Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Ixinho sitniji bagovi tipa.... ?
Cemu psovanje i vredjanje...ja ne znam da li moderatori citaju ovo...ima ovde i dece koja mogu naici na ovakve reci...thepace :Niko te nista nije pitao.
Sirius9:Nemoj previse da seres,dobio sam besplatno DHD,uopste me nisu zanimali mobilni telefoni,a kamoli market i android.Posto sam ga dobio,gledam da sto vise naucim o njemu poste se prvi put srecem sa HTC.Ako nemas sta pametno da napises,nemoj da pises onda gluposti.![]()
DHD extra fon?! LG Optimus 2X bi zaplakao!
DHD extra fon?! LG Optimus 2X bi zaplakao!
hvala na savetu, ali ja ne znam kako tacno da instaliram taj CM7![]()
Moze neko vodjenje za pocetnike?![]()
Jedino sto predpostavljam da mi treba je filemanager koji sam skinuo.
-------------
Jos 2 pitanja za kameru.
Da li postoji aplikacija koja malo stabilizuje kameru? Pravi super slike, ali cim se malo nesto mrda, slika bude mutna.
Druga stvar, kada sliku da kropujem za kontakt sliku, zasto bude mutna? jel ima negde upcija da mi ne kvari kvalitet slike pri croppovanju?
Pozdrav!
-------------
Jos 2 pitanja za kameru.
Da li postoji aplikacija koja malo stabilizuje kameru? Pravi super slike, ali cim se malo nesto mrda, slika bude mutna.
Druga stvar, kada sliku da kropujem za kontakt sliku, zasto bude mutna? jel ima negde upcija da mi ne kvari kvalitet slike pri croppovanju?
Pozdrav!
-------------
Jos 2 pitanja za kameru.
Pozdrav!
To ti je oficijelni update, samo proveri na fonu dal ima novih updateova i sam ce poceti da skida.
koliko se gluposti covek ovde nacita to nije normalno...pocinje da me podseca na ona retardirana prepucavanja na mobilnisvet.com
prvo apple vs samsung, sada htc vs samsung ...zanima me sta je sledece?
zanima me u cemu to htc nije zakinuo? imao sam vec par htc telefona, i dva naj ortaka poseduju isto i za godinu dana ni jednu lepu rec ne mogu da kazem za htc...meni je legendu poceo da treperi ekran nakon 2 meseca koriscenja, ortaku je desire poceo da se gasi i pregreva posle 2 nedelje koriscenja(vec je 40 dana na popravci, sveukupno je koristio telefon 2 nedelje), drugom na wildfireu poceo da umire ekran nakon nedelju dana, tj ima LINIJU mrtvih piksela koja se siri.
i taj mrtvi sense je jedina dobra stvar koju je htc uradio, i to sto rade limariju...za ostalo su duduci!
nije flejm, ali mi je pun vise da gledam svakakve odvale ovde a da ne komentarisem, svako svakom puni glavu na osnovu onoga sto je procitao u novinama.
Kraken, ponovo nisi ukapirao!?
LG Optimus 2X, koji uskoro pocinje da se isporucuje, i koji je za dve klase vise od DHD, bice najmanje 30% jeftiniji od DHD telefona.
DHD (kao i ostali htc telefoni iz vise klase) su ocigledno preskupi za ono sto realno pruzaju, jer su po kvalitetu i funkcijama na nivou osrednjeg Anycool telefona (svaka cast SAMO za sense).
Npr. zasto je Samsung prodao preko 10 miliona Galaxy S telefona do sada, a htc ni 100 deo toga za D i DHD zajedno. Realnost je neumoljiva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari