Zašto ovi vaćare kod nas u Evropi, pojma nemam.
Ja sam se super obezbedio oko uvoza iz madjarske [500€ za onaj najbolji bundle]. Kako je krenulo, po domacim oglasima ce PS4 opet biti prodavan po astronomskim cenama...
A za Xbox One, nema ga ni u najavi kod nas?
Izgleda razmenili iskustva sa ekspertima koji su dosli u Srbiju, pa kao hajde da ucarimo dok traje hype? :d :d
Meni je rekao od 15 krece da salje, verovatno 16 u ponedeljak posalje u utorak 17 taman stize. Da bi se igralo online da li ce morati da se uzima ps+ i kako cu to moci da kupim jel sa nekom karticom nasom iz neke nase banke ili? Nisam na ps3 imao nikad tu + pretplatu
Ako uzimas killzone shadowfall retail box, sa njim dobijas u kutiji 7 dana pretplate, a u kutiji od svake konzole imas vaucer za 14 dana. Obicnom intezinom internet karticom mozes da kupujes sta oces na UK PSN-u.
E pa milina oticu da sredim tu karticu a ionako sam nalog pravio za UK, i na ps4 cu isto tako
Sta je bese bila prica dok se samo na xboxu placalo, 'nece to sony nikad' il tako nesto 😀
Sta je bese bila prica dok se samo na xboxu placalo, 'nece to sony nikad' il tako nesto 😀
Ja sam bio siguran da uzimam PS4,ali onda su rekli da se MP plaća,pa ću da razmislim mada i sada plaćam PS+.ali nije isto kad imaš izbor ili te primoravaju, a sada i ovo da ne može da pušta MP3 i audio CD,još ću razmisliti.
Izvini ali ovo je stvarno smesno sta si napisao. I do sada si imao pretplatu a sad kad je obligatoran za MP sad ti ne treba. Mislim daj. Naslovi su kvalitetni, ja recimo ima pretplatu dva meseca, bio je Uncharted 1 i 3, Farcry, MGS, a cena ako je podelis sa mesecima je bagatela.
PS3 je daleko od gasenja sa kvalitetnim naslovima i ja sebe ne pronalazim u PS4 kupovini minimum godinu ili dve,zavisi od razlike u naslovima koje budu izbacivali za jednu i drugu konzolu.
Iskreno jedino što me je odvraćalo od nabavke PS4 su mogući problemi na samom početku proizvodnje. Nadamo se da se neće desiti. Inače pao je preorder za Killzone bundle. :guitar:
I ja sam slično razmišljao, ali sa cenom od 400 evra, koja sigurno neće padati naredne 2 godine, svejedno sam u fazonu da nemam šta da čekam, samo mogu da propuštam naslove koji bi mi se dopali. Ne znam, ne kažem da bi trebalo ovako ili onako, samo mi se čini da je zaista besmisleno propustiti priliku. Pa još sa PS+ koji daje igre redovno, sigurno ćeš odigrati par igara koje bi inače igrao na PS3 u tehnički slabijem izdanju. Ne znam, možda samo naglas razmišljam i ubeđujem samog sebe 🙂
I ja sam slično razmišljao, ali sa cenom od 400 evra, koja sigurno neće padati naredne 2 godine, svejedno sam u fazonu da nemam šta da čekam, samo mogu da propuštam naslove koji bi mi se dopali. Ne znam, ne kažem da bi trebalo ovako ili onako, samo mi se čini da je zaista besmisleno propustiti priliku. Pa još sa PS+ koji daje igre redovno, sigurno ćeš odigrati par igara koje bi inače igrao na PS3 u tehnički slabijem izdanju. Ne znam, možda samo naglas razmišljam i ubeđujem samog sebe 🙂
Ima logike u tvom postu ali prvo da vidimo kakav bogat teren spremaju sa ps4 igrama jer ako cena konzole ostane ista ili slicna onda realno nema zurbe.Svi ti naslovi se mogu obrnuti i kasnije sve u svemu.Jedino se gubi/propusta psn+ instant game mesecna sansa ps4 naslova koji ce verujem na pocetku biti dosta jaka.
Iskreno jedino što me je odvraćalo od nabavke PS4 su mogući problemi na samom početku proizvodnje. Nadamo se da se neće desiti. Inače pao je preorder za Killzone bundle. :guitar:
Sa jedne strane je tacno, ps4 nece sigurno imati nizu cenu ni sledece godine. Ali zato ce vec u martu moci da se kupe polovni launch naslovi upola cene 🙂 Mene vise privlaci gt6 nego bilo koji naslov najavljen do sada za ps4.
Ima logike u tvom postu ali prvo da vidimo kakav bogat teren spremaju sa ps4 igrama jer ako cena konzole ostane ista ili slicna onda realno nema zurbe.Svi ti naslovi se mogu obrnuti i kasnije sve u svemu.
Jedino se gubi/propusta psn+ instant game mesecna sansa ps4 naslova koji ce verujem na pocetku biti dosta jaka.
Za sada je samo najavljeno Contrast/Resogun.
Oladices se od PS3 veruj mi kad izadje PS4... 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari