MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
E, nateraćete me da instališem sedmicu....
E, nateraćete me da instališem sedmicu....
Pa i treba. Nista ne gubis, jedino mozes da dobijes.
JA sam ga platio 20k pre 3 dana preko b2b jedne velikoprodaje 🙂 Slika na običnom i LEDu su kao du*e i o*o :d
Preterujes !:shock::shock:
Uzeo sam 2420HDBL i mogu reći da je slika za pola koplja iznad mog predjašnjeg 2420HDB modela. Vredi svaku paru.
I to mnogo preteruje, sem ako mu je prethodni monitor bio felerican, pozdrav za Villyija! 🙂
Da li ima izražen onaj efekat kada gledaš film i naglo skoči u mračnu scenu i titlovi potamne zbog gašenja osvetljenja?
Ako sam dobro razumeo da je to mana LED BLU monitora
a koje ima, VGA i HDMI ?
Da se i ja pridruzim diskusiji:-devil-: Uzeo sam danas doticni monitor. Jos je u fazi testiranja, ali na prvu loptu je OK skroz. minimalna probijanja, bez bad pixela, itd... Boje jesu malo jace po defaultu, ali slika se da nastelovati. Samo je bezveze sto ne ide DVI, ali sta da se radi. Sve u svemu zadovoljan sam za sada. :bottle:
Mozes da kupis solidan DVI kabl za 500 din !HDMI I DVI moras posebno da kupis to je negde desetak evra
G2420HDBL uopste nema HDMI ulaz, to mu je jedina veca mana za ovaj cenovni rang:
http://www.benchmark.rs/benchmark-t...-full-hd-lcd-monitora-q4-2010-2/2/page-3.html
Pitanje za vlasnike ovog monitora: da li je primetno tanji od G2420HD, obzirom da je LED? Pitam jer po slikama nesto nisam primetio.
Verovatno misli na kabl...samo VGA (D-sub) dobijas uz monitor,)
Verovatno misli na kabl...samo VGA (D-sub) dobijas uz monitor,)

Bravo Angele 😀 . LED RULEZ 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari