- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 335
Skini dashclock widget![]()
Ha ha... Dashclock radi samo na Android 4.2+
Skini dashclock widget![]()
S4.A koji ti telefon imaš? Ako nije problem...
Ne volis da kupujes polovne stvari, postujem. Da si koristio neki bolji telefon video bi sta sve stuca na ovom. Glupo je reci da radi savrseno jer cak i S4 trza povremeno i to je tako.Ja u zivotu nikad nisam kupio polovnu stvar bilo koju poredis polovno vs novo, neko se zadovoljava polovnim stvarima a neko ne. Ja nisam bas kompetentan da dajem neki preki sud o android telefonima ali mogu da iznesem moje misljenje. Ovo mi je prvi android telefon nisam neki ljubitelj telefona tako da ih menjam izmedju dve i tri godine. Ovaj Alkatel ce kod mene sigurno biti pune dve godine moda i jace. Kad sam jurio telefon gledao sam da ekran bude preko 4" da ima 1GB ram memoriju i dual core procesor ostalo me nije interesovalo. Alkatel 997 je tada sa tim mojim kriterijumima bio naj povoljniji sa cenom, a pritom su mi trebala dva telefona jedan meni jedan zeni. Kupljena su oba u decembru u Gigatronu 27000 din po komadu. Za sada jedinu zamerku imam na kameru mogla je bude bolja. U telefon sam ubacio karticu od 32GB klasu 10 pun je crtaca za decu, filmova, spotova, instalirao sam preko 100 programa telefon radi savrseno deca igraju igrice na njemu gledaju crtace, masiraju ga svaki dan bar po par sati dnevno. Ja do sada nisam primetio da je negde zabagovao ili bilo sta drugo za moje potrebe radi savrseno i jos jednu manu koju bih dodao po meni su sistemski dugmici na ekranu. Ja sam prezadovoljan sa telefonom od kako sam ga kupio skoro za laptop i ne sedam jer novine i forume sve listam i citam preko telefona. Zena ga uopste ne koristi ni 1% njegovih mogucnosti njoj telefon sluzi samo za telefoniranje i koju fotku da opali kad je sa decom napolju.
Sta to nedostaje GPS-u? Ja od kako sam kupio ovaj telefon navigaciju vise ne nosim sa sobom, 11.jula sam krenuo u Grcku u hanioti do 21.jula i pravo isao u Soko banju jos 10 dana pa kuci za BG svo vreme sam koristio iGO preko telefona i radi savrseno kupio sam drzac za auto i auto punjac, navigacija na njemu radi potpuno isto kao i pravi navigacioni uredjaj, telefon mi je odradio posao bez da je negde stucnuo.
Generalno ja sam prezadovoljna sa telefonom, i kod mene i kod zene iznstalirao sam Next 3D launcher probao sam ih dosta i ovaj mi je najlepsi i najbrzi.
P.S. OWERKLOKER sta ti radis sa telefonom? Jel obradjujes video materijal na njemu koje aplikacije koristite na njemu da su toliko zahtevne da ovaj telefon ne moze da ih gura da probam i ja.
A zasto da ne kupis S2 polovan u dobrom stanju sa garanciijom? Nisam ja pricao o nekim krsinama koje izgledaju kao da su prosle sito i reseto.OWERKLOKER e najbolja ti je ova fora sta je Djilkos pisao za GPS, a mi svo svi d **e **b *ili kojima GPS radi odlicno, ja navigaciju koristim samo na ovom telefonu i vodi me bez greske! Evo i jos ljudi kod kojih radi bez problema. To jedno. A drugo ja ne bih nikada kupila polovan telefon! Pitanje je koji nov telefon u cenovnom rangu ovog Alcatela moze da mu parira, jok kupicu S2 polovan, koji je pohaban, ko zna sta je radjeno sa njim i svaki dan cu da razmisljam sta ce da se pokvari! I plus da nemam garanciju! Neka! Uglavnom ja necu vise da pisem i da se nastavljam! Meni je bitno da moja Alkica radi savrseno i nadam se da ce tako i da ostane! I opet bih kupila Alcatel bilo ovaj ili neki noviji! Sta cu Alcatel mi u srcu....i prvi telefon mi je bio Alcatel koji by the way radi i dan danas!
Ha ha... Dashclock radi samo na Android 4.2+
Ljudi root-ovao sam ovaj telefom po uputstvu sa rootsrbija. dobio sam superusera. Kako mogu da vratim na fabricko podesavanje tj da ga unroot-ujem?
Hvala kralju odradio samFleš preko kompa onim njegovim programom, one touch upgrade beše ime
Pa ne treba mi rootovan telefon, sa telefona uglavnom telefoniramA sto hoces da ga unroot/ujes?
Ako telefon dobro radi sa ICS sta ce onda JB i pitanje kako bi se ponasao telefon sa tim os.
Razlika izmedju ICS-a i JB-a je velika i mnogo puta je pricano na tu temu, za ostatak Google > search. Na JB-u dobija se 60fps (trebalo bi) sto omogucava smoothness iliti glatkocu u radu. Android je tek postao pravi OS sa JB-om.
A sto se tice L9, ja sam cackao i telefon sa JB-om radi kao moj S2. Sa ICS-om je nekad secnuo u scroll-u, a ovde je sve extra, a da ne pricam kako je touch postao osetljiviji i bolji.
Razlika izmedju ICS-a i JB-a je velika i mnogo puta je pricano na tu temu, za ostatak Google > search. Na JB-u dobija se 60fps (trebalo bi) sto omogucava smoothness iliti glatkocu u radu. Android je tek postao pravi OS sa JB-om.
A sto se tice L9, ja sam cackao i telefon sa JB-om radi kao moj S2. Sa ICS-om je nekad secnuo u scroll-u, a ovde je sve extra, a da ne pricam kako je touch postao osetljiviji i bolji.
Okačio si screenshot sa nexusa u 997 temi?![]()
Udarilo Giba malo sunce
@Mare, napisao sam trebalo bi, sto znaci da to zavisi od Alcatela da li ce optimizovati ili nece. JB je doneo tu mogucnost, na ostalima je da je optimizuju za svoje telefone.
Pazi ako moze na Nexusu da radi, moze svuda.
Pazi ako moze na Nexusu da radi, moze svuda. Zato kazem zavisi od Samsunga, HTC-a, LG-a, Sony-a ili u ovom slucaju Alcatela da li ce optimizovati svoj ROM...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari