Moze...gledju kroz prste samo da si na windows 10.ok ali taj 8.1 ne moze da bude narodna verzija?
ako to uradim tako moze posle clean install?
Jednom kad odrasis upgrade mozes cistu instalaciju koliko hoces puta.
Poslednja izmena:
Moze...gledju kroz prste samo da si na windows 10.ok ali taj 8.1 ne moze da bude narodna verzija?
ako to uradim tako moze posle clean install?
Da ne potezemo to sa legalnim, vec smo ovde prekrsili sva moguca pravila foruma.Kada kazete aktiviran win7 ili win8,1 mislite na legalnu aktivaciju ili moze da se koristi i narodna verzija za upgrade na win10 trajno?
Ja sam se odavno prijavio za testiranje win10 ali sam ga obrisao posle par dana jer mi je pravio problema, ali sad mislim da je vreme da se predje na win 10
lako je to reci za nekoga ko je na win 8.1...Ovaj zivote nema smisla bez Win 10.
Os, kao i svaki drugi od Ms-a. Ne vidim razloga za toliki hype?
Ovaj zivote nema smisla bez Win 10.
Os, kao i svaki drugi od Ms-a. Ne vidim razloga za toliki hype?
Jesili bio prijavljen sa MS account-om za insider program i i nisi se "Ispisao" iz programa ? Ako si još uvek Insider onda možeš da nastaviš sa bilo kojom verzijom.Kada kazete aktiviran win7 ili win8,1 mislite na legalnu aktivaciju ili moze da se koristi i narodna verzija za upgrade na win10 trajno?
Ja sam se odavno prijavio za testiranje win10 ali sam ga obrisao posle par dana jer mi je pravio problema, ali sad mislim da je vreme da se predje na win 10
Kako mislis nista nece biti isto?Nece nista biti isto sve ce biti potpuno drugacije, kao novi win...
Nece nista biti isto sve ce biti potpuno drugacije, kao novi win...
Mi koji smo instalirali ovaj RTM Windows 10, hoce li biti isti kada I ovi drugi instaliraju 29. jula . Mislim hoce li se razlikovati nesto ili ne ?
Sve ce biti isto,mozda neki mali update bas 29-og.
I ja se iskreno nadam...kod koga ne radi neka pusta.:dPo meni mora da bude veliki update jer ce akonto ovog rtm-a da slusaju pritube ljudi pa ako su ql ispravice ako nisu, pusimo ga mi kojima neshto ne sljaka.
Radi, skoro svaki dan ima nesto bitno...
Defender ne racunam on po 2-3 puta dnevno..
Jesi li insider?Kod mene radi WU, prikazuje da je : ''Your device is up to date. Last checked: Today, 09:28'' a u History samo definicije za defender. Ništa drugo nema... Valjda ne treba![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari