Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Mozda su i Srbiju ukljucili a ministrima nisu rekli :d

Aha.
I dalje mi izbacuje istu grešku kao i u Grčkoj, i preko us i preko uk ebaya.
Razlika je samo u tome što je sam sistem koliko vidim nešto izmenjen, ali ja i dalje dobijam grešku.

Kad ti se tacno pojavljuje greska, na kojem koraku ?
Trebali bi da ti sve prodje bez problema i sa srb adresom, moguce da do tebe jos nije stigla ta promena, zato pukusavaj svremena na vreme, trebalo bi da prodje.

Kontam na poslednjem, pošto me najpre prebaci na PayPal da se ulogujem i kad potvrdi da je PayPal ok, vrati me na eBay i traži da na kraju sve potvrdim, a onda izbaci error.

E to je pre prolazilo sa istom adresom ko i paypal kartica, sad radi normalno sa srb adresom.
Verovatno ce ti proraditi samo dok update prodje svuda, sacekaj par dana pa se zali paypalu.

Prošlo mi direktno plaćanje preko PayPal-a (poslao Kinez PP invoice da mu sirektno platim), ali preko eBaya nema šanse, ni preko US, ni preko UK, ni kada stavim "originalnu" PayPal adresu, niti kad stavim ovu sa destinacijom Srbija. Svaki put izbacuje error.
Sa ovim sam se dogovorio o budućoj trgovini, ali nije to to, kod njega mogu da uzmem neke stvarčice, ali ne i sve, tako da ovo nije rešenje.

Verovatno ces malo sacekati dok svima ne prebaci na normalno kao pre, a to ce verovatno da se dogodi uskoro, posto je primetno da se vecini ljudi sad prolazi, pa pretpostavljam da je to neki tepmo kao sto su neki u pocetku bili blokirani a nekam je radilo, tebi je dugo sve prolazilo, tako da si ti u tom talasu kad nece vise, ali ce na kraju proraditi.

Ni meni i dalje ne funkcionise placanje sa Srbijom, probao upravo...

Treba mi neko da mi prebaci pare sa PayPal-a na AlertPay.
Javite se na P.M.

Poz!

Placanje preko srpske adrese realizovano 19.08. bez ikakvih problema.

Verifikovanje kartice na NOVOM BiH i HU nalogu NE RADI. Upravo sam probao na oba, i dobijem "The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal."

Intesa Internet, izdata 04/2011

Poslednja izmena:
Verifikovanje kartice na NOVOM BiH i HU nalogu NE RADI. Upravo sam probao na oba, i dobijem "The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal."

Intesa Internet, izdata 04/2011

Meni takodje ne radi ni sa intesa internet ni sa intesa mastercard (regularna revolving kartica, koju inace koristim u inostranstvu). Obe su idate prosle godine

Poz

giggity giggity
1236166298_quagmire_-_giggity.gif

Meni kartica u Julu ove godine izdata nije radila :D

jel moze neko da mi kaze koja je procedura, da li traze neki dokaz u vidu racuna za struju, tel, internet da ste to zaista vi imenom i prezimenom kao na MB i koliko traje ta verifikacija?

3 Dana pokusavao da uplatim na Srbiju ne moze, vratim da su iste adrese kad ni to ne moze aaa kako sam izgorio:mad:

Jutros medjutim proslo

Možda nešto i bude od paypala ove godine? Me like it!

Recipient’s Country
Andorra, Albania, Austria, Aland Islands, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Switzerland, , Cyprus, Channel Islands, Czech Republic, Denmark, Estonia, Spain, Finland, U.K., Gibraltar, Greece, Croatia, Hungary, Ireland, Isle of Man, Iceland, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Latvia, Monaco, Moldova, Republic of Montenegro, Macedonia, Malta, Norway, Portugal, Romania, Serbia, Russian Federation, Sweden, Slovenia, Slovakia (Slovak Republic), San Marino, Turkey, Ukraine, Holy See (Vatican City State).

Sender’s Country

Europe II ***

*** Europe II: Albania, Andorra, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Hungary, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Macedonia, Moldova, Poland, Romania, Russian Federation, Serbia, Switzerland, Turkey, Ukraine.

Poslednja izmena:
Odakle ti je ovaj copy/paste?

edit: našao sam:)

Sa linka koji je Andragon dao.

Sad sam zvao Paypal Customer Service u Dablinu. Za sada nemaju informacija da li će biti, ali je rekao lik da ukoliko je Srbija "US Sanctioned country" nema ništa od Paypala.

Ukrato, po informacijama koje oni imaju, za sad se ništa ne zna.

Sreća pa nismo "US Sanctioned country".Sačekajmo taj famozni 24. Septembar (ili 7, iz twisterowog linka, mada mi je 24-ti realniji) pa ćemo videti.

Ma ljudi sta vam je , docice Paypal uskoro. Cekali smo 10 godina,mozemo da se strpimo mesec,dva... :) Znate i sami da se blizi izborna godina,zbog toga sam 100 % siguran

Nazad
Vrh Dno