Objavljena cena Cod ghosts za ps4 kod nas..
8 soma kod computerlanda..
uDa li se promenilo nesto vezano za carinu i pdv vezano za narucivanje iz Engleske. Znam da je bilo da kad narucis sta god u vrednosti do 70 eura, ne placas dodatno nista. Ne znam da li je i dalje tako jer znam da sam cuo negde da nije vise tako lako?!
Bas jeste skupo 8 000 , ali opet kad uporedis da je u Nemackoj i Austriji cena igre ~70e , taman ti dodje isto kad pretvoris u dinare...
I ja cu verovatno sacekati jos koji mesec...![]()
Da li se promenilo nesto vezano za carinu i pdv vezano za narucivanje iz Engleske. Znam da je bilo da kad narucis sta god u vrednosti do 70 eura, ne placas dodatno nista. Ne znam da li je i dalje tako jer znam da sam cuo negde da nije vise tako lako?!
Što se tiče cene igara jeste cena je 70e za nove igre (ali toliko je i u svetu) što je prilično...
I onda kazu da je PC gaming skup.
Ako bih kupovao jednu igru mesecno, godisnje na igre bih morao izdvojiti oko 840-850e. U to jos treba uracunati i PS+ pretplatu ukoliko vas zanima online igranje...
Ako se drze igre i skupljaju, konzole su preskupe. Ako se igra kupi da bi se presla i posle toga prodala/zamenila, onda je to daleko jeftiniji hobi. Moja opcija je treca- nove igre odigram, prodam ih a opet ih kupim za par godina ako ih bas zelim u kolekciji za smesne pare.
Btw valjda igre i za pc nesto kostaju? BF4 ima identicnu cenu za pc kao i za ps3/360.
BF4 za PS3/360 kosta 35e?
Kraken, ima identicnu cenu samo ako ti nije zao para, inace retko ko kupuje za 60 evra od Origina i slicno. To, pod jedan, nije ni predvidjeno da se kupuje direktno od publishera. Kao kad bih kupovao racunare u PINu u NS, lepo bi se proveo.
Inače kada se gleda cena u US zaboravlja se da oni porez u njihovim online shopovima sabiraju tek na checkout-u, on nije uračunat na cenu koja se nalazi na njihovim sajtovima, pošto gotovo svaka američka savezna država ima posebne poreske politike i poreske stope.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari