To je Mikrosoftov zvanicnik izjavio u intervjuu kada su ga pitali "zbog cega su zanemareni verni desktop korisnici?". Engadget, bit-tech ili neki slicni sajt ima intervju. Mozda oba...
Jel probao neko procureli Blue?
Dvaput sam se "naterivao" da probam osmicu i dvaput mi se zgadio zivot. Sacekacu jos i ovaj Blue da probam i to je to od mene
Mislim da si pogrešno razumeo, neće oni vraćati start meni.
kakav bre admin permission na folderima? wtf?
kakav bre admin permission na folderima? wtf?
Lol, kakvi su slepci u MSu.Paznja:Sa potpunim iskljucivanjem UAC na windows 8 ce prestati da rade i metro aplikacije i windows prodavnica!
Nisi ti tu nesto dobro razumeo. Blue nije novi ni druga verzija nego SP (malo ozbiljniji nego dosad, ali ipak SP), a Win9 ce biti novi Win, izlazi za neke 2 godine...blue nikad i nije bio zamisljen kao nesto drugo nego revizija 8-ice, ili kako su ga neki nazivali Win9. Sledeci win(posle blue) ce navodno biti naslednik sedmice..
revizija, znaci moze biti Win8 SE/SPx isto ti dodje a "neki su ga krstili win9", znaci ne ja, neki...procitaj ponovo sta je napisano :wall:Nisi ti tu nesto dobro razumeo. Blue nije novi ni druga verzija nego SP (malo ozbiljniji nego dosad, ali ipak SP)
bravo, bravo, posto: "Sledeci win(posle blue)" ne znaci to..uffa Win9 ce biti novi Win
overite sve linkove, spominje se Win9, Win9 phone i jos po nesto.This isn't Windows Blue, either, as that is a separate update to Windows 8 that is coming later in the year. This is the true, next-generation OS from Microsoft.
Standardni, sihronizovani nalog cak i ako ga prekrstis u admina ima zabranu pisanja po Win i Prog Files folderima. UAC off ne utice na to. To stvara problem u radu odredjenim aplikacijama. Zapravo je problem sto u win8 ni ne mozes iskljuciti uac na lep nacin a standardni nalog (povezan sa hotmailom) ne moze nikako postati admin.
Cudno je da se nisi sretao sa ovim problemom. Mozda je tvoja verzija wina modifikovana ili enterprise (gde verovatno nema ovih problema).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari