telep
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2007
- Poena
- 765
Da, samo što to predstavlja možda 1% korisnika, ti nisi uopšte u obavezi to da koristiš, ja sada koristim cm samo zato što me je smorio gingerbread (i to ga samo apdejtujem poslednjih 6-7 meseci). Vezano za "budženje" izgleda opet to kod androida ima dva dela, ako posmatramo u odnosu na iOS i WP, android može jako puno što oni ne mogu bez da išta pipneš vezano za rom, npr. da menjaš tastature (opet i tu imaš puno skinova i opcija), možeš menjati launčere (možeš imati kao wp launčer, možeš imati kao stock samo sa više opcija, možeš imati nešto kao spb, itd), možeš npr. zameniti standarde aplikacije sa skinutim sa marketa, widgete i live wallpapere neću ni spominjati.
Ja generalno nisam imao problema sa korišćenjem stock romova na par modela (hero i legend sam sa 2.1 i 2.2 koristio sigurno godinu dana bez da sam išta pipnuo), ne kažem da je to tako kod svih, i ne mogu da tvrdim da neki modeli nemaju problema (pogotovo ovi jeftiniji modeli), ali neko će imati a neko neće imati problem.
Svaka priča može da se odvede u krajnost, kao što si ti sada napisao restartovanje, 99% beskorisnih aplikacija, ali mi to znamo da nije istina jer da je tako WP bi uz sve milijarde uložene u marketing poslednjih dve ili tri godine postao ozbiljan takmac, a ne tavorio na dnu, boreći se sa polumrtvom badom.
Ja generalno nisam imao problema sa korišćenjem stock romova na par modela (hero i legend sam sa 2.1 i 2.2 koristio sigurno godinu dana bez da sam išta pipnuo), ne kažem da je to tako kod svih, i ne mogu da tvrdim da neki modeli nemaju problema (pogotovo ovi jeftiniji modeli), ali neko će imati a neko neće imati problem.
Svaka priča može da se odvede u krajnost, kao što si ti sada napisao restartovanje, 99% beskorisnih aplikacija, ali mi to znamo da nije istina jer da je tako WP bi uz sve milijarde uložene u marketing poslednjih dve ili tri godine postao ozbiljan takmac, a ne tavorio na dnu, boreći se sa polumrtvom badom.
Poslednja izmena: