Da li se to meni potsmevaš ?Globalni pad inteligencije ljudske vrste nije nas zaobisao, naprotiv...
Kao prvo, na forumu nikada ne znas sa kim razgovaras !Nikako ti se ne poTsmevam a ni podsmevam.
Zao mi sto tako malo vrednujes svoj i tudje zivote...
Izvini, ja nisam nikoga ismevao i to nije isto ponasanje. Tema su zimske gume, a ne pravopis. Ovde svaki drugi ne zna da izmeni ni pomocni glagol biti, nego pisu "ja bi" i "ti bih" i nisam primetio ni da ih neko ispravlja. Ali eto, gospodin kada nema sta pametnije u vezi teme, zeli bar da ponizi. Pa eto, nisam ni ja bezgresan, ali i ne smatram da to ima nekog znacaja i bar se trudim da budem pristojan i ne vredjam ljude.podsmevati se — Викиречник
sr.wiktionary.org
Kritikujes druge, a ponasas se isto...cccccc
Pa znas kako, 200.000km godisnje, pa racunaj. U Srbiji to ne mozes da izguras. Vozio sam slepere po Italiji 90-tih, kad te niko nije zaustavljao, samo vuci. Prosek vozacima tamo je 180.000 godisnje. Bila dobra kinta. U Beogradu sam sluzbenim kolima dnevno prelazio 150-200km godinama + privatnim ... i nakupilo se, tu je negde kako sam napisao.Ne bih da potpirujem, pošto sam 33 godine u saobraćaju, od toga 28 godina profesionalno, kako se navuče 3.000.000 kilometara od 18 godine do 45 godine ?
Zbog nekoliko dana snega ili poledice ne vredi menjati gume.
Ne fali ovde ni prepotentnosti...Ko da vozite trke pa je mnogo bitno da li je guma c1, c2 ili c3..
Vise problema (udesa) prave priuceni i prepotentni vozaci sa brzim koima nego letnje gume.
Gde si ti to procitao ?Prijatelju, doslovce si napisao
Što neki mladi i neiskisni vozači mogu možda i da usvoje i sebi da zagorčaju život. Izuzetno neprofesionalno i neodgovorno od strane nekog koji je prešao 3 milke kilometara. Ti bi onda bolje od svih ovde trebao da znaš razliku u sastavu i šari između letnje i zimske gume. Dovoljno je bilo samo snimiti broj nesreća koji se dogodio na našim putevima od početka godine i zatim obratiti pažnju i na izveštaj koliko je vozila učesnika imalo neadekvatne gume u tim udesima i vrlo lako doneti zaključa
Tačno, nikad ne znaš sa kime razgovaraš. razjasniću ti.Kao prvo, na forumu nikada ne znas sa kim razgovaras !
Drugo, uzmi srpsku gramatiku i nauci sta je palatalizacija !
Trece, verovatno je moja vozacka dozvola starija od tebe. Ima 45 godina sa kategorijama b, c, d i e. Za sve to vreme nije mi se povredio ni jedan putnik niti ostetila roba, niti sam bilo koga u saobracaju povredio sa preko 3.000.000 predjenih kilometara, od kojih oko milion samo po beogradskim ulicama.
Mozes jedino da se tesis sto nisi jedini na ovom forumu koji se pravi prepametan i jedva ceka da ponizava druge ucesnike foruma. Ali to je tvoje ogledalo i tvoj obraz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari