Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoće ako si preorderovao pre par meseci, sledeća tura je valjda krajem godine i za to će cena biti veća.

Ma od tih iz Subotice ne bih voleo nista da kupim. Odluce sutra da prekinu posao i onda se vozi do Madjarske radi ostvarivanja garancije.

A ne znamo jos koje su decje bolest novih konzola. Ako budu i 50% problema sa PS3, eto glavobolje.

Kako nadjes takvog svabu, u ch i ps3 drzi cenu polovan i ide malo ispod 200ch za koliko moze da se nadje i radnjama.
Jel imaju neki oglasi sa blesavim svabama i kako ih nalazis-sajt, casopis, nesto drugo? Pitam ozbiljno jer iz mog iskustva- sve sto je i dalje u garanciji i polovno ne ide mnogo ispod cene.

Ne, preko oglasa su cijene napucane. Buraz ima poznanike koji se igraju dok im ne dosadi ili neke ljude preko poznanika. Zadnji put sam dao polovan telefon za xBox jer mi je dobro izletio, inace bio je dva mjeseca star...

***a, tvoj buraz ima srece sto hoce da mu prodaju ispod cene. Ovi oko mene sve uredno stave na aukciju pa ko vise da, tome ide.

Ma od tih iz Subotice ne bih voleo nista da kupim. Odluce sutra da prekinu posao i onda se vozi do Madjarske radi ostvarivanja garancije.

A ne znamo jos koje su decje bolest novih konzola. Ako budu i 50% problema sa PS3, eto glavobolje.

Ima ljudi koji godinama rade i zive od toga. U zivotu nista nije vecno pa ni ove nase mega giga radnje. Preko noci mogu da nestanu. Kao i veliki Eltim

Hoće ako si preorderovao pre par meseci, sledeća tura je valjda krajem godine i za to će cena biti veća.

Hm...a šta ako je neko preorderovao recimo pre 2 nedelje? Njemu će da kažu "možete kupiti, ali za 56k dinara umesto 46k"? Naravno, u Srbiji me ništa ne iznenađuje, ali ono, stvarno bi bilo previše...

Hm...a šta ako je neko preorderovao recimo pre 2 nedelje? Njemu će da kažu "možete kupiti, ali za 56k dinara umesto 46k"? Naravno, u Srbiji me ništa ne iznenađuje, ali ono, stvarno bi bilo previše...

Mislim da ce to biti neka muljavina teska. Naprosto nije realno s obzirom da se po radnjama PS2 prodaje za 200e.

ubunejeh.jpg

Mislim da ce to biti neka muljavina teska. Naprosto nije realno s obzirom da se po radnjama PS2 prodaje za 200e.

Ne znam, nekako bi mi to bilo heavy čak i za Srbiju. Evo, gledam sad, i dalje stoji cena od 46k za narudžbinu. Neka deru po radnjama ljude za veću cifru od te slobodno, ali stvarno bi bilo neverovatno da ti sada naručiš za 46k nešto a da te onda zovu i traže 55k ili koliko već. Tako bi moglo sve da se prodaje, naručiš kilo ćurećih grudi u crevu za 99 dinara a onda te zovu i kažu nije 99 nego 990.

^^ ovo je srbija a u srbiji je sve moguce.
U maxi-ju stoji na rafu gillette fusion po ceni od 560rsd a na kasi ti kaze 1280rsd. Pobunis se i trazis sefa i on dodje i kazu ti izvini zaboravili su radnici da promene cenu. Dok u usa ako stoji cena za neki proizvod, greskom napisana, 1usd oni ti taj proizvod prodaju za 1 usd jer je njihova greska.
Tako da i ua ps4 moze da bude kao sto kazes.

Nema sta kz4 podignut na visi nivo.Jednostavno volim ovo puskaranje i iz ovoga sto vidim vec me svrbe prsti.Inace ja planiram da kupim od madjara jer su definitivno najeftiniji i najposteniji sa kp jer sam os njih kupovao igrice.Uvek se javlja jedna devojka madjarica i tako je ljubazna i bilo koji problem da se pojavi odmah resavaju tako da su po meni ok provereno dobri.Ne vidim da ce negde biti jeftinije.

Nema sta kz4 podignut na visi nivo.Jednostavno volim ovo puskaranje i iz ovoga sto vidim vec me svrbe prsti.Inace ja planiram da kupim od madjara jer su definitivno najeftiniji i najposteniji sa kp jer sam os njih kupovao igrice.Uvek se javlja jedna devojka madjarica i tako je ljubazna i bilo koji problem da se pojavi odmah resavaju tako da su po meni ok provereno dobri.Ne vidim da ce negde biti jeftinije.

Od istih sam i preorder-ovao PS4 :)

Gledanje kroz zidove, kako god to objasnili jednostavno nema mesta u MP-u..

Koja je cena PS4 kod njih?

Takođe pao preorder PS4, jedva čekam deda mraza :)

Ja se i dalje lomim, imam preko 30 neodigranih originala za ps3 i znam da ce ps4 samo da mi skuplja prasinu najmanje 9 meseci, dok ne izadje neki aaa naslov od naughty dog-a. Al sa druge strane iskusenje da cackam novi ps4 je veliko :D

Jel moze na pp kontakt za preorder iz madjarske? Gledam malo na kupujem prodajem i nigde nisam video da ima nesto oko PS4.

Jel moze na pp kontakt za preorder iz madjarske? Gledam malo na kupujem prodajem i nigde nisam video da ima nesto oko PS4.

Izvinte ako sada spamujem, i mene bi ovo zanimalo.

Razmisljam da uzmem konzolu na launch-u, u CL je vec sve izgleda rasprodato, druga opcija je da narucim iz madjarske. Ako imate neki kontakt telefon ( pozeljno iz Segedina ) bio bih zahvalan :).

Izvinte ako sada spamujem, i mene bi ovo zanimalo.

Razmisljam da uzmem konzolu na launch-u, u CL je vec sve izgleda rasprodato, druga opcija je da narucim iz madjarske. Ako imate neki kontakt telefon ( pozeljno iz Segedina ) bio bih zahvalan :).

www.576.hu

Cuo sam da ce cena za PS+ biti ista za PS4 kao i za PS3. Nisam do sada imao iskustva sa tim pa me zanimaju vasi predlozi kako da kupim sebi PS+ pretplatu na godisnjem nivou? Vidim da kod nas game-S nudi samo tromesecno pa bi me to izaslo duplo skuplje, dok sa druge strane vidim da moze na nemackom Amazonu za 50e da se uzme za celu god. Pa me zanima sta je taj prepaid card od cega se sastoji , tj da li mogu da platim Visa karticom Onlajn preko tog Amazona i stigne mi neki potvrdni kod ili ?I dal ce mi biti na nemackom ako uzmem tamo ili ..? Uopsteno na kom principu funkcionishe taj PS+ to me zanima :)

pozdrav !:)

Kod kojih cena na danasnji dan, barem konvertor tako tvrdi, iznosi 49.886,56 dinara. S povratom poreza, ispadne simpaticno. Par puta sam jezdio do Madjarske, ali se nisam bavio AFA-om nego sam placao pune cene, koje su opet bile povoljnije nego ovde. Bio sam triput za par godina i zato mi nije bilo prakticno da overavam silne obrasce i cekam redove na granici koji u startu obeshrabruju. Ne znam koliko povoljnije budu cene kod "srpskih Madjara" (u odnosu na cene iz radnji bez povrata poreza)?!? Uglavnom, kome je stvarno bitna konzola i to sto ranije, sedite ljudi na autobus, ako nemate kola, deset evra je organizovano putovanje do Segedina. Nije iznos od koga otpada kosa s glave. Em cete videti jedan pristojan gradic, em cete u trznom centru Arkad pazariti jos ponesto usput, em cete se u pomenutom 576 koji tamo ima prodavnicu snabdeti preko potrebnim komadom PS4 (pod pretpostavkom da ce imati istu na lageru, to vec ne znam).

@Kraken
U identicnoj situaciji biram opciju a). Slazem se sa svime sto si ranije pisao u pogledu cene PS4 i njenog pada, ali je nesto mrsavo s naslovima u ovom trenutku da bi "preteglo" u odnosu na sve neodigrane i neotpakovane igre s PS3. Ali, hoce li i kad one biti odigrane i koliko uopste "zuljaju" ti prsti?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno