Šta je novo?

HTC Desire HD

thepace :Niko te nista nije pitao.
Sirius9:Nemoj previse da seres,dobio sam besplatno DHD,uopste me nisu zanimali mobilni telefoni,a kamoli market i android.Posto sam ga dobio,gledam da sto vise naucim o njemu poste se prvi put srecem sa HTC.Ako nemas sta pametno da napises,nemoj da pises onda gluposti.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Cemu psovanje i vredjanje...ja ne znam da li moderatori citaju ovo...ima ovde i dece koja mogu naici na ovakve reci...

pa sitniji bugovi koji su bili u ranijim verzijama android revolution roma tipa notifikacija za sms ostaje na ekranu i nakon sto se poruka procita zatim nije mogao telefon da se puni ako je ugasen, odmah se pali recovery mode, to je sad ispravljeno, zatim force close za google maps...ima dosta poboljsanja ;)

DHD extra fon?! LG Optimus 2X bi zaplakao!

Poslednja izmena:
DHD extra fon?! LG Optimus 2X bi zaplakao!

Sto, jesi li ga nabavio? Ako jesi uradi mini test ali nesto mi govori da ga nisi ni video. I ferari je super auto i to ne sporim samo sta vredi gologuziji koja ga nema ali obozava da to istice koji god drugi auto im se pomene.

Pozdrav ljudi! Postavio sam 3 pitanja pre par dana, jednostavno su mi se pitanja zataskala novim pitanjima i off postovima :p
Pa ako neko moze da pomogne bilo bi super!

hvala na savetu, ali ja ne znam kako tacno da instaliram taj CM7 :(
Moze neko vodjenje za pocetnike? :D

Jedino sto predpostavljam da mi treba je filemanager koji sam skinuo.

-------------

Jos 2 pitanja za kameru.
Da li postoji aplikacija koja malo stabilizuje kameru? Pravi super slike, ali cim se malo nesto mrda, slika bude mutna.

Druga stvar, kada sliku da kropujem za kontakt sliku, zasto bude mutna? jel ima negde upcija da mi ne kvari kvalitet slike pri croppovanju?

Pozdrav!

-------------

Jos 2 pitanja za kameru.
Da li postoji aplikacija koja malo stabilizuje kameru? Pravi super slike, ali cim se malo nesto mrda, slika bude mutna.

Druga stvar, kada sliku da kropujem za kontakt sliku, zasto bude mutna? jel ima negde upcija da mi ne kvari kvalitet slike pri croppovanju?

Pozdrav!

Pa generalno kako se namesta bilo koji? Vidim da svi oko toga nesto pricaju a ja nista ne kontam. Imas li link i za te romove ?

Hvala za ovaj drugi link, bas detaljan topic, s tim da i tu treba neki update koji nemam pojma kako da instaliram :S

-------------

Jos 2 pitanja za kameru.

Pozdrav!

Pa generalno kako se namesta bilo koji? Vidim da svi oko toga nesto pricaju a ja nista ne kontam. Imas li link i za te romove ?

Hvala za ovaj drugi link, bas detaljan topic, s tim da i tu treba neki update koji nemam pojma kako da instaliram :S

To ti je oficijelni update, samo proveri na fonu dal ima novih updateova i sam ce poceti da skida.

Kraken, ponovo nisi ukapirao!?

LG Optimus 2X, koji uskoro pocinje da se isporucuje, i koji je za dve klase vise od DHD, bice najmanje 30% jeftiniji od DHD telefona.

DHD (kao i ostali htc telefoni iz vise klase) su ocigledno preskupi za ono sto realno pruzaju, jer su po kvalitetu i funkcijama na nivou osrednjeg Anycool telefona (svaka cast SAMO za sense).

Npr. zasto je Samsung prodao preko 10 miliona Galaxy S telefona do sada, a htc ni 100 deo toga za D i DHD zajedno. Realnost je neumoljiva.

Poslednja izmena:
A kad je to uskoro? I sta da radim do tog tvojeg "uskoro" da duvam u prste? Ako bude toliko bolji prodacu dhd i kupiti taj tvoj lg. Ali ako si video nov nexus jasno ti je da duocore nece jos uvek zaziveti sve dok sam google ne izbaci fon sa duocoreom jer tek onda ce on biti osnovna platforma za razvoj aplikacija. I ja sam se tako lozio na duo core za desktop pa kad sam ga pazario shvatio sam da im je trebalo par godina da bi proizvodjaci softvera poceli da optimizuju programe za multcore. Jednostavno, i 2.2 android je egzotika jer tek mali broj korisnika ga ima (manje od 50%) a tek duo core, nacekaces se dok prvo stigne kod nas u prodaju a tek dok ne pocne podrska. A tek kavi ce da budu quad core za mobilne pa octo core. JEst vala, bas cu da iscekujem. Da sam tako razmisljao nikada nista ne bih ni kupio vec bih iscekivao uvek novije resenje. Kad budes imao taj tvoj lg javi se, do tada je ovo samo flejmovanje sa tvoje strane koje nicemu ne koristi sem za trovanje topica. Jesi li nekome nesto pomogao ikada na ovom topicu? I cemu onda sluze tvoji postovi ovde?

Poslednja izmena od urednika:
koliko se gluposti covek ovde nacita to nije normalno...pocinje da me podseca na ona retardirana prepucavanja na mobilnisvet.com
prvo apple vs samsung, sada htc vs samsung ...zanima me sta je sledece?
zanima me u cemu to htc nije zakinuo? imao sam vec par htc telefona, i dva naj ortaka poseduju isto i za godinu dana ni jednu lepu rec ne mogu da kazem za htc...meni je legendu poceo da treperi ekran nakon 2 meseca koriscenja, ortaku je desire poceo da se gasi i pregreva posle 2 nedelje koriscenja(vec je 40 dana na popravci, sveukupno je koristio telefon 2 nedelje), drugom na wildfireu poceo da umire ekran nakon nedelju dana, tj ima LINIJU mrtvih piksela koja se siri.
i taj mrtvi sense je jedina dobra stvar koju je htc uradio, i to sto rade limariju...za ostalo su duduci!
nije flejm, ali mi je pun vise da gledam svakakve odvale ovde a da ne komentarisem, svako svakom puni glavu na osnovu onoga sto je procitao u novinama.

garancija na htc telefone u srbiji je upitna stvar za sve sto si naveo je normalno da se odmah dobije nov primerak telefona
imam hd2 od kada je izasao i nemam zamerki na kvalitet izrade

@kraken +1

Kraken, ponovo nisi ukapirao!?

LG Optimus 2X, koji uskoro pocinje da se isporucuje, i koji je za dve klase vise od DHD, bice najmanje 30% jeftiniji od DHD telefona.

DHD (kao i ostali htc telefoni iz vise klase) su ocigledno preskupi za ono sto realno pruzaju, jer su po kvalitetu i funkcijama na nivou osrednjeg Anycool telefona (svaka cast SAMO za sense).

Npr. zasto je Samsung prodao preko 10 miliona Galaxy S telefona do sada, a htc ni 100 deo toga za D i DHD zajedno. Realnost je neumoljiva.

Ubaci još koju boju malo je ove tri. Inače post je totalno bezvezan i potpuno nepotreban.

Kraken +2

Ja jos ne vidim da se taj LG pojavio.

Mi ocigledno nismo *****i da kada imamo izbor od vise telefona ne mozemo da odaberemo onaj telefon koji nam vise odgovara. Da je taj Samsung Galaxy bolji sigurno bi ga bih ga uzeo, kao sto bi verovatno i vecina koja je mogla da bira izmedju DHD-a i Galaxyja.

Trolls gona troll

preporuka za radio 12.35a . Poboljsava poprilicno prijem wifi i prijem signala ko ima problema sa istim. Produzava malo trajanje baterije ali ne nesto znatno..

I jos jedna mnogo bitnija preporuka svim novim i buducim korisnicima DHD je da obavezno precesljaju ovaj podforum posvecen custom software moddingu ovog telefona - http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=765 Gomila korisnih informacija plus sva uputstva za sve sto mozete da uradite plus baza svih mogucih romova,radio-a, modova, zipova, tema i svega korisnog...

ja sam ovaj telefon za mesec dana apsolvirao upravo zbog precesljavanja gorepomenutog foruma ;)

Mala pomoc mi je potrebna, juce slucajno obrisah widget favorites koji je desno od glavnog ekrana a sluzi za ubacivanje ljudi iz imenika koje najcesce zovem.

Kako da ga vratim?

Trazio sam pod widgets ali ne mogu da nadem.

@Kraken
Mislim na widget favorites koji je desno od glavnog ekrana kad prvi put upalis tel. Tu jednostavno dodajes ljude iz imenika i zoves ih tapom na njihovu sliku.

Ima widget people ali nije to to kao sto rekoh....

Mora da ti bude u htc widgetima. Koliko ja vidim to je people widget.

Poslednja izmena:
Yep, meni je bio people widget i to drugi od dva ponudjenih. Mada ne znam da li si uzeo fon u telenoru ikoji su ti bili inicijalni widgeti.

Bre, jeste to people wiget, on ima 3 nacina prikaza. 9 kontakta, 3 kontakta, 4 kontakta + detalji.
On je bio po def ukljucen na telenoru.

Daaa to je to
/me glupan, zbunilo me to sto po aktiviranju widgeta moras grupu kontakata da izaberes.

Sad sam napravio grupu u kojoj mi je citav imenik i izabrao sam 6-7 brojeva.....sad je sve ok.

Da,tel je iz telenora.

Sto se tice baterije, posle prvog punjenja, danas citav dan je izdrzala poprilicno maltretiranje, od setovanja ekrana, instalacije programa i podesavanja istih, preko sinhronizacije mail-a i twittera itd. Ja sam zadovoljan za sad....evo sad sam prikljucio da se puni.

Jedno ne mogu nikako da provalim,
a to je kako da podesim vrijeme kada ce se gmail aplikacija sinhronizovati? Htio bih na svakih 2 sata da sinhronizuje mail,kalendar i imenik ali kako?

Dopada mi se kako je to izvedeno u aplikaciji mail gdje mi jedan exchange acc,i gdje se moze veoma detaljno to podesiti.

Kako da prilepim tilt na film u mobu.Citao sam negde da se samo film i prevod ubace u jedan folder,i onda preko rockplayera da se pusti film i zalepice se tilt,al ocito kod mene ne funkiconise.

Jel ti titl i film imaju isti naziv a samo drugaciju extenziju?

Nazad
Vrh Dno