Šta je novo?

HTC Desire HD

Meni je riknuo GPS. Kada sam skinuo maskicu od kamere, a koja ujedno služi i kao GPS antena, imao sam šta i da vidim - one nožice of "flis-papir" limića koje služe kao kontakti su se pokrivile i jedna nije imala kontakta uopšte. Dok sam ih ispravio - popucale su i otkinule se od ploče. Spojio spajalicom i GPS radi. Uzeo lemilicu i pažljivo zalemio jednu licnu iz UTP Cat 5e kabla - više neće da radi nikako… :mad: :mad: :mad:

stavi aluminijumsku foliju, video na xda da tako cak i signal poboljsaju. ni moj gps nije sjajan, treba mu vremena da pohvata satelite ali sva sreca da bas i ne koristim nesto. za navigaciju imam poseban uredjaj a za ovo ostalo mi ne treba gps

Promenio sam dosta romova i sada sam na CyanogenMod 10.1[SR1.1] radi OK ali MMS ne mogu da nateram da radi, ranije sam uspevao kopirajuci MMSC iz MMS APN-a u internet APN ali sad nece :S Jel ima neko ovaj ROM a da mu radi MMS? Jel probao neko da fleshuje neki radio i ima li vajde od toga?

probaj samo da iskljucis net dok saljes (a postavke vrati na staro, apn za net i mms posebno). meni sam ukljucuje i iskljucuje prilikom slanja i primanja. ali dok je ukljucen nece da posalje...bar je bilo tako ranije, sad nisam ni probao s ukljucenim

probao sma i to, iskljucio net, dva posebna apn-a i on sam ukljuci net dok salje, neko vreme ali na kraju ne posalje, samo pise sending i nista :S

Jel nema na JellyBeer rom da ti se gasi i restartuje?

Poslednja izmena:
zadnji 12.69a.60.290u_2.17.14.11_m
menjanjem nece proraditi mms. ja sam stavio ovaj kad sam imao problem sa slanjem i nije proradilo. sve je do roma. mislim da mi bas jellytime nije radio

Ma mojoj devojci se gasi mob na 3-4 dana na Jellytime a i na JellyBeer, i ponekad restart. Možda će radio da reši problem.

Stavio sam JellyBeer i proradio mi je MMS ali na onu foru kopiranjem MMSC iz MMS APN-a u internet APN.

pa da, ,do roma je. mislim da mi je mustaavalkosta rekao da je do necega integrisanog u sistemu ali se nisu trudili da menjaju tako da sam ja menjao rom.
ovaj mi je jos najbolji. i mogu da nasviram na 1.3 ghz ako mi zatreba, brz i ne usporava posle instalacija gomile programa ili vremenom sam od sebe sto isto nije bas retka pojava

imam ga tek jedan dan i nemam zamerki, za sada stvarno radi lepo. Jel ima nekog poboljsanja sa novim radiom?

pa i nema. meni i onako gps nesto nije radio najbolje sa starim a isto tako i sa novim. signal mi je konstantno ok. uglvnom ubacuju novi radio ako im je signal slab

bas zato sam i pitao, meni nesto signal varira previse a skoro svaki razgovor ima par kratih prekida, cinimi se da sa stock romom to nije bilo tako, mada je to bilo davno :) inace wi fi i gps mi rade dobro pa ne bih da sve pobrljavi sa nekim novim radiom.

Uradio sam downgrade na drugarovom telefonu na verziju 2.3.3 sa Sense verzijom 2,1. Kada pokrenem AAHK koristeci PD98IMG-GB2 nece da downgraduje rom, javlja mi "main version is older". Sta je problem pošto nisam baš nešto preterano iskusan sa androidom.

Jeste, njime sam odradio moj telefon.

Android version
2.3.3
HTC Sense version
2.1.
Baseband version
12.54.60.25U_26.09.04.11_M2
Kernel version
2.6.35.10-gd2564fb
Build number
2.50.405.2 CL87995 release keys
Software number
2.50.405.2
Browser version
WebKit/533.1

To su mi podaci iz Software information. Na mom telefonu je AAHK bez problema prosao, na ovom zeza. Šta da činim ?

ovde imas sve

Kod:
http://www.flow-wolf.net/2012/11/p1-how-to-downgrade-htc-desire-hd-from.html

ja bi lepo uradio zvanican update na 2.3.5 sa sense 3.5 i onda ponovo probao aahk. manje komplikovano
ili flesnuo ruu 2.3.5

Koji je najveci kapacitet baterije koji moze da se metne u ovaj telefon? Imam vec dve i po godine i jedino sto me smara kod njega je baterija bednog kapaciteta. Koja baterija, koliko kosta i gde ima? Hvala !!!

ja imam 1500 mAh ankerove, i odlicne su se pokazale. Kupljene u USA, ***... Anker ima i neki jaci model, ne znam proizvodi li se vise

Nazad
Vrh Dno