Korisnik sam Apple telefona već 2 godine. Imam nekoliko pitanja, pa bih voleo da dobijem i neke odgovore, po pitanju samog HTC i AndroidOSa:
1.HTC: I mene zanima ta priča oko baterije? Kako to funkcioniše?
2.Android: Ima li Android onu foru što ima iOS (Apple) a to je Usage time i Standby time? Tako uvek znaš koliko si realno koristio telefon, a koliko ti je stajao u stanby modu?
3.Android: Kako stojite sa igricama i aplikacijama. Kod iOSa je zahvalno to (pored svih živih muka oko JailBrake-a (ko zna shvatiće o čemu pričam, a ko ne, nije ni bitno) što nakon JB dobijaš mogućnost da skidaš sve ali bukvalno sve aplikacije besplatno! To mi je ogromna prednost kod ovog telefona, jer kao što kažem, nakon muka, dođe slatko![]()
^Caesar: Xexe, baš se trudiš da privučeš ljude na AndroidNeka, to je lepo... mnogo si detaljnije objasnio nego useri pre tebe... Hvala... razmisliću...
Mada, ne mogu da kažem da mi nije bitna baterija, i da mi nije važno da li traje jedan dan ili dva...
Znam da ti je bitna baterija kao i vecini nas ovde. Ja neman dhd ali mi se jako svidja. Ako zelis malo bolju bateriju na telefonu, zasto ne pogledas Samsung galaxy S...^Caesar: Xexe, baš se trudiš da privučeš ljude na AndroidNeka, to je lepo... mnogo si detaljnije objasnio nego useri pre tebe... Hvala... razmisliću...
Mada, ne mogu da kažem da mi nije bitna baterija, i da mi nije važno da li traje jedan dan ili dva...
U sustini ne mozes nista da uradis da sprecis brzu potrosnju baterije.
Htc je tu najvise zaHebao stvar .. kada je u ovakvu zver od telefona stavio bateriju tako malog kapaciteta.
Jedino sto je istina je da se posle nedelju dve koriscenja aparata, baterija nekako ustali u potrosnji i traje ceo jedan dan.
Ono sto bi mozda pomoglo je, recimo, root pa instaliraje setcpu programa. Tu podesis profile recimo kada je ugasen telefon da radi na 100-500mhz, kada bateriija padne ispod recimo 30% na slicnoj ili istoj "hercazi" itd itd itd ... To je mozda i najbolji lek, ali ako neces da rootujes imas gomilu tih profil programa na marketu.
Meni uz tri profila u SetCPU i romom http://postkreative.eu/update-cm-7.0.0-RC0-DHD-PNK2-fixed.zip uz normalno koriscenje (1h razgovora, 20ak sms, 3 4 sata neta, malo muzike i malo gps) baterija traje dva dana ....
@Kraken: Pa ja ti pišem da je moguće!
iPhone 3gs: vreme korišćenja (usage time) 6h+; vreme rada telefona (standby time) 2dana...
S obzirom da iPhone 4 ima bolju bateriju (više mAh) traje i više 8h+ usage time, i više od 2 dana, samo ne znam tačno koliko...
1. Baterija jeste malo slabija, ali to ne utice na kvalitet samog telefona, koji je odlican. Uostalom, na svakom pametnom telefonu danas ne mozes ocekivati da baterija ne znam koliko traje. Ovde jeste zamerka naglasena na njoj, zato sto niko ne shvata zasto je HTC na ekran od 4,3' stavio mizernih 1230mAh
@Sirius9
PIN Computers mislis ?
Jel si siguraN?A zašto bi trošio kada je upaljen, troši samo kada skidaš nešto.
Jel si siguraN?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari