Hoces da ubodes slusalice u monitor?
Sto slusalice??Pa ima hdmi
Hoces da ubodes slusalice u monitor?
Da,u pravu si,hdmi salje sliku,ali nemoze zvuk ako monitor nema zvucnike,ili izlaz za slusalice(zvucnike)..Pa neznam dal ovaj model ima izlaz za sluske..Izgleda da nema 🙁Ima HDMI kojim sec slati zvuk i sliku sa box-a do monitora... I sta ces onda? Ako ti ne treba taj ulaz na monitoru za slusalice onda mozes i bez HDMI.
Naravno da ima izlaz za slusalice, zato sam te i pitao to. HDBL je odlican. Slika je bolja sigurno zbog kontrasta a nedostatak HDMI-ja mozes resiti tako sto uzme DVI/HDMI kabl ali vec neces da koristis taj mic jack. Mada ja to nebih radio iskreno. Treba ti digitalna veza i za komp i za Xbox.
Apsolutno.
Hvala na pomoci.PozzNisi pogresio, super je to monitor, bices zadovoljan. Iz licnog iskustva ti kazem da ti oni prikljucci trebaju. Ja sam kupio prvo za komp samo ali sam razmisljao unapred i isplatilo se jer sam ubrzo uzeo PS3.
Jedino sto treba da uradis u startu je da pogledas na pocetak teme u prvih 20 stranica, setujes monitor tako i zavrsio si posao 😉
hmmm 😵 jesi li ti uopste pogledao moju konfiguraciju u profilu??Druze ako nemogu sa gtx 260 da poteram 1080 na Full Hd monitoru,odma je bacam u djubre.Moguce da je neki codec pobrljavio,neznam vise ni ja..Možda nisi odabrao dobar player, a možda ti komp nije dovoljno jak da potera neki noviji 1080p.
U svakom slučaju nije do monitora... 🙂
Jel zna neko zasto mi filmovi na 1080p nisu smoth,kao sto bi trebalo da budu,vidim kao neko malo seckanje slike..hmm..da li je mozda zato sto nije na dvi kabal??Ili nesto u podesavanjima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari