Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da jeste tako i da će se cene unormaliti i da će biti na nivou cena koje su PS3 igre imale u svoje vreme (tu ne mislim na cene kod nas, tu nemam nikakve aluzije, već na cene u uk).

Cene su 60 dolara za PS4 igre. Evo uostalom, pogledajte i sami na sajtu kao što je Play-Asia. Ja sam odatle naručivao PS3 naslove, nikad problem. Cene za PS4 naslove su isto 60 dolara. To je to, i ta cena se drži već 20 godina. Zašto ovi vaćare kod nas u Evropi, pojma nemam.

Ja sam se super obezbedio oko uvoza iz madjarske [500€ za onaj najbolji bundle]. Kako je krenulo, po domacim oglasima ce PS4 opet biti prodavan po astronomskim cenama...

A za Xbox One, nema ga ni u najavi kod nas?

Volim madjarsku vise nego svoju mamu,i ja sam porucio taj bundle stize 15 decembra pravo ispred mojih vrata.

I ja sam isto taj naručio, al' mislim da nam ipak neće stići 15. jer je nedelja, zar ne?

Meni je rekao od 15 krece da salje, verovatno 16 u ponedeljak posalje u utorak 17 taman stize. Da bi se igralo online da li ce morati da se uzima ps+ i kako cu to moci da kupim jel sa nekom karticom nasom iz neke nase banke ili? Nisam na ps3 imao nikad tu + pretplatu

Meni je rekao od 15 krece da salje, verovatno 16 u ponedeljak posalje u utorak 17 taman stize. Da bi se igralo online da li ce morati da se uzima ps+ i kako cu to moci da kupim jel sa nekom karticom nasom iz neke nase banke ili? Nisam na ps3 imao nikad tu + pretplatu

Ako uzimas killzone shadowfall retail box, sa njim dobijas u kutiji 7 dana pretplate, a u kutiji od svake konzole imas vaucer za 14 dana. Obicnom intezinom internet karticom mozes da kupujes sta oces na UK PSN-u.

Uu, 21 dan za dzabaka 😀

Sta je bese bila prica dok se samo na xboxu placalo, 'nece to sony nikad' il tako nesto 😀

Ako uzimas killzone shadowfall retail box, sa njim dobijas u kutiji 7 dana pretplate, a u kutiji od svake konzole imas vaucer za 14 dana. Obicnom intezinom internet karticom mozes da kupujes sta oces na UK PSN-u.

E pa milina oticu da sredim tu karticu a ionako sam nalog pravio za UK, i na ps4 cu isto tako

Sta je bese bila prica dok se samo na xboxu placalo, 'nece to sony nikad' il tako nesto 😀

Slažem se, odvratno je što za multiplej mora da se plaća. No, sa druge strane, stvarno nije skupo, a donosi bruka vrednost, ako imamo u vidu da ti poklanjaju igru svakog meseca...I to neretko budu prilično kvalitetni naslovi.

Ja sam bio siguran da uzimam PS4,ali onda su rekli da se MP plaća,pa ću da razmislim mada i sada plaćam PS+.ali nije isto kad imaš izbor ili te primoravaju, a sada i ovo da ne može da pušta MP3 i audio CD,još ću razmisliti.

Ja sam bio siguran da uzimam PS4,ali onda su rekli da se MP plaća,pa ću da razmislim mada i sada plaćam PS+.ali nije isto kad imaš izbor ili te primoravaju, a sada i ovo da ne može da pušta MP3 i audio CD,još ću razmisliti.

Izvini ali ovo je stvarno smesno sta si napisao. I do sada si imao pretplatu a sad kad je obligatoran za MP sad ti ne treba. Mislim daj. Naslovi su kvalitetni, ja recimo ima pretplatu dva meseca, bio je Uncharted 1 i 3, Farcry, MGS, a cena ako je podelis sa mesecima je bagatela.

Izvini ali ovo je stvarno smesno sta si napisao. I do sada si imao pretplatu a sad kad je obligatoran za MP sad ti ne treba. Mislim daj. Naslovi su kvalitetni, ja recimo ima pretplatu dva meseca, bio je Uncharted 1 i 3, Farcry, MGS, a cena ako je podelis sa mesecima je bagatela.

Slazem se da je cena psn+ bagatela za svakog ko ima ps3 a jos za onog koji izdvaja 500€ za ps4 i 60-70€ za igru.

PS3 je daleko od gasenja sa kvalitetnim naslovima i ja sebe ne pronalazim u PS4 kupovini minimum godinu ili dve,zavisi od razlike u naslovima koje budu izbacivali za jednu i drugu konzolu.

PS3 je daleko od gasenja sa kvalitetnim naslovima i ja sebe ne pronalazim u PS4 kupovini minimum godinu ili dve,zavisi od razlike u naslovima koje budu izbacivali za jednu i drugu konzolu.

I ja sam slično razmišljao, ali sa cenom od 400 evra, koja sigurno neće padati naredne 2 godine, svejedno sam u fazonu da nemam šta da čekam, samo mogu da propuštam naslove koji bi mi se dopali. Ne znam, ne kažem da bi trebalo ovako ili onako, samo mi se čini da je zaista besmisleno propustiti priliku. Pa još sa PS+ koji daje igre redovno, sigurno ćeš odigrati par igara koje bi inače igrao na PS3 u tehnički slabijem izdanju. Ne znam, možda samo naglas razmišljam i ubeđujem samog sebe 🙂

Iskreno jedino što me je odvraćalo od nabavke PS4 su mogući problemi na samom početku proizvodnje. Nadamo se da se neće desiti. Inače pao je preorder za Killzone bundle. :guitar:

Iskreno jedino što me je odvraćalo od nabavke PS4 su mogući problemi na samom početku proizvodnje. Nadamo se da se neće desiti. Inače pao je preorder za Killzone bundle. :guitar:

Meni ps3 kupljen prvog dana po izlasku i dalje extra radi. Cak i ako bude nekih problema ne verujem da ce se pokazati prvih par godina.

I ja sam slično razmišljao, ali sa cenom od 400 evra, koja sigurno neće padati naredne 2 godine, svejedno sam u fazonu da nemam šta da čekam, samo mogu da propuštam naslove koji bi mi se dopali. Ne znam, ne kažem da bi trebalo ovako ili onako, samo mi se čini da je zaista besmisleno propustiti priliku. Pa još sa PS+ koji daje igre redovno, sigurno ćeš odigrati par igara koje bi inače igrao na PS3 u tehnički slabijem izdanju. Ne znam, možda samo naglas razmišljam i ubeđujem samog sebe 🙂

Sa jedne strane je tacno, ps4 nece sigurno imati nizu cenu ni sledece godine. Ali zato ce vec u martu moci da se kupe polovni launch naslovi upola cene 🙂 Mene vise privlaci gt6 nego bilo koji naslov najavljen do sada za ps4.

Ima logike u tvom postu ali prvo da vidimo kakav bogat teren spremaju sa ps4 igrama jer ako cena konzole ostane ista ili slicna onda realno nema zurbe.Svi ti naslovi se mogu obrnuti i kasnije sve u svemu.Jedino se gubi/propusta psn+ instant game mesecna sansa ps4 naslova koji ce verujem na pocetku biti dosta jaka.

Poslednja izmena:
Ima logike u tvom postu ali prvo da vidimo kakav bogat teren spremaju sa ps4 igrama jer ako cena konzole ostane ista ili slicna onda realno nema zurbe.Svi ti naslovi se mogu obrnuti i kasnije sve u svemu.Jedino se gubi/propusta psn+ instant game mesecna sansa ps4 naslova koji ce verujem na pocetku biti dosta jaka.

Oladices se od PS3 veruj mi kad izadje PS4... Sledece god. kad krene navala igara za next gen i sve manje podrske za current gen zeleces neku od novih konzola. Ja sam svoj PS3 kupio pre 1.5 god i presao sve sto me zanimalo i kod mene je zavrsio 😉

Jedini problem sa PSN+ i PS4 je sta ce od igara da nudi prvih par meseci.... :d

I ja zbog ovoga nisam hteo da uzmem odmah na launchy, ali posto mi konzola stize tek posle 15. decembra, imam mesec dana fore da vidim impresije amera. A sto se odlaganja kupovine za kasniji period tice, ne vidim poentu jer cena se nece u skorije vreme menjati. Kupio sada ili za godinu dana, isto mi je. Na launchy uzimam Killzone, u februaru Second Son, a posle toga, ko zna sta. Svakako ce biti sta da se igra zbog PS+, a i potencijalno povraticu deo novca ako odlucim da prodam KZSF/dodatni gamepad/kameru.

Poslednja izmena:
Sa jedne strane je tacno, ps4 nece sigurno imati nizu cenu ni sledece godine. Ali zato ce vec u martu moci da se kupe polovni launch naslovi upola cene 🙂 Mene vise privlaci gt6 nego bilo koji naslov najavljen do sada za ps4.

Ima logike u tvom postu ali prvo da vidimo kakav bogat teren spremaju sa ps4 igrama jer ako cena konzole ostane ista ili slicna onda realno nema zurbe.Svi ti naslovi se mogu obrnuti i kasnije sve u svemu.

To važi u situacijama u kojima se igra single play naslov. Ako hoće nešto da se igra u multiju (lupam, novi Killzone), sve pada u vodu. 🙂

Jedino se gubi/propusta psn+ instant game mesecna sansa ps4 naslova koji ce verujem na pocetku biti dosta jaka.

Za sada je samo najavljeno Contrast/Resogun. Videćemo kako će posle ići. Mada, ako je Resogun stvarno za PS4 ono što je bio Stardust HD za PS3, već to je sasvim OK 🙂

Oladices se od PS3 veruj mi kad izadje PS4... 😉

Hehe i ja mislim tako ali nadam se ne...videcemo,ceka me jos brdo PS3 naslova tako da mi se nesto ne zuri sa menjanjem ali posto sam veliki KZ fan,ako se multi pokaze vredan bice tu tesno naredne godine.

Svaki soni sam kupio cim je izasao tako cu i ovaj, ps3 debeli jos uvek imam od 2006/07 i nikad se nije pokvario a igram ga svaki dan vec 7 godina. Jednostavno nema puno svrhe cekati ako vec imas pare da kupis, 500e za konzolu,dva dzojstika,kameru i igru nije puno ako se uzme u obzir da si se za 500e obezbedio za narednih 8 godina minimum sto se igranja igrica tice i ne boli te glava. Igre ce biti skupe prvih godinu dana ali ih i nece biti nesto puno vrednih tako da opet super.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno