Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja pamtim kad smo radili s 286, pa onda se pojavio i 386, i onda kad izadje i 486 jos "u boji", moj drug je prodao 2-3 god star jugo da kupi taj 486 taman toliko ga je platio.
****s ti sve ovo danas FORMAT C: je zakon :D

edit: Zaboravio sam da napisem da je u to vreme na tim kompjuterima postojao i taster za TURBO :D

Poslednja izmena:
a dobro ti ga pretera sad sa tim turbo,ode bas u proslost
to je na 286 bilo valjda,prebacivalo ga je u 16bit mod i radilo je samo jednosmerno :D

Imao je moj drug turbo i na novijem kompu od tih... Pentium je bio cini mi se... To kad nesto radi brzo, ukljucis turbo, ono uspori procesor i radi igra normalnom brzinom :-D

Ponovo radi Limundo Cafe :d Sad sam tek primetio. Ne znam od kada su opet poceli.

Poslednja izmena:
ja sam prekjuce probao,nije radio,ali mi i sad prijavljuje da ne radi

Nabice sama sebi, kad digne previse pa mu limundo skine proviziju za predmet koji nije prodao. Da hoce da proda ne bi ni gledao do kraja. Ovako ljudi precene neku svoju stvar pa misle da ce nesto da promene. Ja kad licitiram znam do koje cene mogu nešto da platim, može neko da diže cenu koliko hoće.

ja vec dugo jurim neki ispravan 2.5 sata hdd od 60-160 gb
i znam otprilike kolike su realne cene za to,ali kad vidim koliko ljudi cene takve stvari ma limundu,kupindu i kp,smuci mi se da trazim

i znam otprilike kolike su realne cene za to,ali kad vidim koliko ljudi cene takve stvari ma limundu,kupindu i kp,smuci mi se da trazim

Stigne masa laptopova bez hardova po pijacama, preprodavci mogu da skrpe iste ali moraju ispravan HDD kupiti, jednostavno ponuda mala a potraznja velika

Mnogo se traze za ps3 konzole zato su velike cene
Dobar od 250 gb nema bez 2500-3000,160 gb oko 2000
Realna cena je ona koja se dobije na kraju aukcije-ponuda i potraznja

to i nisu toliko strasne cene u odnosu na one koje sam video
ali opet za oko 5000din postoje u radnjama novi hard diskovi od 500gb
onda se neko nadje pametan i prodaje 320gb polovan za 4500 din
traze vise novca za polovne stvari nego za nove

to i nisu toliko strasne cene u odnosu na one koje sam video
ali opet za oko 5000din postoje u radnjama novi hard diskovi od 500gb
onda se neko nadje pametan i prodaje 320gb polovan za 4500 din
traze vise novca za polovne stvari nego za nove

Zato isti oglas vrte mesecima. Genijalci.

pecarosa na limundo bilo oduvek, protiv takvih se boris istrazivanjem i google index-om.

haha ne bih rizikovao :D mada ako ne bude nekih ponuda,mozda izlicitiram

Хе, хе... Али није то са сличицама баш све за'ебанција... Пре неколико година продао сам преко Лимунда лику из Славоније сличице стрип јунака за пар стотина евра. И ја сам се изненадио за суму... Он дошао до Шида, уплатио новац унапред и ја му послах сличице на адресу у Шид, коју ми је он дао... Све без и најмањег проблема. Моја најслађа трговина на лимунду. Тако да трба водити рачуна шта се продаје...

Prodajem slicice i ja i znam koliko je to ozbiljna stvar za kolekcionare istih. Ali ovde je poenta u pitanju clana koji gubi vreme da postavi kilometarsko pitanje i pise carsav za obicnu sprdacinu i gubi vreme koje ocigledno ima na pretek. I umesto da mi bude smesno ispada upravo obrnuto.

Можда је лик пасирани колекционар па је хтео да се спрда са продавцем јер продаје сличице а није се потрудио ни да их лепо опише, услика, тачно наведе бројеве...

I dalje nisam dobio odgovor zasto je omoguceno clanovima ispod 10 pozitivnih ocena da prodaju predmete sa opcijom placanje pouzecem? Zasto nisu ogranicene? Pa samo limundo cash i cao...koliko razloga moram da nacvedim zasto je to lose?

da nije omoguceno,ja verovatno nikad ne bih nista prodao,jer ne zeli mda mi se placa u napred,a da saljem na poverenje,ne bih ni u ludilu

ovako sam prodao oko 25 stvari,uglavnom sve poslao pouzecem

da nije omoguceno,ja verovatno nikad ne bih nista prodao,jer ne zeli mda mi se placa u napred,a da saljem na poverenje,ne bih ni u ludilu

ovako sam prodao oko 25 stvari,uglavnom sve poslao pouzecem

I koga to interesuje? Nisam ja majmun da platim clanovima sa 0 ocenom unapred a kamoli pouzecem...

A cemu takav nadmen stav i totalno nepoverenje prema ikome, desilo mi se onomad da prodajem za drugara neku masinicu za ribolov, u tom svetu sto javno sto online sam prilicno poznat, u svakoj trgovini me kupac ishvalio ili ovako ili javno, nikakvih problema sa moje strane nikad...
A onda naleti lik koji trazi da mu posaljem da vidi robu, pa ako je OK da mi je ONDA plati, ja tu potegnem svoju rec i cvrsto uverenje da je ispravno sve a nepoznatom ne mogu tako da saljem, a on meni takav stav kao tvoj "nisam u sljivaru odrastao pa da ti verujem na rec"!?
Sto je prvo *****ski da mi se kaze nakon onakvog zahteva za obavljanje trgovine (lik je blizu pa sam predlozio i nalazenje na pola puta, 20km ja i 20-ak km on, nece, "nema vremena za vozikanje po Srbiji"), drugo ja sam seljak covek koji jeste odrastao uz sljivar i ZATO dajem rec smrtno ozbiljno i to od drugih ocekujem, naravno sljama ima, i to sve vise, ali primeti se u razgovoru ako si dovoljno vest u 98% slucajeva kakav je onaj sa druge strane, a tih 2% je ionako neka ucestalost prevara, minimalna...

A to nepoverenje prema ljudima bez ocena je stvarno problem, ja sam na Limundu uclanjen godinama, malo neverovatno zvuci ali sem 3 stvari koje su mi bile interesantne ali ih nisam uspeo dobiti jer su otisli na 90% cene nove robe, nista nisam izbidovao, ovim tempom neki broj ocena koji "uliva poverenje" necu dobiti do 2020.!! Isto i na K/P, debelo preko 10 prodaja, cele 2 ocene, naravno pozitivne ali kad pogleda neko i vidi samo 2...

Poslednja izmena:
Ja kao iskusan Limundovac mogu da kazem da sam najvece probleme imao sa ljudima koji su se juce registrovali a danas kupili (totalno nepoznavanje koncepta) ali isto tako i sa onima koji krcaju preko 500 ocena. Ti koji imaju preko 500 ocena i to sve same zelene, pozitivne, ima ih da su tako dobro savladali sistem da se u stvari na ocenama voze do prevare/obmane/pilicarenja. Primer, pricao sam ranije, ekipica ljudi iz jednog mesta koji uvek traze reklamaciju ocekivajuci nadoknadu samo zbog straha prodavca od negativne.

Dobio bi od mene nadoknadu preko nosa.
Pa nek da negativnu, ako nije realna bice obrisana.

A ja uvek saljem kupcima pouzecem bez obzira na broj ocena.
Jedino teze stvari ne, preko 5kg, tu je vec postarina oko 400din. Zatrazim uplatu unapred preko PostNeta i miran sam. I gotovo uvek i uplate.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno