@shommi - nemoguce je googlati root na androidu a ne dobiti odgovor
evo ti npr ovo - http://android-dls.com/wiki/index.php?title=Why_Root
Hvala na odgovoru,ali nzn engleski bas najbolje,pa mi sajt nije od velike pomoci
Registrovao sam se na sense ali nece da mi pokaze lokaciju,kao nije mi ukljucen phone finder,ja odem u podesavanje,kad vidim da je ukljucen.?
Flashovah LeeDroid 1.3 malo pre i mogu samo reci da je miljama losiji od CM 7.
Taj leedroid mi je bio omiljeni sense rom na Desire-u, sad je jednostavno ..... Kako sam instalirao, SuperUser app poceo da puca, titanium nije hteo da restore-uje applikacije, 3g varirao kao nezdrav .... dovoljno razloga da se vratim na ginger-akoji leti ....
Dao si link za download cm7.
jel mozes da mi das neki link sa opisom roma, gde,kako,sta. Na xda jos uvek nema oficijelnog threada pa zato i ne stavljam..
jel zna neko koliko otprilike skida otvaranje jedne stranice u netu(preko Telenora)
uzeo sam paket 1 gb i mislio da ce mi biti dosta,kad danas za ukupno 1 i po vremena na netu sam skinuo 135 mb![]()
Mora da si bio malo na youtube-u, jedna stranica ti je u proseku 100KB ako nema mnogo flash-a, tako da sumnjam da si za sat i po otvorio 1000 strana
xaxax nisam,a znas li koliko otprilike skida youtube(3 min)
Koji ti imas paket?
Auu ***,a ja se ne skidam sa youtubeJa imam 1,5 GB na mts-u i 1GB na vipu, pa kombinuje...3 min na youtube-u je u zavisnosti od kvaliteta od 20MB pa do 150MB, otprilike...
Korisnik sam Apple telefona već 2 godine. Imam nekoliko pitanja, pa bih voleo da dobijem i neke odgovore, po pitanju samog HTC i AndroidOSa:
1.HTC: I mene zanima ta priča oko baterije? Kako to funkcioniše?
2.Android: Ima li Android onu foru što ima iOS (Apple) a to je Usage time i Standby time? Tako uvek znaš koliko si realno koristio telefon, a koliko ti je stajao u stanby modu?
3.Android: Kako stojite sa igricama i aplikacijama. Kod iOSa je zahvalno to (pored svih živih muka oko JailBrake-a (ko zna shvatiće o čemu pričam, a ko ne, nije ni bitno) što nakon JB dobijaš mogućnost da skidaš sve ali bukvalno sve aplikacije besplatno! To mi je ogromna prednost kod ovog telefona, jer kao što kažem, nakon muka, dođe slatko![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari