Uz total 4 moze bilo koja 1 aplikacija , nema podele na obicne i premium.HBO, Bookmate (i ranije Deezer) su Premium aplikacije i ne idu uz, recimo Total 4 gde može samo jedan slot za običnu. Najverovatnije je neki nekomercijalni paket.
Isto@Bassnectar91 i ja sam na total 40, nonstop sam na netu i ne mogu da potrosim, tako da nema svrhe prelaziti na total data+ tj davati vise novca za nesto sto ne mozes potrositi. A inace ta ponuda kao tebi, stoji mi u aplikaciji vec skoro godinu dana...
Ovo je najbitnije u tom paketuPoenta tog prelaska (sa total 40 na data je samo ako trebaš više gb u romingu eventualno više onih usluga po izboru).
Izvini, ja ne mogu da nadjem ovo za medjunarodne razgovore na sajtu, da li moze link? Hvala.Ovo je najbitnije u tom paketu
ja koristim.. jeste tako je..Ako je neko koristio ovaj paket neka potvrdi ovo.
Moram priznati da mi deluje nemoguće da kod nas imaš paket sa neograničenim pozivima ka ovim zemljama.
Gde si našao total 4 u ponudi? Meni ponuda kreće od total 10…Uz total 4 moze bilo koja 1 aplikacija , nema podele na obicne i premium.
Vidi se u Yettel aplikaciji kao predlog za prelazak sa pripejda na postpejd i sve što se tu izlista, to je maksimum koji važi radi ustupaka (doduše tek sad ima izolovanih slučajeva sa Viber ponudama, ali do pre neki dan nije tako bilo). Takođe, u više informacija o ponudi za dodatnih 99GB je naveden Total 4. Februara tokom poskupljenja je Total 2 ukinut i na njega su sada migrirani.Gde si našao total 4 u ponudi? Meni ponuda kreće od total 10…
Ja sam trenutno u Grčkoj i imam uz Total 40 Roming internet od 1GB,01.07. se obnavlja i dobijam još 1GB. Bez ikakvih problema troši samo taj net, bez ikakvih drugih troškova.Пакет је Тотал Дата, имам 2gb роминг нета..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari