu na w10 je kod sedmice a to je u vezi WU, mozes da podesis kad hoces, dali hoces i lepo radi... Sve ostalo je na strani W10 ko hoce u nostalgiju neka ostane na w7.

Nazad
Vrh Dno