kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
Garancija mi nije pri ruci, da li neko moze da proveri da li je u telenoru pokrivena i baterija u garanciji?
Znaci to je bug na svim Skate-ovima, nije samo do mog primerka ?
ovaj skejt od moje drugarice ima taj problem, bas sam probao... neka potvrdi jos neko... inace sa programom ucam to se ne desava, samo sa standardnom aplikacijom za kameru... probaj ucam, pa javi da li je isto... ucam je besplatan, samo ne znam zasto trazi iscitavanje senzitivnih podataka, to me malo brine...
Sto se tice ROM-ova ja sam probao tri:
-Telenorov stock - za stock rom je super. Brz je stabilan, solidan battery life.
-Atomic mod final 2.3.x - nebi ga preporucio nikome. Covek ga je nazvao final a ladno nekoliko njih su se javili da im neradi mikrofon ( ! ) , nekoliko njih su se javili da im neradi proximity sensor izmedju njih sam bio i ja. Uz to kad sam imao taj rom ladno mi komp nije prepoznavao ADB interface iako je u telefonu bilo checkirano USB debugging... sve u svemu raspad... a uz to nevolim non CM bazirane romove.
-Sad koristim mokeeOS ( Android on steroids ) Android 2.3.7. Rom je baziran na CM7 i ima unique settings i unique status bar i izgleda brutalno a imash sve precice u status baru. Launcher je LP. Brz je, extra stabilan i ima super battery life. Mogu sa njim da izguran dan i po a sa istim koriscenjem telefona na SGA koji ima isti hardware mi je baterija izdrzala jedva dan.
E i ljudi jel moze neko da okaci slike sa ovog phona slikane nocu sa blicom da vidim da li je ta fleka shto ja imam na slikama koje sam postavio stranu - dve unazad samo do mog phona, do roma ili nesto slicno. Posto mi lik na modaco forumu kaze da je to "normalno" i da je uzrok nekvalitetna kamera.
Kazi mi da li mokeeOS ima srpski jezik ili je na eng? Sto se tice slika nocu,ja nisam primetio nikakve smetnje,doduse zna se desiti da izmedju kamere i led svetla ponekad barijera nije adekvatna i deo svetla prelazi na zastitno staklo kamere,u pitanju je hardverski probl i mora se malo igrati sa telefonom..ako je to slucaj kod zte skate onda verovatno ima sema kako da se skine zastita i da se odradi mala modifikacija
Koristi se android sdk.Pogledaj uputstvo za pravilno instaliran SDK,i sve sto je obelezeno strlicom, stikliraj, da bi se uradio njihov update.U donjem desnom uglu ti pise install(neki broj)packages.. klikni da uradi update.I onda kreces sa rootovanjem.Da li se pri root-ovanju koristi android sdk. Na androidsrbija sam procitao uputstvo gde stoji da "dobro pogledajte da li ste ispravno instalirali android sdk" a adalje u textu se nigde vise ne spominje.
Sredjeno, hvala
PS. da li mozed da se promeni DPI ?
Za sve kojima treba Flash player, update-ovo sam 2. post na modaco temi MokeeOS. Zahvalite se svi C3C0, momak je sjajan!
http://www.modaco.com/topic/354546-rom-mokee-os-cm-72-on-steroids-updated-0606/
PS. Ko nije probao MokeeOS sram ga bilo!![]()
ček, ti si druže razvijao ovaj rom?
edit: sad vidim da nisi, ali si nešto ipak uradio ti čim si postavio temu? šta si konkretno modifikovao?
pablo, aj neki hint kako si napravio ovaj stalaksviđa mi se
![]()
Sad sam probao ucam i camera fv-5 i isto se desava. Fleka je tu, pogledaj malo bolje. A neznam kako mogu socivo kamere i flash da budu preblizu posto su na apsolutno istoj razdaljini kao na Samsung tabu 10.1 a samsung nema taj problem. Bas cu izmeriti sa mikrometrom kad dodjem kuci. Jedino moze da bude problem to sto je flash solidno plice upakovan nego na tabu. Na tabu se flash nalazi dublje nego kamera a na skate-u kamera i led blic su na istoj dubini. Mozda to pravi problem ?
da, blic je definitivno problem... evo ja gledam slike koje su slikane normalnom aplikacijom za kameru i slike slikane pomoću ucam, i ove druge nemaju fleku pod istim uslovima :/
pablo, aj neki hint kako si napravio ovaj stalaksviđa mi se
![]()
Procitaj sta si napisao, po tvojoj tvrdnji onda zavisi od aplikacije ne od blica.da, blic je definitivno problem... evo ja gledam slike koje su slikane normalnom aplikacijom za kameru i slike slikane pomoću ucam, i ove druge nemaju fleku pod istim uslovima :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari