- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600 + Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI B450 Gaming Plux Max
- RAM
- 2 x Kingstom KHX3200C 8GB DDR4
- GPU
- GeForce RTX 3080 Founders Edition
- Storage
- Samsung SSD 980 Pro 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung HD103SJ
- Zvuk
- MiniDSP Flex + Hegel H95 + KEF LS50 Meta + SVS 3000Micro + ...
- PSU
- ROG-STRIX-850G
- Kućište
- Fractal Design Meshify C
- Monitor
- AOC Agon AG322QWS4R4
- Miš & tastatura
- Logitech G502 + Corsair Gaming K70 LUX Keyboard
- Laptop
- hp EliteBook 850 G6
- Pristup internetu
- Optički internet
Nisam lovac i ne znam ima li psovanje na divljač nekog efekta. Rekao sam da je shotgun drugačiji nego što smo navikli. Ovako sa "cover sistemom" i sačmarom koja razvaljuje na 20 metara mi sve deluje isuviše jednosavno.To da "Shotgun" nije upotrebljiv na više od 5 metara je čista besmislica. Pa i lovačke puške koriste sačmaru i šta misliš, da li lovci love, na primer, jelena tako što mu priđu na pet metara, iskoče iz žbunja, dreknu: "You`re dead, fothermucker!" i onda ga oduvaju?? To što u nekim igrama nije upotrebljiv na više od 5 metara je realno kao i da te pogodi dva-tri metka, samo malo ti se zacrveni pred očima i nastavljaš dalje kao da ništa nije bilo.
Ni ti izgleda ne čitaš prethodnih par strana: http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1826787&postcount=456A to što je snimak povučen je normalna stvar. Vidi se da je veliki deo igre završen i da ostaje samo finalni glanc, doterivanje nekih bug-ova, ubacivanje HUB-a, mape grada (toga mora biti tokom vožnje, a na snimku se to nije videlo), pa tek onda beta testiranje...hmmm, ako je završe do jeseni, kao što je planirano, biće pravo čudo. Ne bi me iznenadilo da produže izlazak igre za, recimo, mart-maj 2010.