Šta je novo?

Alcatel OT-997

Hvala svima na odgovorima. Nije moj telefon, drugar mi je tražio navigaciju pa sam pretpostavi da ce raditi obzirom da do sad nisam imao problema sa instalacijom.

I ispalice nas za JB. Ne mogu da verujem koliko neozbiljna kompanija. Sad i nikad vise Alcatel!

Neki link?

@jaza vidim da si odgovorio u priblizno isto vreme kao i ja, sa zakasnjenjem od 45min u odnosu na prethodni post :) jel to push na tapatalku kasni 45min?

Poslednja izmena:
A sta vam je to toliko bolje na jelly bean a nema ics? Mozete da ocekujete samo losije performanse i manju trajnost baterije

Project butter. To je jedino što fali ovom telefonu. Ja sam rekao isto Alcatel = Kinezi = go*no

Videh na Alcatel-ovoj grupi nekoj, dal juznoamerickoj, da im je kao rok bio do kraja juna i da ako ga do tad ne izbace,nece nikako, jer se drndaju sa ovim novim telefonima, to im je prioritet. Mozda je lupanje, ali sve mi se cini da je istina.

Preko MTK Droid Tools...

Zeznula mi se kamera,ne radi uopste... Probao sam sa vise programa i nece... Mislio sam dugo da nije do roma, imam onaj martel xperia,pa me mrzelo da stavljam drugi... I danas resim da ponovim instalaciju tog istog,mislim ispravice se kamera... Kad ono nista,ne radi i dalje... Ne znam da li da vratim na fabricki,koji djavo moze da bude sa kamerom...? :/ Kako se bese vraca na fabricki?

Skines sa alcatelovog sajta One Touch Upgrade, pokrenes i pratis instrukcije.

odradio... kamera je definitivno ******a... :/ :D
moracu da ga nosim u mts, ne znam da li ce da izvale da sam odsekao deo sto krije mesto za drugu karticu... pedantno sam odradio,tako da mozda i ne primete xD
a ako mi poniste garanciju,nosicu ga u ovlasceni servis... koliko moze da kosta popravka kamere? :/

odradio... kamera je definitivno ******a... :/ :D
moracu da ga nosim u mts, ne znam da li ce da izvale da sam odsekao deo sto krije mesto za drugu karticu... pedantno sam odradio,tako da mozda i ne primete xD
a ako mi poniste garanciju,nosicu ga u ovlasceni servis... koliko moze da kosta popravka kamere? :/

Poništiće ti garanciju. Iako verovatno nema veze sa kamerom napisaće da je kamera otkazala zbog fizičkog oštećenja.

Drustvo posto sam dobio Nexsus 4,Alkica ide na prodaju....
Bilo je lepo druziti se i razmenjivati misljena sa vama,praticu temu i bas me interesuje dali ce 997D dobiti JB....Pozdrav i kuckamo se i neka vas Alkice sluze u zdravlju i veselju....

Dobio? Dobio?! Kako ja ne dobijem jedan?! :d

Čovek dobio službeni telefon od firme za koju švercuje telefone iz Nemačke za Srbiju jednom nedeljno.Hvala bogu da se skinuo sa teme sa njegovim proverenim Fejs insajderskim izvorima i informacijama.
Jazo neka te lepo služi Gnex 4 i da sve naložiš da ga obavezno pazare,isto kao što si to i ovde radio...:wave:

Ne znam kako ste svi uspeli da napravite da igo primo radi na ovom telefonu. Vec 2 dana pokusavam da namestim rezoluciju i da radi (landscape) rotacija. Ako neko ima vremena da mi ,iz prve ruke, kaze koju verziju igo-a da skinem i koje tacno vrednosti da promenim.
P.S. znam da je ova tema vise puta pomenuta al mi nikako ne uspeva.

Brate GPS na ovom telefonu je očajan,zato se ne muči,ne vredi.Ne može da pohvata satelite po pola sata.

Meni gps radi sasvim zadovoljavajuće, imajući u vidu da mi gps nije potreban u zgradama, kućama i među zidovima, nego u kolima. Isprobavao sam i Igo primo i Google Maps po Srbiji i rade odlično, a satelite hvata u roku od 30 sek.

I kod mene odlicno radi GPS... jesam ga do sada koristio samo uz Gmaps, ali jako brzo hvata satelite (20-30s) i dosta je precizan. :)

I devojka isto ima problem sa Gps-om na njenom, ali ne koristi to, pa joj ne igra nikakvu ulogu. A mene nervira.

Hvala na pomoci. Al mi niste odgovorili na pitanje. Hteo bih da imam navigaciju kada putujem negde svejedno, barem da je okvirno tacna. Smor mi je stalno paliti google maps.

Da. Hocu Igo Primo al me zanima koja tacno verzija radi kod vas. Probao sam 1.1thin, 2.0 i skinuo sa torrenta 2.4 ali nema .apk nego .exe instalaciju. Izgleda da nije za android.

Meni je Igo primo 9.6.7.235654 , i kod mene navigacija radi dobro, nemam problem da uhvatim satelite

Vrh Dno