Kako nadjes takvog svabu, u ch i ps3 drzi cenu polovan i ide malo ispod 200ch za koliko moze da se nadje i radnjama.
Jel imaju neki oglasi sa blesavim svabama i kako ih nalazis-sajt, casopis, nesto drugo? Pitam ozbiljno jer iz mog iskustva- sve sto je i dalje u garanciji i polovno ne ide mnogo ispod cene.
Ma od tih iz Subotice ne bih voleo nista da kupim. Odluce sutra da prekinu posao i onda se vozi do Madjarske radi ostvarivanja garancije.
A ne znamo jos koje su decje bolest novih konzola. Ako budu i 50% problema sa PS3, eto glavobolje.
Hoće ako si preorderovao pre par meseci, sledeća tura je valjda krajem godine i za to će cena biti veća.
Hm...a šta ako je neko preorderovao recimo pre 2 nedelje? Njemu će da kažu "možete kupiti, ali za 56k dinara umesto 46k"? Naravno, u Srbiji me ništa ne iznenađuje, ali ono, stvarno bi bilo previše...
Mislim da ce to biti neka muljavina teska. Naprosto nije realno s obzirom da se po radnjama PS2 prodaje za 200e.
Ne znam, nekako bi mi to bilo heavy čak i za Srbiju. Evo, gledam sad, i dalje stoji cena od 46k za narudžbinu.
Nema sta kz4 podignut na visi nivo.Jednostavno volim ovo puskaranje i iz ovoga sto vidim vec me svrbe prsti.Inace ja planiram da kupim od madjara jer su definitivno najeftiniji i najposteniji sa kp jer sam os njih kupovao igrice.Uvek se javlja jedna devojka madjarica i tako je ljubazna i bilo koji problem da se pojavi odmah resavaju tako da su po meni ok provereno dobri.Ne vidim da ce negde biti jeftinije.
Gledanje kroz zidove, kako god to objasnili jednostavno nema mesta u MP-u..
Od istih sam i preorder-ovao PS4![]()
Takođe pao preorder PS4, jedva čekam deda mraza![]()
Jel moze na pp kontakt za preorder iz madjarske? Gledam malo na kupujem prodajem i nigde nisam video da ima nesto oko PS4.
Izvinte ako sada spamujem, i mene bi ovo zanimalo.
Razmisljam da uzmem konzolu na launch-u, u CL je vec sve izgleda rasprodato, druga opcija je da narucim iz madjarske. Ako imate neki kontakt telefon ( pozeljno iz Segedina ) bio bih zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari