Ja mislim da u neku ruku preterujete, i pritom ne branim prodavce. Nista nije manji muljator onaj sa Limundo sajta koji pokusava da "uvali", nego Salford koji u Srbiji prodaje mleko za 70 centi dok je u Nemackoj 28 centi, Sto smo najveci izvoznici Malina na svetu a potrosacki placamo maline skuplje nego crnogorci koji kupuju srpske maline, itd.
samo da pre teksta razgranicim - prevarant i muljator i marketing entuzijasta su tri razlicite kategorije ljudi.
Ocu da kazem da uvaljivaca uvek ima. Comtrade je najveci uvaljivac krsa i loma u Srbiji pa ja kolko znam Vesa Jevrosimovic je kolumnista, i covek od ugleda. Isti taj Comtrade re-branduje kineske laptopove koje uzima na djuture bez provere kvaliteta i za dzabe, iz prve ruke ZNAM da ne placa ateste na njih jer i tu mulja, i uvozi ih brodovima nezasticene (u kartonima bez celofana), i onda dodjes u situaciju kao ja da ne mozes da instaliras drajvere za laptop jer ih je isti taj gospodin Vesa prepakovao u euro verzije pa sam drajvere nasao posle nedelju dana google translate-a
misljenja sam da buudale koje kupuju ocigledno kineske S4 galaksije, zasluzuju da ostanu bez para u dzepu. Darvinove nagrade u ostvarenju.
edit: ovime nisam nikako mislio na date primere, vec na situacije gde neko "prereklamira" svoj proizvod do toga da ga svesno proda preko cene