Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cuo sam da ce cena za PS+ biti ista za PS4 kao i za PS3. Nisam do sada imao iskustva sa tim pa me zanimaju vasi predlozi kako da kupim sebi PS+ pretplatu na godisnjem nivou? Vidim da kod nas game-S nudi samo tromesecno pa bi me to izaslo duplo skuplje, dok sa druge strane vidim da moze na nemackom Amazonu za 50e da se uzme za celu god. Pa me zanima sta je taj prepaid card od cega se sastoji , tj da li mogu da platim Visa karticom Onlajn preko tog Amazona i stigne mi neki potvrdni kod ili ?I dal ce mi biti na nemackom ako uzmem tamo ili ..? Uopsteno na kom principu funkcionishe taj PS+ to me zanima :)

pozdrav !:)

Može preko Amazona, i ja tamo uzimam. Stići će ti kod koji ćeš redeem-ovati na PSN-u, nema veze sa jezikom, samo sa regijama - nemački Amazon će ti dati kod za Evropski a Amazon.com za US nalog.

Aha super onda :) Ja jos nemam ni taj nalog , sto znaci kada ga budem napravio i budem platio mojom Visa karticom preko Nemackog Amazona za taj godisnji PS+ samo posle unesem taj kod i to je to ? Kako ce meni stici taj kod ? elektronski? Putem maila ili?
Jer meni ce ta pretplata biti vazna zbog online multiplayer mogucnosti, zato necu uzimati ono drugo PSN i sl , jer ja cu igre kupovati kao originale u vidu BluRay-a .. tako da mi je samo PS+ vazan zbog onlajna :D

Poslednja izmena:
PS+ za multiplayer ti treba za PS4, za trojku ne. Igre ćeš svakako dobijati svaki mesec.
Da, napraviš nalog i posle samo ideš na store pa redeem code i imaš godinu dana Plusa.

Jedno pitanje kako može da se kupi preko amazona kada meni stalno javlja da ps+ ne može da se pošalje u traženu zemlju (Srbija)....može li pomoć?

Hvala,
N

Bojim se da nece onda tako i meni biti kao i niki999?(
@Crossover - pa da to meni i treba vec sam preorder ps4 , trojka me ne zanima :) ps. sta preporucujes koju drzavu onda da stavim kada budem pravio PSN nalog i samo jos jedna stvar nisi mi potvrdio kako ce mi stici taj kod kada kupim preko Amazon.de?
Dal' ce stici odmah na e-mail ili ?

Pozdrav.:)

@stefanm
Ne znam, US kodove šalju na mail, na .de i .co.uk nešto ne vidim da imaju downloadable kodove. Ima na drugim mestima ako kod njih ne nađeš.

Nema potrebe za tolikim akrobacijama. Lepo napravis UK nalog i kupis pretplatu sa Banca Intesa internet karticom. Bila je akcija da se uzme godinu dana PSN-a i dobije josh tri meseca gratis. Ja sam to iskoristio. :)

Ok hvala za info , @njikolaj a gde da kupim tu godisnju ps+pretplatu , imam visa karticu , nemam od Intese. posalji mi putem pp-a link i cenu ako ti nije frka ;)

Poslednja izmena:
Ja isto koristim intezinu internet karticu sa UK nalogom, radi savrseno. Pripremio sam se za dolazak PS4 konzole uzimajuci PS+ nalog jos od leta, cisto zbog odlicnih Vita igara koje su davali.

Poslednja izmena:
Hvala za info @njikolaj ma ja se vec sad raspitujem , da budem spreman kada izadje konzola he he :D
Samo me jos zanima dal' mogu da platim tamo mojom Visa karticom iz Rajfajzena? Ili moram da imam tu Intezinu koju i ti imas. Valjda cu se snaci oko svega toga kada dodje vreme :laugh:

Poslednja izmena:
Iskreno ne znam. Jesi vec kupovao na netu?

Onda kontam da neces imati problema ni na PSN-u.
Josh jedna preporuka: ako koristis bilo koji android ili iOS uredjaj, nadji freemyapps.com i lepo stekaj poene do decembra. To posle mozes iskoristiti za kupovinu psn kredita i to iskoristiti za kupovinu US naloga. ;)

Hvala za info @njikolaj ma ja se vec sad raspitujem , da budem spreman kada izadje konzola he he :D
Samo me jos zanima dal' mogu da platim tamo mojom Visa karticom iz Rajfajzena? Ili moram da imam tu Intezinu koju i ti imas. Valjda cu se snaci oko svega toga kada dodje vreme :laugh:

Ja koliko znam na PSN-u radi samo intezina internet kartica i jos od jedne banke one kartice za jedno kratnu upotrebu,nisam siguran u kojoj banci, Ja imam obicnu Raifaizaen visa elektron karticu i sa njom ne moze na PSN-u. Zato sam pre tri godine uzao banca intesa i pazararim bez problema,u intesa banci ne placas nista kad otvararas karticu a i odrzavanje je besplatno.

Ja koliko znam na PSN-u radi samo intezina internet kartica i jos od jedne banke one kartice za jedno kratnu upotrebu,nisam siguran u kojoj banci, Ja imam obicnu Raifaizaen visa elektron karticu i sa njom ne moze na PSN-u. Zato sam pre tri godine uzao banca intesa i pazararim bez problema,u intesa banci ne placas nista kad otvararas karticu a i odrzavanje je besplatno.

Radi i Erste poklon kartica, ja sve placam sa njom bez problema.......

BF4 MP na PS4...

[YOUTUBE]3Objaswg-Rw[/YOUTUBE]

Dobar je ovaj DS4. :)

Samo me jos zanima dal' mogu da platim tamo mojom Visa karticom iz Rajfajzena?

Ako je u pitanju njihova Visa Virtuon (sluzi samo za kupovinu na net-u), onda mozes (ja je koristim). Sa tzv. debitnom karticom (Visa Electron) ne mozes da placas na net-u.

Ja sam na blic.rs procitao da ce biti bar 90 :d

Pa što je najgore, kod nas hoće.

Odlican FAQ, dosta interesantnih stvari ce biti. Can't wait!

PS4 gamepad moze da kroz svoj 3.5mm jack pusta sve zvukove iz igre i chat, odlican feature.

Par stvari fali u pocetnom fimrware-u, ali lagano, dodace se sve to.

Da.

Potvrdjeno je da ce Call of Duty: Ghosts na PS4 raditi u native 1080p, a na XO u 720p upscaleovano na 1080p... Izgleda da je u praksi prilicna razlika u performansama...

http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-30-call-of-duty-ghosts-720p-on-xbox-one-1080p-on-ps4

A ovo je u pitanju previous-gen engine, bice posebno veselo za XO kada se pojave zahtevnije igre...

Razlika je uvek bila, Sony je sad samo resio da se bori protiv Microsofta njihovim oruzjem :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno