Ево једно непријатно искуство, горак укус од стране драгог Јетела.
Био сам у Црној Гори и одлучио мало се возити бродом у Боки. Имам роаминг западног Балкана и телефон стоји у торбици. Међутим у једном тренутку, на излазу из Боке мобилни ухвати сигнал Хрватске мреже и телефон сам потроши 205 килобајта (да килобајта!) интернета. Тада ми душебризници из Јетела наплате 482 динара трошка. Уложим приговор и жалим се на две ствари.
1. Цена роаминга је 9 динара за првих 5кб и 99 динара за сваких наредних 100 кб. Они наплатили 482 динара,
2. Како су дозволили да буде активан интернет на мрежи за који немам активиран додатак. Ја колико знам МТС и Глобател не дозвољавају интернет роаминг ако нема активиран додатак.
Наравно да су ми одбили рекламацију, јер су они уствари мени учинили услугу и спасили ме "већег" трошка, тако што су ми активирали, без моје дозволе, неки "роаминг неограничено 20" који кошта 482 динара, и тако ме спасили трошка од 209 динара.
Није битан износ, него краду на овако бедан начин , још ме убеђују да су то урадили за моје добро! Баш су јадни!
Pogledajte prilog 453388