a zašto baš moraš da mu ubacuješ memoriju ?!...ali smara sto moram da mu ubacujem memoriju ...
U vezi ponude na tržištu, ako je verovati onome što prodavci stavljaju u svoje cenovnike, već se ovaj model može naći za 35200 +/-
a zašto baš moraš da mu ubacuješ memoriju ?!...ali smara sto moram da mu ubacujem memoriju ...
Jedino procesor može da bude tu krivac, ali opet, nije logično.
Njega se već neko vreme mislim kupiti, cena mu je ovde još niža nego na drugim mestima.http://www.gigatronshop.com/netbook_racunari/asus_eeepc_1215b_-_red074w-11844
ne znam kakav je ovaj Asus za iste pare...
Njega se već neko vreme mislim kupiti, cena mu je ovde još niža nego na drugim mestima.
Ista konfiguracija kao Acer 722, a čini mi se pristojno bolji kvalitet. Nije samo što imam prvi model eeeveć i imam više poverenja u Asus nego u Acer kao brand.
Po video prikazima i fotografijama, deluje kvalitetnije urađen od Acera i pogotovo mi se sviđa chiclet tastatura.
Ono što mi se ne sviđa kod skoro svih netbookova i većine notebookova je glossy ekran. Jedini netbook za koji provereno znam da ima mat ekran je Asus 1015B, manji brat 1215B.
Tako ti može biti žao dovekai ne samo to, ekran mu je 12,1, i ide sa 3% popusta online sto ti ga je malo jace od 28 iljki..
cini mi se da mi je sada zao sto sam morao pozuriti sa acerom...
Možda zato što ovaj 1215B nema nikakav OS, čak ni starter...
Naravno da je legalan, to ti je vrednost između 4-5k...
Ja imam 722 crven, drugarica bi da kupi od mene, a ja bih da uzmem plav...meni se ne greje tastatura niti ugiba.....skroz je ok....greje se , ali nista nesto sad pretereano, drug je donosio njegov lap i greje se mnogo vise....ne igram igrice samo net, office i multimedija , filmovi full hd , muzika , ja sam prezadovoljna....evo sad gledam ovaj asus hm....lep je...a gde li se njemu nalazi ventilator i to sto usisava vazduh ?? Da li je odozdo ?
super, kako da ga instaliram ponovo kasnije? ako odlucim..
Pa tako ćeš da doguraš i do 13,3 veličine...evo sad gledam ovaj asus hm....lep je...
Pa preko recovery particije, valjda ima. Mada verovatno bi moglo ako se snimi image celog diska...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari