Gaga 3
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.09.2009
- Poena
- 169
I meni IGO radi perfektno zahvaljujuci Gaginoj pomocivise navigaciju ne nosim sa sobom koristio sam je u Grckoj radi savrseno
A tebi hvala za next launcher 3D
I meni IGO radi perfektno zahvaljujuci Gaginoj pomocivise navigaciju ne nosim sa sobom koristio sam je u Grckoj radi savrseno
To je samo iz razloga da ljudima koji čitaju ovaj forum ukažem na pristojan telefon kao neko KO ZNA ŠTA PRIČA.
Ovde učestvuje gomila bubuljičavih klinaca koji nemaju pojma ni o čemu a kamoli o IT-u i stvaraju zbrku. Čas hvalite
telefon čas pljujete po njemu. Nemam baš nikakvog interesa da sebe hvalim. Ti si verovatno neki iskompleksirani klinac
kome je dosadno pa jedva čeka da ujeda od dosade nezadovoljan što ne može od roditelja da se ogrebe za S4 i slično.
Ljudi jedva zarade novac i znači im da ih neko malo ohrabri. Još jednom kažem , odličan telefon za pristojan novac.
Nemam nikakve veze sa uvoznicima, distributerima, prodavcima i slično.
Ima u cemu moze!najbolje da se uradi poređenje samsung S4 vs alcatel ot-997 i da se smejemo kako alcatel ni u jednom segmentu ne može prići samsungu i da je zbog toga "******" telefon.
Druže, forum služi da bi se diskutovalo o svakakvim trivijalnostima, a za striktne tehničke diskusije, IT dostignuća postoje specijalizovani sajtovi i magazini. Ovo nije tema za trust mozgova koji barataju sa tim stvarima. Na ovom forumu verovatno ima i takav podfuorum ali ovde dolazi svako i izlaže svakakve občne probleme tipa kako da resetujem telefon i sl. I ne znam zašto tebi mnogo strana pretstavlja noćnu moru. Ti imaš dobru nameru ali si se postavio malo nabusito, a nemaš ni "tri močanja" na forumu (za utehu, nemam ni ja). Ne možeš nekome koje ostavio preko 8000 postova reći da nema pojma, jer taj čovek itekako ima pojma i izlazi ljudima u susret. Malo spusti gard i svi će da te prihvate ovde, a znanje svakog je ovde dobrodšloJa sam hteo da ukažem ljudima da je telefon dobar ali očigledno da dežurni pljuvači imaju nameru da sabotiraju sve pozitivno napisano.
Moderatori na rade svoj posao kako treba i ne brišu postove lične prirode. 180 strana je previše za bilo koju temu. Sve je moglo da stane na 20-30
stranica konkretnih iskustava. Ovo mi je škola da drugi put ni pod razno ne učestvujem u temama gde je umešana dečurlija koja ne zna šta će sa sobom !!!
AAAAHAHAHAHAAAAHAHA!!!! Ti pises nekome o objektivnosti? LOL[…] ali malo objektivnosti nije na odmet.![]()
Odgovor na nivou deteta od 13 godina sa, nezaobilaznim, "LOL" na kraju.AAAAHAHAHAHAAAAHAHA!!!! Ti pises nekome o objektivnosti? LOL
Ja ne znam da li se iko druži ovde ili svi mi kao i ti, ostavljamo samo mišljenja, sugestije i pitanja. Zna se šta je druženje, nisam jeo pečurke da bi živeo u ubeđenju da se ovde "družim" sa nekim. Može da se desi neki klan, ako ima par njih koji se lično znaju, pa ako opleteš po jednom, onda ti se posle čini da se ceo forum urotio protiv tebeVama je forum način da se družite a meni da iznesem mišljenje.
Odgovor na nivou deteta od 13 godina sa, nezaobilaznim, "LOL" na kraju.![]()
Dali bih neko imao volju da mi objasni kako se root-uje ovaj alkatel 997 bio bih mu zahvalan![]()
Druze sve sam to odradio i nece kod menePa lepo je covek rekao da su ovde vecinom klinci. Onda treba i da se ponasamo u skladu sa tim. :d
Instaliraj One Touch Manager zbog drajvera i skini MTK Droid Tools. Iskljuci skroz telefon (najbolje da na 10s izvadis bateriju i vratis) i pritisni Vol- i Power u isto vreme. Drzi tako dok ne udje u Factory Menu.
Pokreni MTK Droid Tools i nakaci tel na USB. Kad ga peogram prepozna klikni na ROOT. Ne daj mu da odradi backup i dozvoli da instalira aplikacije za ROOT.
Kad zavrsi proces opet udje u Factory Mode i idi na Erase mmc.
Ovako sam ga ja rootovao ali tako ga vracas i na fabricko stanje (naravno rootovanog). Mozda sad vec postoji i jednostavnije resenje ali me mrzi da trazim.![]()
a pogotovo od kineza zato kažem koliko para toliko muzike i naravno forumi zato i služe da bi se na široko pisalo i komentarisalo naravno svako vređanje je za osudu.
Probaj da napravis nov APN.Da vas prekinem u beskorisnim raspravama i postavim jedno pitanje. Imam problem i treba mi pomoc. Odjednom su prestali da mi rade facebook i facebook messanger. Na wi fi mi rade bel problema, ali na 3G kaze da ne postoji aktivna konekcija, iako postoji, sve ostale aplikacije rade. Probao sam da se izlogujem, pa opet ulogujem ali tad mi izbacuje sledecu gresku: Sorry an unexpected error occured. Please try again later. (calling create () on FakeSocketlmpl)
I tad moram da prebacim na wifi ako uopste hocu da je pokrenem. Probao sam i da ih obrisem pa opet instaliram, ali idalje se desava isto. Ima li neko savet ili resenje? Hvala...
I jeste koliko para toliko muzike, ne znam sta ti tu nije jasno? A to da nema ni jednu manu je blago receno smesno (pogledaj sta je, cini mi se, Djilkosh pisao o gps-u i ostalim stvarima). Za malo vise para moze da se nadje polovan S2 u dobrom stanju koji brise pod sa ovim telefonom.
Da vas prekinem u beskorisnim raspravama i postavim jedno pitanje. Imam problem i treba mi pomoc. Odjednom su prestali da mi rade facebook i facebook messanger. Na wi fi mi rade bel problema, ali na 3G kaze da ne postoji aktivna konekcija, iako postoji, sve ostale aplikacije rade. Probao sam da se izlogujem, pa opet ulogujem ali tad mi izbacuje sledecu gresku: Sorry an unexpected error occured. Please try again later. (calling create () on FakeSocketlmpl)
I tad moram da prebacim na wifi ako uopste hocu da je pokrenem. Probao sam i da ih obrisem pa opet instaliram, ali idalje se desava isto. Ima li neko savet ili resenje? Hvala...
Ja u zivotu nikad nisam kupio polovnu stvar bilo koju poredis polovno vs novo, neko se zadovoljava polovnim stvarima a neko ne. Ja nisam bas kompetentan da dajem neki preki sud o android telefonima ali mogu da iznesem moje misljenje. Ovo mi je prvi android telefon nisam neki ljubitelj telefona tako da ih menjam izmedju dve i tri godine. Ovaj Alkatel ce kod mene sigurno biti pune dve godine moda i jace. Kad sam jurio telefon gledao sam da ekran bude preko 4" da ima 1GB ram memoriju i dual core procesor ostalo me nije interesovalo. Alkatel 997 je tada sa tim mojim kriterijumima bio naj povoljniji sa cenom, a pritom su mi trebala dva telefona jedan meni jedan zeni. Kupljena su oba u decembru u Gigatronu 27000 din po komadu. Za sada jedinu zamerku imam na kameru mogla je bude bolja. U telefon sam ubacio karticu od 32GB klasu 10 pun je crtaca za decu, filmova, spotova, instalirao sam preko 100 programa telefon radi savrseno deca igraju igrice na njemu gledaju crtace, masiraju ga svaki dan bar po par sati dnevno. Ja do sada nisam primetio da je negde zabagovao ili bilo sta drugo za moje potrebe radi savrseno i jos jednu manu koju bih dodao po meni su sistemski dugmici na ekranu. Ja sam prezadovoljan sa telefonom od kako sam ga kupio skoro za laptop i ne sedam jer novine i forume sve listam i citam preko telefona. Zena ga uopste ne koristi ni 1% njegovih mogucnosti njoj telefon sluzi samo za telefoniranje i koju fotku da opali kad je sa decom napolju.I jeste koliko para toliko muzike, ne znam sta ti tu nije jasno? A to da nema ni jednu manu je blago receno smesno (pogledaj sta je, cini mi se, Djilkosh pisao o gps-u i ostalim stvarima). Za malo vise para moze da se nadje polovan S2 u dobrom stanju koji brise pod sa ovim telefonom.
Probajte sa brisanjem proxy-ja u podesavanjima APNa.
Settings > More > Mobile Networks > Access Point Names > Kartica preko koje se koristi net (ako koristite 2) > postojeci APN > obrisati Proxy > Menu > Save
Ne kazem da ce sigurno ovde pomoci, ali kad sam testirao sestrinu mts karticu proxy mi je pravio problema.
.
P.S. OWERKLOKER sta ti radis sa telefonom? Jel obradjujes video materijal na njemu koje aplikacije koristite na njemu da su toliko zahtevne da ovaj telefon ne moze da ih gura da probam i ja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari