Šta je novo?

Alcatel OT-997

Imaš u opcijama launchera.

Imam next launcher i holo, kad kliknem na holo on se upali na kratko i onda se sve vrati na next...a kad izadjem iz next izadje na sekundu i opet se vrati next :D ....ne znam kako da setam izmedju ova dva :D

Najbolje ti je da u podešavanjima aplikacija nađeš taj launcher i da mu skineš onu opciju default, vidićeš je ako malo skroluješ dole, posle toga će ti uvek nuditi pritiskom na home dugme da selektuješ launcher.

Najbolje ti je da u podešavanjima aplikacija nađeš taj launcher i da mu skineš onu opciju default, vidićeš je ako malo skroluješ dole, posle toga će ti uvek nuditi pritiskom na home dugme da selektuješ launcher.

E ja nisam ukapirala da ovo moze do kraja da se spusti, bravo, to je to ..hvala! :D

dfgdg11.jpg

http://www.techzilla.it/aggiornamenti-alcatel-jelly-bean-74563/

E jak si sajt našao.Žabari uzeli lovu od nekog distributera da malo poguraju letnje rasprodaje.U ostalom doći će i semtembar,a i decembar vrlo brzo...:trust:

Poslednja izmena:
Par pitanja:

1. Zašto mi u retardir*noj Operi skoro svaka zahtevina strana zablokira i pojavi se neka muzgava mačka sa tekstom "Oops.... something went wrong"?
2. Da li je moguće da invalidi od proizvođača nisu mogli da predvide opciju da, kada se izvadi slušalica iz FM radia, da se isti automatski ugasi nakon - ne znam: 10 sec? A ne ovako, par puta sam izvadio sluške, i izvalio da mi šušti telefon sa FM radia jedno 4-5 sati. Imao sam razne Androide, i nigde još nisam video da FM radio ostaje upaljen nakon 10-ak sec.
3. Ima li neki dobar ROM koji je značajno bolji od fabričkog (ali ne one varijante: ima, ali ne radi FM Radio; ili - ima, ali ne radi dobro wireless; ili - ima, ali ne radi dobro kamera)? Dakle ROM u kome sve važnije funkcije rade, a da je značajno brži i stabilniji od fabričkog...

1. Koristi Chrome.
2. Ne koristim FM radio, ali Winamp se gasi čim iskopčam slušalice.
3. Ne.

Najnoviji podatak sa nemackog sajta za 997D. Jelly bean update je u fazi testiranja, ali je opet odlozen na neodredjeno vreme. Ne zna se tacno na koliko, zato sto update rade kinezi, a ne nemci...

Meni se gasi FM čim iskopčam slušalice. Ne isključuje se ton nego se skroz ugasi FM.

Meni jok... upali se speaker i šušti prilično glasno.

Moze li neko da mi objasni jednu stvar. Kako je moguce da postoji toliko alcatel telefona sa slicnim specifikacijama kao 997 koji imaju android 4.1 i 4.2 i niko ne moze da modifikuje njihov ROM da radi na nasem telefonu? Takodje postoji veliki broj telefona koji ima ovaj chipset... Stvarno mi nije jasno...

Isto to sam se pitao u ovoj temi pre 4-5 meseci, XPop ima iste specifikacije, samo veću rezolucija ekrana i hardverske tastere, dolazi fabrički sa 4.1 još od aprila.

Da bi portovo treba ceo kernel source, a alcatel ga nije pustio. Ima samo za mtk6577. Tako da to otpada. E sad ima dosta kineza sa istim hardverom i naravno dosta romova radi na vise razlicitih uredjaja... Ali ne i na alcatelu obzirom na jedinstvenu strukturu sistema i glupu costumpack particiju.

Ljudi zna li neko kako da maknem notifikaciju what s up/a gore iz statusne linije? Moze li uoste? App mi je zakljucana, al kad stigne neka por preko what s up..onda spustanjem prozora od gore vidi se sta pise, a ja necu da se vidi :D ...Ako razumete pitanje :D

Razumemo. To je do sistema, mislim da je to nemoguće. Traži na netu ali mislim da je nemoguće.

poslato sa opasnog telefona

Hahahha ja sam devojka, a oko mene mnogo znatizeljnih ;) ....Ima da pisem what s up timu, da maknu sadrzaj poruka :D , kako se na viberu to ne vidi :D...bas bre glupo :) ...a sifru na tel imam, nego ljudi uzimaju stalno moj tel, nesto zagledaju, saltaju, cackaju, ja im otkljucam, pa su mi poruke, whats up i viber pod sifrom, za ostalo me briga..:D

Neka te ti momci pitaju direktno, ne kopanje po telefonu ;) Jedino mi ovo pada na pamet...skini Nova Launcher (koji je skoro isti kao taj koji je na telefonu, samo ima više opcija, i u "look and feel" deštikliraj "show status bar". Neće se videti dok ne povučeš na dole. Ne znam za lockscreen, da li se vidi, iskljucio sam ga. Probaj.

Ma kakvi momci, nije sa njima problem ;) ....probala, al ne moze tako :), ma nebitno! Nema veze! :)

Ljudi zna li neko kako da maknem notifikaciju what s up/a gore iz statusne linije? Moze li uoste? App mi je zakljucana, al kad stigne neka por preko what s up..onda spustanjem prozora od gore vidi se sta pise, a ja necu da se vidi :D ...Ako razumete pitanje :D

A što Gago, meni je to odlično...

I meni je odlično ali eto, Gaga krije nešto strašno :)

Nije da gaga krije nešto nego ima puno znatizeljnih :sly: a i ja ne volim nikakve suvisne ikone

http://business.benchmark.rs/biznis...riprema_smanjenje_radne_snage_za_10.000_ljudi

Tako im i treba kad su lazovi,posle one farse(Gasenja par oficijalnih stranica i fajs stranica koje su pricale da ce update biti, i pravljenja ludim potrosaca ko da nista nije bilo) sa updejtom na 4.1 JB za 997D nije mi ih uopste zao.....Moram priznati da je Demijan bio u pravu za Update, nece ga biti.....
Posle tolikih lazi,ostaje samo da vise niko nikad od nas nekupi vise nijedan Alcatel telefon,ia da svima preporucujemo da ih ne kupuju....

PS...Upropstise tako dobar telefon 997D svojim lazima,ko LG sa O2x i O3d

Nazad
Vrh Dno