djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
Ne želim da ulazim ni u kakve rasprave, WP8 me i ne interesuje previše, ali ću ti odgovoriti, naravno 
920 vs 8X - Veci ekran (iste rezolucije), nenormalno bolja kamera u nocnim uslovima uslovima u odnosu na bilo koji telefon danas vrlo subjektivno (meni ne toliko bitno, ali nekome jeste), kvalitetnija izrada, to ne znam samo sam citao da ljudi dosta hvale dizajn i materijale kod lumie, kao i citav spoj, i po meni skrooz cool keramicke dugmice za zvuk i kameru, kao i celo polikarbontno kucistetakođe vrlo subjektivno, onda imas podatak da Lumia 920 startuje sa 32GB, a 8X [sa 16GBpri čemu je nokia i skuplja u startu, i za kraj imas bezicno punjenje, koje je revolucionarno i trenutno ga sem Nokie i nisam siguran za Nexus 4 nema niko visea da li si možda pogledao koliko će te koštati dodatno taj wireless charging pad.. I da HTC 8X ima bolji zvuk sigurno i to je svakako veliki plus, ali onda kad otvoris kutiju saznas da ne dobija beats audio sluske, vec klasicne sledi razocarenje, barem bi se ja razocarao..