Pozdrav.
Vlasnik sam 997 i dovoljno sam kompetentan da komentarišem rad ovog telefona, kao neko kome je IT životno opredeljenje. Telefon radi ODLIČNO !!!
Čak sam probao i Asphalt 6 iako ne igram igre i iskidao je kako radi. Baterija je sjajna, ton jak, izrada udobna, prijem odličan,GPS fantastičan,
ekran skroman al dovoljno dobar. Kamera je ****** NEVIĐENO al za taj novac može da prođe. Ja se pored IT-ja bavim i audio - video obradama
i montažama tako da sam i tom slučaju kompetentan. Meni kamera ne treba pa me baš broga za nju al ako je nekome baš bitna neka traži dalje.
Fabričko okruženje (launcher) je smrda smrdava i to je u suštini sve što treba promeniti. Ja koristim Holo Launcher HD Plus i radi kao zmaj.
Skrolovanje je glatko, ikone su lepše, gestures je funkcija koju svakodnevno koristim i daću vam primer kako da tel. učinite mnogo praktičnijim.
Dakle, telefon se zaključava i otključava na dugme što je meni neviđeni smor jer imam malu šaku. Instalirao sam besplatni screen off and lock
koji jedini zaključava ICS kako treba. U Holo sam pod gestures dodelio da UP pokrene screen off i kada god hoću da zaključam ekran sve što treba
da uradim je da palcem kliznem po ekranu nagore i telefon je zaključan. Mnogo puta su me pitali nepoznati ljudi koji su me videli kako zaključavam
telefon "izvini, al koja je to aplikacija koja tako zakljčava ?". Android je napravljen da bude praktičan al ne znaju svi da ga iskoriste. Ko hoće da sve
radi besprekorno i lepo neka kupi Iphone. Za one koji su praktični Android je neprikosnoven. Što se tiče vaše muke oko IGO-a mogu samo da vam
kažem da instalirate pravi software koji ne mora da je setuje od rezolucije do rezolucije. To je Sygic koji je vrh među navigacijama i koji koristi iste
mape kao i IGO i kojih uvek ima. N
Eto, toliko od mene kao od nekog ko se razume u IT, Audio-Video i GPS.