Sada je dzabe, prekinuo sam update... Ne verujem da ima JB, barem sam bio srecan tri citava minuta.
Fino izgleda, nisu ga mnogo nagrdili.
Sacekaj neki nand backup, pa probaj restore iz recoverya + zamenis modem.img i trebalo bi da radi. 997, 997d i 992d su vise manje isti uredjaji.
SAD ko uradi update na 4.1.1 JB ko da je novi telefon kupio,po slikama su lepo odradili update.
Ne radi zato sto montiraju update za 997Daj boze
Duleks , zaboravio si da izbacis sliku od lock screen ,bas me interesuje kakav je..![]()
Nesto se ne nadam previse portu jer je ipak ovo 4.1 a samim tim i kernel je noviji, sto znaci da bi morali ceo kernel da prave od nule a aktivnih developera za 992D nema.
Hoces da se menjamo kad toliko volis alkatel ? Imaces sva komada da se igras .Znam da bice, ako ne oficialno, neki back up radice. Ali ne mi se ceka. Imam i galaksi s2 ali ovaj alkatel mi se svidja i nemam pojma zasto. Mozda zato sto vec dugo imam taj samsung....
Izvinjavam se ,ono mi i ne lici na lock screen i nisam otvarao sliku. Preko tel sam i sitno se vidi tako da nisam skontao da je to lock screen . Ne svidja mi se.Nisam zaboravio. Druga slika...
Hm ne znam bas, al ajde videcemo i to. Vidim da si ih pitao za to na 4pda, google translate ftw :d
Sto se tice ovog updatea na 997, lockscreen mi deluje nekako previse MIUI style sudeci po slikama.
Btw evo ga link za backup sa nemackog foruma, pa ko ima 997 nek proba ako hoce
http://www.android-hilfe.de/6681007-post151.html
Mada mi nesto malo deluje ovaj fajl.
Trebalo bi da se taj rar extractuje i da su tu fajlovi za flash. Flashuje se preko SP flash toola pa pogledaj na netu neki tutorial za njega jer ga ja nikada nisam koristio.
Sta da flesujem od ovoga ? Ovo je winrar fajl. Samo da mi se napuni telefon i flesovacu ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari