Šta je novo?

Alcatel OT-997

zna li neko, sta mogu da uradim,odnosno kako da to sredim,kad mi ovo izbaci,u cwm 6.0.1.2?
E: Can't mount /cache/recovery/command
E: Can't mount /cache/recovery/log
E: Can't open /cache/recovery/log
E: Can't mount /cache/recovery/last_log
E: Can't open /cache/recovery/last_log
E:unknown volume for path sd-ext,zbog te greske i loga ne mogu da instaliram rom-ove preko cwm-a

Poslednja izmena:
ma gde su ok , iste su ko na svakoj, jedino sto su mi simpa oni efekti na njoj :) inace ako neko zna mogo bi da kaze neki program kojim se blokiraju reklame sa g-marketa,cuo sam da oni trose bat dosta,adaway ih ne blokira, ne znam zasto

Camera fv-5 daje mogućnost da fotografije budu u png formatu sa manjom kompresijom nego inače, pokušajte.

Hteo sam da sklonim sof.dugmiće,ali ne mogu da ga rotujem.U stvari neznam. Izbacuje mi ovu poruku :

( 1 ) - Confirm request on your device now! Select most bottom right option !
--- ERROR :Confirmation on the device screen wasn't selected!

Uđem u fabrički mod,povežen sa kompom,kliknem ROOT,ali svaki put isto.Ako može malo pomoći.

Hteo sam da sklonim sof.dugmiće,ali ne mogu da ga rotujem.U stvari neznam. Izbacuje mi ovu poruku :

Uđem u fabrički mod,povežen sa kompom,kliknem ROOT,ali svaki put isto.Ako može malo pomoći.

Mislim da ti nije dobra verzija programa, skini tacno tu verziju koja se spominje u uputstvu root-ovanja ovog fona.

Skini aplikaciju frameroot 1.5.3,ima i novije ali ja sam s njom rootovao vise puta i radi.izaberi supersu da instalira. Posle restartovanja ako ti se ne pojeavi supersu uradi opet isto sve i pojavice se . Kod mene radi tako ,probaj pa javi . Posle skini auto hide soft keys i podesi kako ti odgovara.

Sto se tice kamere, meni su sa svakim programom istog kvaliteta (loseg). Jedino sto sam primetio jeste da mi ne zamucuje sliku kada stavim da opali posle odredjenog vremena npr. 2 sekunde.

Pozdrav, ja sam nedavno rutovao bukvalno jednim klikom bez ikakvog povezivanja na racunar i koriscenja nekih toolova ko zna kakvih. Svako kome treba lak root neka kuca framaroot na google i na XDA-Developers sajtu (cini mi se) ima da se skine aplikacija i da se procita uputstvo. Root je bukvalno bio gotov za 3-5 sekundi :)

EDIT: Ne vidjeh da je Djoxy vec napisao sta i kako za root, ali eto ne skodi jos jedna potvrda dobrog funkcionisanja Framaroot-a (ja sam koristio 1.6.1 i odmah nakon restarta sam imao SuperSU). :)

Poslednja izmena:
Sad i IGO radi u rezoluciji 800x480.Hvala još jednom!

Android 4.1 is not available as an OTA update. You need a PC and the program Alcatel OneTouch upgrade. A backup is recommended.

mrmad.de/alcatel-onetouch-ultra-997d-android-4-1-jelly-bean-update-ist-da-0611

haha jel mogućeeeee

jel si probao, jel ima sad 60fps konačno?

Ha :d

Ljudi, ja imam nemacki 997d. Da li predtsavlja problem to sto imam root da se odradi update i sta se desava sa svim podesavanjima, programima itd u slucaju update-a...?

Obzirom da update radis preko kabla root ne bi trebao da pravi problem. Podesavanja bi takodje trebala da ostanu, kao i aplikacije. Ovako je bilo na htc i xperia uredjajima na kojima sam radio update, mada uradi backup svega sa tb. Ko zna kako ovi iz alcatela razmisljaju.

Nece ostati nista ako radi preko Alcatel OTU softvera. Radi full wipe. Samo se fajlovi ne diraju.

Da li je moguce da ce obicne verzije ostati bez apdejta ili ovaj apdejt moze na obe verzije?

Da li je neko probao na 997 bez D da pokrene OT upgrade?

Možda postoji update i za nas običnjake?

Ex da mi je samo da vidim Demijanovo lice sad hahahaha;)
Jes da je updat zakasnio 6 mjeseci,ali je ipak stigao....Ajde kad ga odradite javljate kakvi su utisci i dali se 997D ponaša bolje sa JB.

Sacuvao sam sve sto mi je bitno i stavio telefon da se napuni. Za sat vremena radim update, pa vam javljam kako je proslo i da li je vredelo cekanja...

Ajde javljaj što pre. :)

Mislim da će svi dobiti apdejt,nije logićno da naprave za D a da ne naprave za običnjake...
:(

Vrh Dno