Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Fino jos uvek se aktivno pegla :)

Jel moguce da mi na 15.6 drajverima radi do 00 a na 15.7 secka nba 2k15 ?
Win 10 naravno...

Ipak jeste 10240 RTM:

avgvCTL.png

Eto, valjda ce sad da se rascisti ova guzva...
Vracaj te se na windows 8/7...da imamo malo mira i normal temu.

Amen!

Stigla nova zakrpa na windows update koja updatu-je explorer.exe na 16393

Pogledajte prilog 175298

I dalje ne rešava ovo:

Osim frankenštajna od settings-a, isti radi tako super, da moram svaki put da uključujem "Input Indicator", kad restart-ujem ili ugasim mašinu.

Upravo sam osetio čari celog taskbar-a kad "ladi jaja", dok desni klik radi kako treba.
attachment.php

Pišem zbog celog taskbara, i dalje sve radi, kako je opisano.

Poslednja izmena:
Nakon 5 dana korišćenja Windows-a 10 RTM mogu reći da odlično šljaka. Jedino mi brljaju Chrome i AIMP3, Chrome mi kida CPU kad se uđe na stranicu sa gomilom Flash reklama, a AIM3 neće nekad da se zatvori. Ali, nije Windows 10 kriv zbog toga, ostaje samo na autorima ova dva programa da to ispeglaju. ;)

Pravo osveženje u odnosu na 8.1, nema više Store aplikacija i Start menija preko celog ekrana na desktop računaru, a sviđa mi se i Task View. Što se tiče Start menija, mogli su samo da stave opciju Create Desktop shortcut kad se desnim klikom miša klikne na shortcut aplikacije u meniju, ali zato može shortcut da se jednostavnim potezom miša prevuče na Desktop što je isto prihvatljivo.

Sta li oni planiraju u Uscu za 29 mislim da ni sami ne znaju. Da nece mozda da traze da im doneses zapisani kljuc od 7/8.1 :D

Nema logike sa 15.7 radi losije...testiraj jos neku igru.

Šta kažu ostali igrači? Jel ima nekih komentara na netu? Vrlo verovatno je do drajvera.

Kako ti se ponašaju ostale igre?

EDIT: Videh odgovor iznad. Verovatno je drajver loš.

Poslednja izmena:
Nakon 5 dana korišćenja Windows-a 10 RTM mogu reći da odlično šljaka. Jedino mi brljaju Chrome i AIMP3, Chrome mi kida CPU kad se uđe na stranicu sa gomilom Flash reklama, a AIM3 neće nekad da se zatvori. Ali, nije Windows 10 kriv zbog toga, ostaje samo na autorima ova dva programa da to ispeglaju. ;)

Ne znam samo kako da ti pokazem da zatvara normalno?

Screenshot (341).jpg

Sad daj tu "monstrum" stranicu za Chrome...

Nzm dal je WHQL, ne pishe, skinuo sam sa zvanichnog sajta (amd)...15.7, mozda je do toga...
ovako mi se zove direktorijum kad ga otpakuje AMD-Catalyst-15.7-Win10-64bit
a ovako sa ovima koji mi jedino rade za nba....
AMD-Catalyst-15.6-Beta-Software-Suite-Win8.1-64Bit-June22

win 10 iz wu mi skida ove:
AMD-Catalyst-15.7-Without-DOTNet45-Win8.1-64bit

Jel imate neki link za 15.7 betu ili neshto ?

Nzm dal je WHQL, ne pishe, skinuo sam sa zvanichnog sajta (amd)...15.7, mozda je do toga...
ovako mi se zove direktorijum kad ga otpakuje AMD-Catalyst-15.7-Win10-64bit
a ovako sa ovima koji mi jedino rade za nba....
AMD-Catalyst-15.6-Beta-Software-Suite-Win8.1-64Bit-June22

win 10 iz wu mi skida ove:
AMD-Catalyst-15.7-Without-DOTNet45-Win8.1-64bit

Jel imate neki link za 15.7 betu ili neshto ?

sad skidam 15.7 za win 8.1 64bit i molim boga...

Skontao sam... Pa ovde se ne zna ko pije, a ko plaća... Win 8.1 drajver za grafičku na Windows Update-u na Windows-u 10....

poenta je da mi na nba-u makar dade samo 15.6 beta za win 8.1, a moje pitanje je da li imate neki amd 15.7 WHQL link a da nije sa amdovog sajta, jer tu mozda nesto ne pije vodu trenutno ?

Vuce kako si ubacio Internet Explorer u taskbar ja to odavno nemam? Mogu da napravim precicu iz C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe ali to je glupo :D

Vrh Dno