DOBRE VESTI everybody!
3G radi! dakle, da ne bude zabune, govorim o Flytouch 2 -
pokusavao sam da aktiviram 3G na flytouch-u, jer je Philosopher zapeo coveki nije htelo, a iskren da budem - nisam probao sa telekomovim 3G modemima, ne znam ni koji koriste uopste.
Telenorov - Huawei e1552 nece da radi.
i evo, nakanuh se da sam izvedem trik -
http://www.slatedroid.com/index.php?topic=13645.0
i radi. bez ikakvih problema. obratite paznju da je uputstvo za e1550, ali je sve isto u podesavanjima kao i za e1552
update informacije je da Huawei e1750 radi jos bolje, ukoliko ga otkljucate i u njega ubodete telenor/telekom karticu, jer Infotmic (proizvodjac tableta) kaze da je u tablet implementirana podrska za ovaj 3G modem, te kapiram da u tom slucaju ima menu za unosenje parametra direktno iz tableta, bez dodatnog softvera.
jel zna neko, da li telenor/telekom zakljucavaju 3G karticu za maticni modem ili moze da se koristi drugi uredjaj jednostavnom zamenom 3G kartice ?
Flytouch 3
http://chinagrabber.com/flytouch-3-...c---4gb-superpad-2-epad-apad---flytouch3.aspx
Mislim da ipak treba ovo sacekati sta kazete?
Choose Mobile data
Select Access Point Names , ( Nederlands: Naamen Toegangspuntent )
click menu and not New APN! ( Niet nieuwe APN )
We choose Standart configuration ( Standartinstellingen herstellen )
( I'm using my tablet in dutch, and label of the button could be different but there is only two button and we don't choose New )
Let it configure self,
Tap menu again and this time choose New APN
Here is the configuration for :
T-Mobile APN:
Name : Choose a name
APN Name : internet
Username : Let it empty
Password : Let it empty
do not change rest of the configuation.
jUST SAVE IT.
Remove your 3g stick,
Connect it again.
Go to 3G Settings.
Turn it on.
Tadaaa
internet
sve sve, al da ostave u njemu x220 procesor, koji je spor + nema instrukcije za nativni flash, ispada da uopste nije neki bitniji upgrade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari