Evo ga opet ovaj sa ""Fezbuka"".A lepo sam se ponadio da ovde neće više da smara...:wall:Pozz drugari ,kao sto sam obecao nisam vas zaboravio....interesujem se ja jos za nas stari dobri 997D......Ovako ovo su najnovije novosto sto se tice 997D, JB update stize za Nemacke Alcatele 997D(tj za sve koji su kupili 997D kod nas,jer se kod nas prodaju 997D sa nemackog trzista) u prvoj nedelji Semptembra.....evo i screenshota a i linka....Mislim ako ga lepo odrade da ce sa 4.1 JB 997D da leti i da radi jos bolje nego na ICS.....
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/AlcatelOneTouchDE?fref=ts
Sinoc sam primetio da mi se greje telefon a ne diram ga... Pa sam mu izvadio bateriju i vratio je... Legao da spavam,kad ono ujutru ugasen telefon,baterija na nuli... Nista,napunim ga ja,radi on normalno... I malo pre vidim,sve aplikacije koje su mi na kartici ne rade... Proverim karticu,kad ono kao da je nema... ubacim u drugi telefon,ne detektuje je,tj nudi format... Probam drugu u mom telefonu,radi normalno... Ubodem tu sto ne radi u komp,na citac,ne detektuje uopste... Pa sta je to moglo da joj se desi iz cista mira,zesce sam se iznervirao posto sam imao dosta bitnih podataka na njoj....![]()
ma ne diram ga ja dok se puni...i kad ga diram,ne greje se preterano,radi normalno... nego mi se desi nekad sam od sebe da se ugreje i da vuce bateriju kao lud,i kad ga restartujem proradi normalno... i sad se desilo da je sjebao karticu...nisam u srbiji,kad se vratim za dve nedelje,nosicu karticu da mi zamene,valjda ce mi priznati garanciju...Meni je pokvario 2 kartice od 32 GB iz cista mira.Prva je bila pod garancijom a ova druga je za bacanje.Grejanje baterija je poznata boljka ovog telefona.Kad se puni a ti nesto radis na njemu obavezno ispise da je baterija pregrejana i da treba da je uklonis.Uz losu kameru,los GPS ,pregrevanje baterije,crkavanje kartica,nedostatak kuvanih romova i nedostatak nadogradnje na JB ispade losa kupovina.Posle mnogo promenjenih android telefona razocarao sam se u Alcatel.
Prastari Iphone 3G mi je mnogo stabilniji i bolje me sluzi.Nema sd kartica,nema baterija,nikad se restaruje sam od sebe.Uvek ga nosim uz Alcatel jer o ovaj nemam poverenja ,moze iz cista mira da pobrljavi.Moja iskustva govore da samo HTC u Android vodama nesto vredi.
Znam... Ja ludim sto sam devojci uzeo 997... Ocekivao sam vise, jos nece dobiti ni JB...
Dodaj tu i neki dobar kompakt i nema da te boli glava..još ako imaš osrednju torbicu, sve to može lepo da se upakuje tu![]()
Pozz drugari ,kao sto sam obecao nisam vas zaboravio....interesujem se ja jos za nas stari dobri 997D......Ovako ovo su najnovije novosto sto se tice 997D, JB update stize za Nemacke Alcatele 997D(tj za sve koji su kupili 997D kod nas,jer se kod nas prodaju 997D sa nemackog trzista) u prvoj nedelji Semptembra.....evo i screenshota a i linka....Mislim ako ga lepo odrade da ce sa 4.1 JB 997D da leti i da radi jos bolje nego na ICS.....
Koliko ti imaš godina,pa da se ložiš na ovo? :bottle:A mi sa jeftinijim ulaznicama i običnim 997 iz mts-a?
OOOOOOO prepametni nosioce svemogućeg Alcatela 995,znam da sam ti nedostajao pametni će našaKoliko ti imaš godina,pa da se ložiš na ovo? :bottle:A mi sa jeftinijim ulaznicama i običnim 997 iz mts-a?
Pusti ovog labuda.Pa zar ne vidiš da čovek ne zna gde udara.On ovo isto piše još od prošle godine,samo menja datume...
Znam da mozda nije resenje koje si hteo da cujes, ali bekapuj sta ti treba i udari factory reset. To uglavnom resi probleme, mada ja taj nisam imao.
To je uvek opcija.Taman ako se ovo nastavi da uzmem da rootujem telefon ionako to non stop odlažem pa da vidim posle toga da li će se dešavati.
Inače skinuo sam sa GPa drugu dialer aplikaciju i sa njom se za sada ne dešava ovo što se dešava sa fabričkom...
To je uvek opcija.Taman ako se ovo nastavi da uzmem da rootujem telefon ionako to non stop odlažem pa da vidim posle toga da li će se dešavati.
Inače skinuo sam sa GPa drugu dialer aplikaciju i sa njom se za sada ne dešava ovo što se dešava sa fabričkom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari