Pravo pitanje je- kome trebaju fantasticni uglovi gledanja i odlicna crna boja na fonu i za njih je spreman da trejduje verni prikaz i realne boje? Nikad nisam kupovao nesto samo zato sto na forumu vecina tvrdi da je najbolje vec iskljucivo nakon sto licno isprobam neki uredjaj.
Svakom svoje al mi je smesno kad neko ko verovatno nije testirao ni jedan panel van onoga koji ima u kuci pocne da prica o tome sta je dobar a sta los ekran. Nema dobrog i nema loseg panela, ono sto je meni dobro (verni prikaz boja) nekome moze da bude isprano i da zeli sto crveniju i sto agresivniju sliku. Zato i postoji trziste, ali niko ne moze da tvrdi da boje sa amoleda postoje u prirodi.
Čoveče, opet pričaš nešto o čemu nemaš pojma, kakav veran prikaz boja na S-LCDu? Boje na S-Amoledu jesu malo prezasićene, ali je to trenutno najbolji ekran na tržištu zajedno sa Retinom. I to je činjenica, ne pričam to zato što sam ja kupio Galaxy S (imao sam ihahaj telefona sa LCD ekranom), već je i po specifikacijama bolji. I još jednom pitam, kakav veran prikaz boja na DHDu kada su isprane?
A ja sam testirao sve ekrane koje trenutno imaju na tržištu (imam SGS, imao sam iPhone 4 na testu, Wave, Desire (sa Amoled i S-LCD, Desire HD).
ja sam konkretno puno puta cackao sgs, ali jednostavno mnogo stvari mi se ne svidja i zato se i odlucih za dhd..znaci cisto moje misljenje i utisak...nikog necu ubedjivati sta je bolje...cak imam utisak da su na dhd isprane boje...ali mi i to vise odgovara od prenaglasenih na sgs...to su vec nijanse koje odlucuju kupovinu..
U tome i jeste poenta, upravo. Svako bira šta mu se sviđa, kao što sam već i rekao, DHD ima prednosti i mane, kao i SGS, na korisniku je da izabere. Samo što se ne treba upuštati u diskusije gde se zna činjenično stanje oko ekrana i gde SGS stvarno ima bolji ekran nego DHD. Kao što DHD bolje leži u ruci nego SGS, ima bolju softversku podršku, bolji GPS, itd. i kao što SGS ima bolju bateriju, bolji audio izlaz, bolji ekran, Gorilla Glass, itd.
Dosadno u SGS threadu ? ProblemFree telefon... damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. znao sam da postoji pravi razlog za bacanje fekalija.
DaPimp, nije tako, pročitaj ovo što sam napisao Ixinho-u, to je (moja) poenta, al' svakako nema svrhe spominjati drugi telefon u temi Desire HD ili u temi bilo kog telefona, sa tim se slažem.