Mladen_Brabus
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.07.2013
- Poena
- 169
Skini ISO po želji i instaliraj.
Pozz drugari. Sinoc sam uradio upgrade sa win7 64bit ultimate na win10 pro zadnju iso verziju. Cekao sat vremena ali nakraju mi pokaza neku gresku i nikad vise nije hteo da udje na desktop. Na kraju uradio downgrade i posle 10min se vratio na predhodni sistem. E sad me interesuje koju sam to trebao iso verziju da instaliram da to bude kako treba i koju mi vi preporucujete.
Skini ISO po želji i instaliraj.
Zasto sa usb? mount iso i instaliraj..Pa skinuo iso i stavio ga na usb. I pokrenu upgrade. Iz windowsa. Ne cista instalacija.
Skini ovde Windows 8.1 Pro i odradi upgrade: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media .
Dakle, instaliraš Windows 8.1 Pro, aktiviraš ga i odradiš upgrade na Windows 10 Pro.
Ovo je naravno pod uslovom da ti sedmica nije legalna.
ivanilija mani se upgrejda i ostalih zaebancija.
Uradi čistu instalaciju i nemaš brige.
Zasto sa usb? mount iso i instaliraj..
Nije legalna. Pa zar mora na win 8.1 pa tek win10.
Da upravo tako, ako je sve uredu krenuce instalacija,,Mislis kao igricu sa demon tools.
ivanilija mani se upgrejda i ostalih zaebancija.
Uradi čistu Win 10 instalaciju i nemaš brige.
Ja sam Win aktivirao posle čiste instalacije bez problema.
Kakvog ceka, niko nije davao nikakve cekove.... HahahaNa osnovu čeka ovaj Microsoft aktivira ljudima Windows 10 Pro???Pa prolazi sve...
![]()
Na osnovu čeka ovaj Microsoft aktivira ljudima Windows 10 Pro???Pa prolazi sve...
![]()
Kakvog ceka, niko nije davao nikakve cekove.... Hahaha
Na osnovu da nas bude sto vise...treba stici do milijardu korisnika.:dČega*Bolje bi bilo da časte koji ček koji se može iskoristiti za Retail licencu Windows-a 10 Pro.
Biće neka prezentacija u Ušću, ne znam tačno kad, mislim krajem meseca, bilo je reči o tome, davaće ljudima free upgrade na 10ku (ne znam samo na osnovu čega).
![]()
Zato što se sedmica leči DAZ loader-om (može i KMS-om ako nađeš Windows 7 Pro VL verziju), a 8.1 KMS-om. DAZ ti je upisan u MBR, dok kod KMS-a samo aktiviraš sistem, ne moraš da instaliraš ništa pošto odmah radiš uprade na 10ku.
Drugo, 8.1 ISO možeš direktno preuzeti sa linka što sam ti dao, pokreneš programčić koji kine ISO i napravi ti butabilan USB.Lakše je.
Probacu ovo na win 8.1.
Postupak aktiviranja ako radis clean install a nisi bio insider i nisi imao legalnu 7icu ili 8icu a ne koristis KMS ne postoji, nemoj da siris dezinformacije sto bi reko Vuk!Ništa od toga.
Uradio čistu instalaciju,posle toga ide ,,postupak,, aktiviranja i sve gotovo za 10 sekundi.
Ne širim dezinformacije nego pričam onako kako jeste.
A ti nemoj da pričaš nešto što ne znaš i nisi ni radio.
Svi koji rade čistu instalaciju treba da urade ovo i imaće aktiviran windows.
https://www.youtube.com/watch?v=76a_ThVrrRw
Postupak provereno radi,ja sam ovako aktivirao windows.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari