Vas izbor,nekad su to govorili za kineske televizore i telefone.
Ne mora baš niko od nas da učestvuje u njihovoj krivi učenja, jer je jeftino. Ja sam kineski telefon kupio kad je postao stvarno dobar. Kupiću i gume i auto kad tad, što da ne. Trenutno neću.Vas izbor,nekad su to govorili za kineske televizore i telefone.
Isto je bilo i sa telefonima.. pa eto gde smo sad. Daj vremena i bice kineskih guma koje su bolje od vecine izvikanih.Lozenje na kineske gume smatram samo neiskustvom
Iskustvo mi govori da je kvalitet osetniji sto je podloga teza i temperatura ekstremnija. Tu se vidi kvalitet. O starosti da i ne govorimo...Kvalitet pneumatika je najosetniji na asfaltu, a za sneg je vise do vozaca..
Samo se ti osloni na gume.. svake zime pun urgentni takvih, pametnih, punih sebePa vozi onda sa letnjim po snegu, ako je više do vozača.
Šumaheri na sve strane, a ni žmigavac ne znaju gde im se nalazi...
Da, naravno. Ali suvise faktora utice na testiranje guma..Рачунајући да је возач исти, као и возило остају гуме које праве разлику.
Samo se ti osloni na gume.. svake zime pun urgentni takvih, pametnih, punih sebe
Još jedna potvrda da tražim Kleber ili BFG za sledeću zimu, kako sam već planirao..2023 Winter Tyre Test 54 Set Braking Test - Tyre Reviews And Ratings
2023 Winter Tyre Test 54 Set Braking Testwww.tyrereviews.com
Ali je dobro što i ta razlika uglavnom više nije tako drastična kao nekada, do pre samo nekoliko godina.Po snegu se zimske gume najmanje razlikuju.
Obično podbace na kiši jeftinije gume, i to dramatično.
Силно грешиш, данас са лошим гумама може само да се седи и плаче, неко код куће, а многи у јарку поред пута. Кад норвешка полиција моли људе да не возе Е6 путем (главни пут север-југ)...Po snegu se zimske gume najmanje razlikuju.
Obično podbace na kiši jeftinije gume, i to dramatično.
Nije, +11m između skupe i jeftine sa 80km/h...Ali je dobro što i ta razlika uglavnom više nije tako drastična kao nekada, do pre samo nekoliko godina.
Pričamo o našem podneblju i alpskim gumama.Силно грешиш, данас са лошим гумама може само да се седи и плаче, неко код куће, а многи у јарку поред пута. Кад норвешка полиција моли људе да не возе Е6 путем (главни пут север-југ)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari