Šta je novo?

Alcatel OT-997

SAD ko uradi update na 4.1.1 JB ko da je novi telefon kupio,po slikama su lepo odradili update.

Fino izgleda, nisu ga mnogo nagrdili. :)

Sada je dzabe, prekinuo sam update... Ne verujem da ima JB, barem sam bio srecan tri citava minuta.

Sacekaj neki nand backup, pa probaj restore iz recoverya + zamenis modem.img i trebalo bi da radi. 997, 997d i 992d su vise manje isti uredjaji.

Poslednja izmena:
Hvala za share, a i kod mene isti error druze, website ne radi...

Ne radi zato sto montiraju update za 997 :D Daj boze :D
Duleks , zaboravio si da izbacis sliku od lock screen ,bas me interesuje kakav je.. :)

Poslednja izmena:
Fino izgleda, nisu ga mnogo nagrdili. :)

Sacekaj neki nand backup, pa probaj restore iz recoverya + zamenis modem.img i trebalo bi da radi. 997, 997d i 992d su vise manje isti uredjaji.

992 bas I nije mada bi mu lepo legao JB.

Mislim da sam negde procito da je kernel kompatibilan i da moze da se koristi rom od 992d na 997d i obrnuto uz malu doradu.

Ah da sad sam se I ja setio.

Daj Boze da je tako druze, ali ima vise od 3 dana sto web ne radi. Danas samo sto nisam skrsio mobilni kad treci put sam video isti rom posle Update :D. LOL...

hahah.. *** brate .. ma ce bude i za nas garantovano . Vreme leci sve pa i update za nasu alkicu :D

Znam da bice, ako ne oficialno, neki back up radice. Ali ne mi se ceka :D. Imam i galaksi s2 ali ovaj alkatel mi se svidja i nemam pojma zasto. Mozda zato sto vec dugo imam taj samsung....

Ja se nadam brzom portu za 992d.
Taman sam okacio da ga prodajem kad gle sad ovo.. :D

Nesto se ne nadam previse portu jer je ipak ovo 4.1 a samim tim i kernel je noviji, sto znaci da bi morali ceo kernel da prave od nule a aktivnih developera za 992D nema.

Nesto se ne nadam previse portu jer je ipak ovo 4.1 a samim tim i kernel je noviji, sto znaci da bi morali ceo kernel da prave od nule a aktivnih developera za 992D nema.

Kol'ko sam ja upucen mogao bi se ovaj kernel koristiti jer samo treba par stvari da se promeni.

Hm ne znam bas, al ajde videcemo i to. Vidim da si ih pitao za to na 4pda, google translate ftw :d
Sto se tice ovog updatea na 997, lockscreen mi deluje nekako previse MIUI style sudeci po slikama.
Btw evo ga link za backup sa nemackog foruma, pa ko ima 997 nek proba ako hoce
http://www.android-hilfe.de/6681007-post151.html
Mada mi nesto malo deluje ovaj fajl.

Poslednja izmena:
Znam da bice, ako ne oficialno, neki back up radice. Ali ne mi se ceka :D. Imam i galaksi s2 ali ovaj alkatel mi se svidja i nemam pojma zasto. Mozda zato sto vec dugo imam taj samsung....
Hoces da se menjamo kad toliko volis alkatel ? Imaces sva komada da se igras . :D

Ja se za vikend igram ako neko do tad nesto ne portuje. Znam da na romovima za 997d na 992d ne radi touch i mreza cini mi se.

Izbacili su onaj bounce efekat kad se kreces po menijima. Takodje, sad sam primetio da mi zvucnik krci kad razgovaram. Nekoliko puta sam ukljucio i iskljucio spikerfon i zvuk se popravio, ali posle opet krci...

Radi touch nego bleje softverski dugmici :d
To se ja mislim resava preko build.propa a za mrezu se menja modem.img valjda.

Braco moja, saborci moji, alkice moje jedine,

molim Vas za pomoc oko jednog glupog pitanja.

Da li kada bi grunuo na obicnjaka dzili binku za 997D I isekao pozadi plastikicu, da li bi mogao da koristim dual sim?

Ajde Duleks faco, okaci bekap da mozemo I mi sirotinja da se usrecimo malo...
:)

Hm ne znam bas, al ajde videcemo i to. Vidim da si ih pitao za to na 4pda, google translate ftw :d
Sto se tice ovog updatea na 997, lockscreen mi deluje nekako previse MIUI style sudeci po slikama.
Btw evo ga link za backup sa nemackog foruma, pa ko ima 997 nek proba ako hoce
http://www.android-hilfe.de/6681007-post151.html
Mada mi nesto malo deluje ovaj fajl.

Sta da flesujem od ovoga ? Ovo je winrar fajl. Samo da mi se napuni telefon i flesovacu ..

Trebalo bi da se taj rar extractuje i da su tu fajlovi za flash. Flashuje se preko SP flash toola pa pogledaj na netu neki tutorial za njega jer ga ja nikada nisam koristio.

Trebalo bi da se taj rar extractuje i da su tu fajlovi za flash. Flashuje se preko SP flash toola pa pogledaj na netu neki tutorial za njega jer ga ja nikada nisam koristio.

Da li to znaci da ce imati sim menadzment nakon instalacije ovog roma na obicnom 997?

Pa logicno je da hoce, ali sad dal ce to raditi na obicnom ne znam. Ako bi bekap radio normalno onda bi ostalo samo ono secenje plastike i ubacivanje druge kartice.

Sta da flesujem od ovoga ? Ovo je winrar fajl. Samo da mi se napuni telefon i flesovacu ..

Ja bih saceko tw recovery backup. Preko sp flash toola je rizicno igranje, pogotovo ako sam nisi radio backup. Ako preloader nije odgovarajuci, mozes mob da bacis kroz prozor kasnije.

Vrh Dno