Šta je novo?

ZTE Skate

Probah tek danas malo ozbiljnije igre i manje vise rade sve idlicno. PES 2012,Dead Space,NFS Shift,Death Worm,Super KO Boxing 2...Osim PES 2012 sve rade bez i najmanjeg seckanja (ili sta vec) a i kod njega je to vrlo malo izrazeno i ne smeta puno.Najbolji utisak(graficki) je na mene ostavila igra dead space,koju sam igrao ranije na PC a tek sad probao na telefonu.NFS takodje dosta dobra graficki a inace ide ko luda ;). Eto ako se neko (kao ja do danas) pitao kakav je Skate za novije i zahtevnije igrice ,moze da odahne .Telefon je i vise nego odlican za te pare,kazem po ko zna koji put,a na androidu 4.0.4 radi najbolje od svih romova koje sam do sada probao.

odakle skidas ove fancy igre i kako?

Ima vise nacina,jedan od njih je program applanet,pojasnio sam ti na pm.

Nisu ni to ,a ni youtube hq.KOlko sam shvatio iz postova ljudi koji rade taj rom,nece u skorije vreme ni uspeti.Sto se mene tice nek odrade ovo sa hq ,kamera mi ni ne smeta tolko.Inace moje preporuke za ovaj rom(i pored ovih nedostataka) ,ja ga i dalje koristim i ne znam sta ce me naterati da predjem nekom drugom romu.Probao sam vecinu i ovaj najbolje radi.

Nisu ni to ,a ni youtube hq.KOlko sam shvatio iz postova ljudi koji rade taj rom,nece u skorije vreme ni uspeti.Sto se mene tice nek odrade ovo sa hq ,kamera mi ni ne smeta tolko.Inace moje preporuke za ovaj rom(i pored ovih nedostataka) ,ja ga i dalje koristim i ne znam sta ce me naterati da predjem nekom drugom romu.Probao sam vecinu i ovaj najbolje radi.

Problem za YT hq je nedostatak codeka. Cak postoji i peticija da qualcomm pusti potrebne codece ali to se nece desiti.

https://developer.qualcomm.com/forum/qdevnet-forums/multimedia-optimization-qdsp/13248#comment-7087

Zato se ja drzim MokeeOS-a ( cm7 based ) i radi odlicno i brzo.

pa svakako cenim vase misljenje,ali ja sam recimo na stock rom-sim free je kupljen tel,i znam se desiti ponekad da okinem sliku u sobi ili gradu,pogotovo sad kad je jedino na vec normalno izaci napolje-danju je hell on earth. MokeeOS i CM 4.0.4 su stvarno vrh sto su cookers izbacili ali jos nisam isprobao-sve citam tudja misljenja...
Youtube mi nije nesto bitan,ali ni snimanje videa sa ovom kamerom-vec samo fotke-koristim apk camera 360 i to pravi maximalne rezultate..

pa svakako cenim vase misljenje,ali ja sam recimo na stock rom-sim free je kupljen tel,i znam se desiti ponekad da okinem sliku u sobi ili gradu,pogotovo sad kad je jedino na vec normalno izaci napolje-danju je hell on earth. MokeeOS i CM 4.0.4 su stvarno vrh sto su cookers izbacili ali jos nisam isprobao-sve citam tudja misljenja...
Youtube mi nije nesto bitan,ali ni snimanje videa sa ovom kamerom-vec samo fotke-koristim apk camera 360 i to pravi maximalne rezultate..

Ako ti to dvoje nije bitno,moja preporuka ide CM 4.0.4. Doduse nisam mokeeos jos koristio(mada planiram u toku dana da instaliram cisto iz radoznalosti) ali cisto sumnjam da radi bolje.Ja sam stock rom koristio samo sat vremena :) ,dok nisam nasao romove i nacin instaliranja istih ,tako da bi trebao sto pre preci na neki od ovih.Imaces utisak da imas drugi telefon.

@edit Evo instalirah i mokeeos i mogu reci da su prvi utisci odlicni,sigurno najbolji od svih romova android 2.3.... Znaci preporuka za oba gore pomenuta roma.Da cm 4.0.4 nema problem sa youtube-om HQ verovatno bih se i vratio ,ali ovako nisam siguran :) .

Poslednja izmena:
Imam jedan problem.Brat je kupio ovaj telefon i kada nam trazi pin kod,ukucamo ga,i onda nam izadje emergancy dialer,sta treba tu da se kuca?

Ako ti to dvoje nije bitno,moja preporuka ide CM 4.0.4. Doduse nisam mokeeos jos koristio(mada planiram u toku dana da instaliram cisto iz radoznalosti) ali cisto sumnjam da radi bolje.Ja sam stock rom koristio samo sat vremena :) ,dok nisam nasao romove i nacin instaliranja istih ,tako da bi trebao sto pre preci na neki od ovih.Imaces utisak da imas drugi telefon.

@edit Evo instalirah i mokeeos i mogu reci da su prvi utisci odlicni,sigurno najbolji od svih romova android 2.3.... Znaci preporuka za oba gore pomenuta roma.Da cm 4.0.4 nema problem sa youtube-om HQ verovatno bih se i vratio ,ali ovako nisam siguran :) .

MokeeOS je sve cini se zasad najbolji izbor..

Po meni jeste ,s obzirom na ova dva nedostatka koja ima [ICS] [CM9] [4.0.4] rom.

Imam jedan problem.Brat je kupio ovaj telefon i kada nam trazi pin kod,ukucamo ga,i onda nam izadje emergancy dialer,sta treba tu da se kuca?

A gde je kupio phone ?? Da nije zakljucan na neku mrezu ?

Resen problem!Telefon uzet u Vipu danas.Kada ukuca pin kod,izadje kao neka greka.I tako smo pokusavali 10-tak puta,i kada smo vec odustali(pre toga zvali korisnicki servis,javio se neki momak,i rekao nam da MALO IZDUVAMO PRASINU U LEZISTU KARTICE????????),uspeli smo,i ako smo sve to isto pre radili.A sto je najbolje,kada karticu ubacimo u drugi telefon,odmah prihvata pin kod,i telefon moze da se koristi,cim stavimo u Zte nece.

Pozdrav svima
Sutra mi stize ZTE Skate pa me interesuje par stvari,kao novog Android korisnika:
Koji rom se pokazao kao najstabilniji u radu i potpuno funkcionalan?
Takodje mi je koliko toliko bitna brzina.Znaci u principu najstabilnija verzija.
Ako neko moze da mi pomogne ovih dana oko uputstva za instaliranje (na pp),posle iOS i shift+restore instaliranja firmware-a,cela Android tematika mi izgleda dosta komplikovanije (sto se tice custom romova),ali moram priznati i u velikoj meri prilagodjena korisniku i ozbiljnija platforma.
Unapred hvala

Bas smo vodili debatu koji je optimalan rom,cini se da je ovaj mokeOS sasvim za svakodnevnu upotrebu,sada sve zavisi sta zelis od telefona,bitno je da se prvo resi problem sa manjkom interne memorije pa posle ubacivanje romova.

Koje su prednosti i nedostaci mokeOS?Mislim ovako iz licnog iskustva korisnika.
Hvala

Nema nedostataka :) ako se to moze reci za nesto.Barem ja ne znam za nedostatke.Doduse ima mali problem sa kvalitetom zvuka u pocetku ,ali postoji update koji popravlja ,tako da to ne mogu podvesti pod nedostatak.Poslao sam ti pm ,bice ti jasno sve,nadam se. I da preporuka i za NBA Jam igricu,odlicna je .

Zanimljiva aplikacija TouchRecalibrate.apk danas istestirana,naima nikako nije mi uspevalo da precizno ukucam poruku ili ponekad mi nije reagovao touch na jedan dodir vec je trebalo 2x, ova aplikacija resava probleme,sada golauncher tastatura radi idealno i ekran prima fino naredbe. Ako neko ima ovakve problemcice eto resenje. Cheers

Probao sam toliko hvaljeni MokeeOS nakon Atomica v14 i ne vidim nijedan razlog da ostanem na njemu. Mokee ima trace krajanje baterije, sporiji odziv u radu i jos dosta sitnica koje su bolje resene na Atomicu.

Da li ima neko bekapovan android 2.3.5 iz Vip-a za Skate, nesto nemam srece sa ovim custom verzijama .Ja sam se tek sad sjetio da nisam nista bekapovao :D

Probao sam toliko hvaljeni MokeeOS nakon Atomica v14 i ne vidim nijedan razlog da ostanem na njemu. Mokee ima trace krajanje baterije, sporiji odziv u radu i jos dosta sitnica koje su bolje resene na Atomicu.

Mozda u toj verziji Atomica sve radi kako treba ali brate pogledaj thread Atomic Mod Final i da vidis koliko se njih zali na brdo bugova. Ja kad sam instalirao dialer je FC-ovao, proximity senzor nije radio i nije se mogao rekalibrisati a look je totalno :S: Uz to nevolim takve budzevine, volim romove bazirane na CM. Pogledaj sam: http://www.modaco.com/topic/354288-...6-12/page__pid__1979220__st__380#entry1979220

Ovo je ubedljivo najgori ROM koji sam probao na svim Android telefonima / tabletu koje sam imao. :wall: I covek ga nazove FINAL :lupko:

Probao sam veliku vecinu romova ,izmedju ostalih i atomic,i sve sto si nabrojao kod mene daleko bolje funckionise na mokee-u.Baterija barem 30% duze traje na mokee(to nije samo moje misljenje ,mislim da sam samo od tebe cuo da krace traje) ,brzi od atomica,tj. nemas onaj osecaj da tvoj telefon ipak ne pripada nekoh jacoj kompaniji jer slabije reaguje na touch. Ali eto normalno je da ne mislimo svi isto.

Poslednja izmena:
Sticem utisak da se dosta polemike vodi oko Atomic/Mokee romova, a potpuno zapostavljate IceArmorIII+, koji je ODLICAN rom.

upaljen je koliko je potrebno, svako ima razlicite potrebe, i prema tome mu manje ili vise drzi baterija ;)

Dobar je i za O/C

:)

uploadfromtaptalk1341477353346.jpg

Uzeh i ja skate, displej i baterija iznenadjujuce kvalitetni za ovu cenu uredjaja..

Nazad
Vrh Dno