- Učlanjen(a)
- 10.02.2005
- Poena
- 649
pa ako su ti oni dali refund, nece te niko opominjati. Cak i ako to rade, to je greska u sistemu, samo iskuliraj.
Ako je bilo zabrinutih za moj slučaj, paket je stigao u našu poštu.
Stigla mi nova Visa internet od Intese, videćemo dal radi.
Jel imao ko slicnih problema i kako ih je rijesio?
Meni je radila pre 3-4 godine ali one izdate kasnije nisam uspeo da registrujem.Je l' mogu da preko Raiffiesen virtuon kartice registrujem paypal nalog i da kupujem?
Ja nisam uspeo da je registrujem pre godinu dana. Cini mi se da mi je falio CVV broj a mozda je bilo i nesto drugo.Da li može Visa Electron da se reguje na paypal?
Bas nesto i nisam primijetio?Unazad na svakoj drugoj strani imaš rešenje ove muke ...
Ovako, do prije pola godine sve sam uredno placao preko paypala [registrovao se na BIH, koristim entropay virtualnu karticu) sve je radilo bez problema. I danas bas ocu da uzmem nesto preko ebay-a i kad krenem da platim artikl izbacuje mi gresku "Sorry, we could not complete your request at this time. If you encounter this message more than once, please contact us, and we'll do our best to help."
Probao sam par puta ista stvar, da napomenem da na entropay kartici imam sredstava i da mi je paypal account uredno verifikovan, ne vidim nikakve nepravilnosti. I nije problem do ebaya, jer sam probao da uzmem jedan FS account. Jel imao ko slicnih problema i kako ih je rijesio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari