Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+1

UjceMika je na lošem glasu samo ovde , kod onih koje je prevario i verovatno nigde više . Nema negativne ocene , zašto bi bio na lošem glasu , Ima tolko kupoprodaja , da je verovatno u očima drugih , član za respekt , čovek od poverenja . Pa čovek nema potrebe čak ni da menja Nick . Samo bi bio na gubitku .

Poslednja izmena:
Ja bi ga iz ugla prodavca zdusno branio, sa cim se sve ja suocavam. Ali kad je dosao ovde i napisao da iz ciste letargije i prokastrinacije dobija negativne po principu "obeca pa saceka da prodje rok za davanje negativne", fakticki priznao da "ako prodje prodje" radi, sve je lepo sam objasnio kakav je covek u pitanju.

+1

UjceMika je na lošem glasu samo ovde , kod onih koje je prevario i verovatno nigde više . Nema negativne ocene , zašto bi bio na lošem glasu , Ima tolko kupoprodaja , da je verovatno u očima drugih , član za respekt , čovek od poverenja . Pa čovek nema potrebe čak ni da menja Nick . Samo bi bio na gubitku .

ma dzabe mu ocene,kad vidim prodavca koji napise da je xbox 360 visestruko bolji od ps3
i kad vidim da prodaje izgrebane i prljave konzole,ko zna odakle mu
zaobisao bih ga i da ne znam da je prevarant

inace sto se ne javi malo clan limundo i pojasni kako to magicno nestaju negativne ocene clanu,koji je vec dokazano provarant i to se neoborivim dokazima,cak je i sam sebe pogazio i razotkrio u ovoj temi

Poslednja izmena:
trazim za rodjaku neki neki jeftinij telefon pa pogledah i na kupindu,gospode boze,oni prodavci tamo su izgubili dodir sa realnosci.traze za polovne telefone mnogo vise nego sto kostaju novi.

i jos se ljute kad ih pitam da spuste cenu.....

lepo sam rekao .. ladno je prosla moja kvota :) ali KAAAAKOOOO tako ekspresno brisu Ujcemiki, ja moram da cimam Pentagon i Iluminate, da bi mi obrisali do sutra dan i to u najboljem slucaju ...

Ovo je bas interesantno ali naci ce i on svoju, siguran sam...naletice se i on jednom, kad tad.meni samo interesuje zasto se ovde niko ne javlja iz LT-a, vec neko duze vreme nema botova...
Da ja uzmem nesto od njega, i da ne daj boze neispravan, ja bih ga prijavio u roku od tri dana da mi ne vrati pare. Ma kakav cekanje i rokovi. Ja uvek snimam otvaranje paketa, testiranje, proveru, SVE! Pa da vidimo ko ce mene da zahebe, kao onaj majmun kada mi ovalio neispravnu memorijsku....
off: ja nezna odakle ova kolicina memorijskih kartica i usb stikova ali imam sedam poznanika koji su uzeli te samungove memorijske a nisu bili ispravni...
Ali ljudi o cemu mi raspravljamo...jel vredi uopste?

ne znam da li ima gori tip ljudi na kupindu od onih koji te pitaju da li je to zadnja cena,a predmet vec prodajes ispod cene i jos sa popustom

Jurim neki manji TV, pa pratim tako neke aukcije i onda vidim koješta. Evo čovek prodaje ovo:

http://www.limundo.com/kupovina/Teh...AMSUNG-LW20M21CP-PC-EXT1-TOP-PONUDA-/30737551

To bi sve bilo OK, da ga nije već jednom prodao :d Nije prošlo ni 5 dana a TV ponovo na aukciji, sa istim tekstom i istim slikama:

http://www.limundo.com/kupovina/Teh...AMSUNG-LW20M21CP-PC-EXT1-TOP-PONUDA-/30407283

Čak su i razmenjene pozitivne ocene, uz hvalospeve gospođe kupca o prodavcu :d Eto, toliko o vidljivosti ocena, transparentnosti, poslovnosti, očuvanju privatnosti i drugim glupostima kojima nas zamajavaju ovi prevaranti iz Limunda.

au ovakve opise kad vidim,odmah zaobilazim prodavca

inace ako ti ne znaci firma televizora,imas na akciji u tehnomaniji za 10k dinara neki alder televizor od 19"

Ma jok, samo da ima sliku :) Uzeću nešto tako na akcijama, popustima, outlet i slično, na čekove ili na rate. Ne pada mi na pamet da trgujem sa ovim prevarantima sa Limunda.

Jurim neki manji TV, pa pratim tako neke aukcije i onda vidim koješta. Evo čovek prodaje ovo:

http://www.limundo.com/kupovina/Teh...AMSUNG-LW20M21CP-PC-EXT1-TOP-PONUDA-/30737551

To bi sve bilo OK, da ga nije već jednom prodao :d Nije prošlo ni 5 dana a TV ponovo na aukciji, sa istim tekstom i istim slikama:

http://www.limundo.com/kupovina/Teh...AMSUNG-LW20M21CP-PC-EXT1-TOP-PONUDA-/30407283

Čak su i razmenjene pozitivne ocene, uz hvalospeve gospođe kupca o prodavcu :d Eto, toliko o vidljivosti ocena, transparentnosti, poslovnosti, očuvanju privatnosti i drugim glupostima kojima nas zamajavaju ovi prevaranti iz Limunda.

NE ,to je zbog privatnosti taman posla da je to zbog prevaranata i masnih provizija prepostenog Limundo tima
Jedna razbucana PS3 konzola koja se obrne 10 tak puta nabije provizije za 3-4000 din.

Ovaj preposteni definitivno sam sebi brise negativne,ipak je kako sam kaze najposteniji i najjaci na Limundu,kakav ujka i ostala boranija ,)
Ima 10 tak. naloga minimum,kako su samo grupisane ocene po 3-4 od istih clanova http://www.limundo.com/Clan/davinicvesna
Kako koji nalog dosadi,samo se prebaci na drugi-ponavlja se na svim stranama

Poslednja izmena:
Limundo je postao obicno smetliste.

Nadje se po neki korektan prodavac uvek ali sve ih je manje.

NE ,to je zbog privatnosti taman posla da je to zbog prevaranata i masnih provizija prepostenog Limundo tima
Jedna razbucana PS3 konzola koja se obrne 10 tak puta nabije provizije za 3-4000 din.

Ovaj preposteni definitivno sam sebi brise negativne,ipak je kako sam kaze najposteniji i najjaci na Limundu,kakav ujka i ostala boranija ,)
Ima 10 tak. naloga minimum,kako su samo grupisane ocene po 3-4 od istih clanova http://www.limundo.com/Clan/davinicvesna
Kako koji nalog dosadi,samo se prebaci na drugi-ponavlja se na svim stranama

nemoj tako,zalice se ljudi da ih prozivas neosnovano,jer to nije sumnjivo :/

Očigledno da nije dobio "pravu" cenu pa kupio Komšija. Drugi put dobio i više nego što vredi pa sad trlja ruke.

lepo sam rekao .. ladno je prosla moja kvota :) ali KAAAAKOOOO tako ekspresno brisu Ujcemiki, ja moram da cimam Pentagon i Iluminate, da bi mi obrisali do sutra dan i to u najboljem slucaju ...

Brate na obracas se na pravu adresu eto kako, moras da budes u sprezi sa Masonima :eyebrows:

Izvinjavam se svima koji su očekivali odgovor, a nismo bili aktivni.
Razlog manje aktivnosti na Benchmark forumu je samo to što smo odlučili
da više dostupnog vremena usmerimo na diskusiju u Limundo Cafeu
i to je plan i za naredni period.

@Dzekson
Ne sporim da nije bilo propusta i da se dešavalo da nas čekate na odgovor i 24h ili duže,
ali smo dosta toga u u ovom pogledu promenili. Na primer, poslednji put kada ste dobili
neopravdanu ocenu i to nam javili, ona je obrisana u roku od 50 minuta.

gde je odgovor na nasa pitanja o ujcemiki?
kako to da mu negativne ocene nestaju gotovo momentalno i kako to da pored svih prevara koje je uradio on nesmetano nastavlja sa varanjem,a vi ga stitite?

A drugar mi je dobio zabranu posle trgovina sa ujcemiki clanom znaci ne radi mu rodbina tamo nego je on clan limundo tima garant :( limundo postaje sve smesniji i smesniji..

Izvinjavam se svima koji su očekivali odgovor, a nismo bili aktivni.
Razlog manje aktivnosti na Benchmark forumu je samo to što smo odlučili
da više dostupnog vremena usmerimo na diskusiju u Limundo Cafeu
i to je plan i za naredni period.

@Dzekson
Ne sporim da nije bilo propusta i da se dešavalo da nas čekate na odgovor i 24h ili duže,
ali smo dosta toga u u ovom pogledu promenili. Na primer, poslednji put kada ste dobili
neopravdanu ocenu i to nam javili, ona je obrisana u roku od 50 minuta.

U pravu ste, bilo je ekspresno. i Hvala. Ja bih vam samo skrenuo paznju da ja imam obrisanih mozda ukupno 8-9 negativnih za 3 godine Limundo poslovanja, dok je sa Ujcemika taj prosek na mesecnom nivou skoro. Radi reputacije sajta, bar kroz oci Benchmark clanova, makar ga opomenite da ne ponavlja aukcije, da ne folira predmete, i da ne koriguje cene sa rodbinom, sto je vec postalo transparentno.

Кад Лимундо скида оправдане лоше оцене,шта рећи. Очигледно да има повлашћених чланова. Да не помињемо "набијање" цена на аукцији. Куповао сам часописе и књиге на Купинду,за сад није било проблема.

Какви огласи! Најстрашнији су продавци хард дискова који не могу да испитају стање. А најпоштенији који дају резултат скенирањем са Hard disc Sentinelom. Мада,да ли је диск "пеглан" од bad sektora... Ко ће то још знати.

Pa da, vrlo malo radio bas kod njega. A pre njega godinama kod drugih ljudi. :d

Pa da, vrlo malo radio bas kod njega. A pre njega godinama kod drugih ljudi. :d
kod mene na faksu su hardovi u kompjuterima radili oko 500 dana,a stari su 10 godina

ja imam jedan hard u laptopu koji je radio oko 600 dana i koristio sam ga oko 4 godine,oko 10 sati dnevno

ali ovaj njegov je bas puno radio

Какви огласи! Најстрашнији су продавци хард дискова који не могу да испитају стање. А најпоштенији који дају резултат скенирањем са Hard disc Sentinelom. Мада,да ли је диск "пеглан" од bad sektora... Ко ће то још знати.

da da , kaze imam previse hardova,ne mogu da ih ispitam :D

Poslednja izmena:
Pa dobro, radio skoro dan-noc pet godina (pogledaj datum proizvodnje). Vidis da je samo oko 500 puta upaljen.

Samo sto to ne vredi ni 1000din.

Poslednja izmena:
strasno,nekako je trziste polovnih hardova poludelo
prodaju se svakakvi hardovi za dosta novca i nije ni velika ponuda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno