- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 199
Naravno da je S2 bolji, glupo je porediti ih uopste. 
Malo mi bode oči poređenje punta i alcatela (iako imam i jedno i drugo)Novi golf je oko 18.000 +/- što i nije baš kao i Punto
A novi golf je kao Nexusdugo traje
![]()
Ovim rečima "par meseci star", samsungu dižeš cenu, ako navodiš kao primer. Telefoni su manje više slični po perfomansama koliko se ja razumem, a možda i grešim, O alcatelu 997 sam najviše čitao i pratio sve o njemu, volim veći ekran, i veće telefone, ne nešto preveliko, tako da biram alcatel.Otvoreno pitanje da mozete da birate izmedju par meseci starog Samsunga Galaxy S2 (s2plus) ili novog Alcatela 977 sta bi ste pre uzeli? Ja ipak biram Samsunga a vi?
Nisam obratio pažnju, ali svakako je alcatel gabaritniji što meni više odgovara.pa isti imaju ekran![]()
Zapravo alcatel ima manji ekran zbog on screen dugmica, tako da mu je rezolucija prakticno 4.1'' :d
Lol :d
Koja je to aplikacija?
Alcatel a ne sljamsungkoji prodaje samo ime ..i kosta sacuvaj me Boze ...Drugar kupi preko telenora samsung galaxy s plus, hvalili ga na sva zvona..telefon flesuje za medalju, gasi se sam od sebe, poziva ljude sam od sebe...ma ajde .....
Ne grešiš.Sigurno da se u EU ne može uvoziti škart i felerična roba kao kod nas.Nemci čak i svoje sluške stavljaju za Alcatel telefone,(Elecom msm.),dok ti kod nas uvale neko đubre uz telefon koje možeš odmah da baciš.Ali nije u tome poenta.Poenta je da mnoge ljude povuče cena i tako misle da će da uštede,a na kraju priče skuplje plate.Da o S+, a druga stvar da l je Kina ili je Koreja il je Indonezija manje vise za nase trziste sve je isto, opet ovaj Alcatel 997D radi se za nemacko trziste i valjda podleze nekoj boljoj kontroli od ovih sto idu za nas, nadam se, mozda i gresim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari