Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Danas promenio paket na Total data+ za 2450 din , verovatno jos 100 din dole

Prilozi

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    26 KB · Pregleda: 196
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    33.2 KB · Pregleda: 195
Meni je u cetvrtak (20.6) stigla ta ponuda putem sms-a, sta mislite do kada vazi? Nigde ne pise datum do kad mogu da prihvatim. Inace sam na total 40 sa 50% popusta i eracunom, 1699 dinara.

Odavno stoji ta ponuda, malo nestane, pa se opet pojavi. Realno ne potrošim net ni na Total40 koji imam sa 50% popusta.

@Bassnectar91 i ja sam na total 40, nonstop sam na netu i ne mogu da potrosim, tako da nema svrhe prelaziti na total data+ tj davati vise novca za nesto sto ne mozes potrositi. A inace ta ponuda kao tebi, stoji mi u aplikaciji vec skoro godinu dana...

Pa da, jasno je i meni da pokusavaju da navuku da se ode jos 700 dinara gore s pretplatom, a ni ovo ne potrosim sve.

Ako razumem dobro neograniceno mogu zvati tih 25 zemalja?

Da li neko ima problem sa aktivacijom IMessage na Yettel mreži na broj telefona? Menjao sam telefon pre 7 dana i od tada nema šanse da aktiviram (samo na mail adresu radi). Zvao sam Apple, sve korake smo prošli, kažu kod njih sve ok, kažu kod operatera vašeg je problem. Zvao podršku Yettel isto tvrde sve ok, kažu do Apple je nije do nas 🤣... Nema sta nisam probao, reset network settings... sve što postoji kao neka solucija na celom webu, razni tutoriali, ugasi ovo upali ono...sve isprobao, nista ne pomaže. Danas kod jednog kolege ugasili i ponovo probali da aktivira ni kod njega neće, samo vrti krug pored broja. Da napomenem samo da iz Yettel uredno naplate sms za aktivaciju kad god pokušam, probao sam i sim karticu da zamenim za novu, ni to nije pomoglo. Pisao sam i napredno podršci Yettel niko ne odgovara već par dana. Do sada sam menjao telefon ili resetovao, bezbroj puta i nikada nisam imao ovaj problem

Skroz dole pa Dodatne informacije o paketima.

Ako je neko koristio ovaj paket neka potvrdi ovo.
Moram priznati da mi deluje nemoguće da kod nas imaš paket sa neograničenim pozivima ka ovim zemljama.

Ako ti nije dovoljno šti piše na zvanicnom sajtu, mozes pozvati 0639000 😁

Ako se dobro sećam 20 roming minuta i besplatne međunarodne razgovore imali su ranije i Telenor Premium paketi.

Ako je neko koristio ovaj paket neka potvrdi ovo.
Moram priznati da mi deluje nemoguće da kod nas imaš paket sa neograničenim pozivima ka ovim zemljama.
ja koristim.. jeste tako je..
samo u nekim normalnim vrednostima.. ne treba preterivati.. (pise u opstim uslovima)

Gde si našao total 4 u ponudi? Meni ponuda kreće od total 10…
Vidi se u Yettel aplikaciji kao predlog za prelazak sa pripejda na postpejd i sve što se tu izlista, to je maksimum koji važi radi ustupaka (doduše tek sad ima izolovanih slučajeva sa Viber ponudama, ali do pre neki dan nije tako bilo). Takođe, u više informacija o ponudi za dodatnih 99GB je naveden Total 4. Februara tokom poskupljenja je Total 2 ukinut i na njega su sada migrirani.

Зна ли неко за Грчку важи ли само роминг интернет из пакета? Или важи и овај за Западни Балкан ког дају више?

A spada li Grčka u Zapadni Balkan?

Ne mora ako ima tri najveća Total paketa.

Пакет је Тотал Дата, имам 2gb роминг нета..

Nije naveo druže ništa,očekuje odgovor na pitanje koje je objašnjeno na stranici operatera jer ga mrzi tamo da pročita.Lakše je postaviti pitanje ovde po stoti put jedno isto.

Nazad
Vrh Dno