Nema veze ovo sto zejko zboruje, oem key nemoze se blokirati ako je legalan posto se vezuje uz mac adresu na majticoj i nije moguce da se aktivira na drugoj
Ne, istu gresku sam imao i uspesno je resio iz terminala. Jedina razlika izmedju njega i mene je ta da sam ja imao aktiviran 160 pa onda WINDOWS UPDATE na 240 i tako dobio tu gresku ...koju sam, opet kazem resio iz terminala. U objasnjenju greske stoji i to da mozes cekati te da ce se mozda sam aktivirati ali se meni nije cekalo.
Sama maticna ima svoju mac adresi na svoju nema veze sa lan macdiskutujemo o sasvim razlicitim stvarima, ni ja nisam rekao da ce microsoft blokirat updatove preko Daz-a barem za sad nema nagovestaja i to nema veze sa mac adresama i plocama!
Sama maticna ima svoju mac adresi na svoju nema veze sa lan mac![]()
Dujdan=dućan ...u Makedoniji verovatno naziv za bilo koju vrstu prodavnice.
Pa toDujdan=dućan ...u Makedoniji verovatno naziv za bilo koju vrstu prodavnice.
Da daAhaaa,Makedonija... zato ga teze razumem![]()
Molim da mi neko ostavi link ka ISO 64 bit, nisam baš pratio najbolje i ne znam da se snađem koja je poslednja verzija
Molim da mi neko ostavi link ka ISO 64 bit, nisam baš pratio najbolje i ne znam da se snađem koja je poslednja verzija
Microsoft deactivate pre-release license keys
http://www.windows10update.com/2015/07/microsoft-deactivate-pre-release-license-keys-duh/
We do not support clean installs of Windows 10240.
Verzija poslata proizvodjacima je bazirana na 10240 verziji koju koriste insideri ali nije nama dostupna u potpunosti. A te kobajagi procirjele, ruske, modifikovane verzije me ne interesuju. Sacekajte 29 for fuck's sake.
zasto ljudi sedam dana prije izlaska pokusavaju instalirati win10 za koji nije podrzan zvanicni ISO od microsofta
Mozda su to sad izmenili ili sam ja tad bio na lokal nalogu na laptopu, ne secam se...Samo jedno pitanje, kakv si to mail ostavljao kad si se prijavio za nadogradnju.
Pitam zato sto sam se ja sinoc prijavio za nadogradnju i nikakav mail mi nisu trazili, samo kaze to je to za sad i sacekajte, ali mail mi nikakav nisu trazili, mislim zasto bi, valjda ce mi doci neki update posle 29-og pa ce mi stici 10-ka, ili sam ja nesto pogresio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari