Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A cemu takav nadmen stav i totalno nepoverenje prema ikome, desilo mi se onomad da prodajem za drugara neku masinicu za ribolov, u tom svetu sto javno sto online sam prilicno poznat, u svakoj trgovini me kupac ishvalio ili ovako ili javno, nikakvih problema sa moje strane nikad...
A onda naleti lik koji trazi da mu posaljem da vidi robu, pa ako je OK da mi je ONDA plati, ja tu potegnem svoju rec i cvrsto uverenje da je ispravno sve a nepoznatom ne mogu tako da saljem, a on meni takav stav kao tvoj "nisam u sljivaru odrastao pa da ti verujem na rec"!?
Sto je prvo *****ski da mi se kaze nakon onakvog zahteva za obavljanje trgovine (lik je blizu pa sam predlozio i nalazenje na pola puta, 20km ja i 20-ak km on, nece, "nema vremena za vozikanje po Srbiji"), drugo ja sam seljak covek koji jeste odrastao uz sljivar i ZATO dajem rec smrtno ozbiljno i to od drugih ocekujem, naravno sljama ima, i to sve vise, ali primeti se u razgovoru ako si dovoljno vest u 98% slucajeva kakav je onaj sa druge strane, a tih 2% je ionako neka ucestalost prevara, minimalna...

A to nepoverenje prema ljudima bez ocena je stvarno problem, ja sam na Limundu uclanjen godinama, malo neverovatno zvuci ali sem 3 stvari koje su mi bile interesantne ali ih nisam uspeo dobiti jer su otisli na 90% cene nove robe, nista nisam izbidovao, ovim tempom neki broj ocena koji "uliva poverenje" necu dobiti do 2020.!! Isto i na K/P, debelo preko 10 prodaja, cele 2 ocene, naravno pozitivne ali kad pogleda neko i vidi samo 2...

Kolega nije problem u tome da ako je neko kupovao djuture pa ima 100 ocena nego ako nema ni jednu ni za kupovinu ni za prodaju. Zato ti sluzi limundo cash jer ovih dana sve vise i vise prevaranta. A i kome da ja objasnim, znas kome verujem danas, pnekad ni sebi! i tu je tacka, takvi su dana ljudi sto meni nije problem, ja sam se adaptirao i to je to.

Preko Aksa kad se vrati paket placa se jedna postarina.
Mislim da je isto i kod Beksa.

Od kad je tako kod aksa?

Dupla postarina, juce sam cuo da su sem kilaze uveli i gabarit paketa, tipa ako zauzima puno mesta naplacuju vise iako paket tezi 5 10kg.

Zamolio bih ucesnike za malo kulture u izrazavanju.

Preprodaje i seci usi krpi guz je kod nas odavno bilo, a tek sad kad je za vecinu i egzistencija pod znakom pitanja ko sam ja ili bilo kod odavde da se cudi....
Limundo je samo posledica opsteg stanja u zemlji
Masovno se kupuju krsevi ljudi imaju uvek izgovor da nemaju pare za bolje, sta ja tu mogu

Najveca mana Limunda su bezobrazno velike provizije i "zastita privatnosti" da se ne bi videlo da muvatori
kupuju neispravno a posle isti predmet greju u relnama i fenovima, pa valjaju dalje-stiglo iz haustrije

Uso u biznis sa konzolama,al ce kukaju klinci
http://www.limundo.com/kupovina/Teh...i-Xbox/Sony-3-slim-neispravan/30429271/Ponude
http://www.limundo.com/kupovina/Teh...-i-Xbox/Sony-3-slim-za-delove/30428687/Ponude

hahah sad kad mika napravi oglas tipa

"stigle ps3 konzole iz svajcarske,nemam kako da ih testiram,ali tamo su radile dobro"

e problem su takvi clanovi kao on i to sto limundo ne reaguje

Poslednja izmena:
Ma i drugi rade isto ako ne i gore, samo se bolje skrivaju......

Ja sam svoje misljenje vec rekao ko je spreman da kupi xbox ili PS3 za sicu i treba da mu crkne za 2 nedelje, pogotovo kad na 1000 sajtova moze videt da je to djubre novo bilo sklonu otkazivanja pa se cak i sony i M$ jako lose nosili oko resavanja problema

Ima zaista dobrih prodavaca sa kvalitetnom robom,ali ih je nazalost jako malo
Ovo je pravi prodavac,koji zaista dobija robu spolja-licno sam se pozitivno uverio http://www.limundo.com/Clan/MilosSevicaKucevo
Besplatan savet,ko hoce jeftin a dobar PS3 fat,neka juri CECHL04 model,neunistivi su

Poslednja izmena:
@Fiser taj je pametan, roba koja je dosta manja sklona kvarovima on licno proda a ostalo preproda preprodavcima... ili okaci na KP na 5 naloga...
Jednostavno imas robe koja ni nova nije valjala nicemu svaki laptop iz 2004-2009 sa NV, PS3, Xbox 360, 50% GPU-va, to je jednostavno fabricki zeznuto a ne polovno, itd

sto ne valja ps3 nov? ja sam doduse kupio polovan ps3 slim(jer noviji modeli nisu tad imali nacin za igranje kopija),nisam pokusao da prodjem jeftino
platio sam ga 220e sa 2 gamepada pre 3 godine i stvarno je bio ocuvan kao da je tek izasao iz radnje

za xbox se slazem,imali su gomilu problema,ali je posle valjda izasla ona elite varijanta koja ih nije imala

e,a interesuje me za laptopove sta ti znaci ovo sa nv?

sto se tice limunda http://www.limundo.com/kupovina/Mob...ni/Telefon-ANDROID-zakljucan-stranac/30439259
ko zna da popravi dobice "veoma skup" telefon -.-

evo prvo kad vidim ovo ko zna da popravi dobice,odmah ne gledam oglas,a jos nastavak na to ccc

Poslednja izmena:
I sad mozes da ga prodas za isti novac,to je value
PS3 od NOR verzija-80GB i 360 od jaspera su bez problema

sto se tice skrivenih ocena,nekad je ocigledno ko je kakve stvari prodavao i iz tih skrivenih

http://www.limundo.com/Clan/mljubivoje_strana_1

ovaj clan ima gomilu ocena od istih clanova,od jednog clana po 5-6,od drugog 10 i tako dalje
tako da su to verovatno ocene na sitnicama
A sta ako ti se zena I komsika napale na ono kinesko srebro I ja za nedelju dana dobijem 43 ocene od dva prodavca? Dali to znaci da nebi kupio nista od mene zato sto su ocene od dva clana?

A sta ako ti se zena I komsika napale na ono kinesko srebro I ja za nedelju dana dobijem 43 ocene od dva prodavca? Dali to znaci da nebi kupio nista od mene zato sto su ocene od dva clana?

niko nije pominjao da ne treba kupovati od takvih ljudi,nego sam spomenuo da cak i ako neko drzi skrivene ocene,moze se otprilike zakljuciti na cemu ih je dobio,ako ima po 10 ocena za redom od 5-6 clanova
sve pise gore

@probotzor
Mislim na laptopove iz tog perioda sa Nvidia a i ATI grafikama, sve je to isti sindrom kao i xbox i ps3 iz toga doba, zati ih ima na tone polovnih po "povoljnim" cenama pa ko zeli nek izvoli ali nek posle ne kuka, dobar deo tog smeca krece od 10din a na kupcu je da se raspita koliko to vredi i da li je upoznat sa problemima kad kupi isto

Limundo tim, imam jedan predlog:

-da clanovima sa 0 ocena jedina opcija placanja do 10 ocena da bude Limundo cash, a da ne pravimo smece od foruma poslajite mi pp da vam objasnim neke ideje, argumente itd
-ili samo licno preuzimanje

UjceMika je respektabilan clan limunda, nemojte tako :).

Evo ima negativnu, removal counter 60 minuta, kvota 1.2, uplate u inbox

sto posto mu neki rodjak radi u limundo cim oni zmure na sve prevare koje je uradio,a toliko su ocigledne i toliko se pricalo o njima

Evo ima negativnu, removal counter 60 minuta, kvota 1.2, uplate u inbox

lepo sam rekao .. ladno je prosla moja kvota :) ali KAAAAKOOOO tako ekspresno brisu Ujcemiki, ja moram da cimam Pentagon i Iluminate, da bi mi obrisali do sutra dan i to u najboljem slucaju ...

Naljutice on Limundo tim pa ce da mu zabrane prodaju na jedan dan :D.
Smesno je kako oni unakazuju svoj vec nizak ugled zbog jednog prodavca.

Ali vecina clanova limunda nije nikad cula za ovaj forum, tako da mozemo mi da pisemo koliko god hocemo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno