Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Imam Total Data+ paket i redovno prekidi kao da koristim modem od pre 20 godina. Totalna glupost.

Pre 10 god. su imali mnogo bolji (brzi) net na tim modemima nego sto ga imaju sada. Steta sto je Telenor otisao odavde.

Unapred se izvinjavam clanovima foruma, ali adekvatniju temu nisam mogao naci. Zamolio bih moderatora da moj post prebaci u adekvatnu temu, jer ja adekvatniju nisam nasao.

Imam Yettel broj. Moji politicki oponenti (ne ulazim u politiku i detalje), stavili su na nekoliko foruma broj mog telefona i ponekad dobijem neku uvredljivu poruku ili poziv. Ne znam sta mi je ciniti. Ja bih da kontaktiram administratore, urednike i moderatore tih foruma da izbrisu postove sa mojim mobilnim brojem, ali na mnogima ne nalazim opciju za kontakt. I ne znam da li postoji osoba kojoj bih mogao angazovati da mi pomogne u tome. Ne bih da pisem o uvredama koje tamo dozivljavam, to me toliko i ne dotice u ovom trenutku, najbitnije mi je da moj broj nestane sa tih foruma.

Palo mi je na pamet da posaljem povratne informacije Google-u, ali ne znam da li mi je to pametno i vredi li. Zvuci glupo, ali da li bi Yettel mogao da mi pomogne time sto bi kontaktirao te sajtove i zatrazio da izbrisu broj njihovog korisnika koji nikog ne ugrozava.

Jos jednom se izvinjavam i nadam se da ce me moderator/administrator uputiti na pravu temu.

Ljudi jel dobio neko jos nesto nestandardno u vidu nize cene i povoljnosti ako obnavlja ugovor,a da pri tom koristi onu reciklazu?
Znaci reciklaza i jos neka povoljnost...posto i sa tom reciklazom ubijaju sa cenama 🤣

Unapred se izvinjavam clanovima foruma, ali adekvatniju temu nisam mogao naci. Zamolio bih moderatora da moj post prebaci u adekvatnu temu, jer ja adekvatniju nisam nasao.

Imam Yettel broj. Moji politicki oponenti (ne ulazim u politiku i detalje), stavili su na nekoliko foruma broj mog telefona i ponekad dobijem neku uvredljivu poruku ili poziv. Ne znam sta mi je ciniti. Ja bih da kontaktiram administratore, urednike i moderatore tih foruma da izbrisu postove sa mojim mobilnim brojem, ali na mnogima ne nalazim opciju za kontakt. I ne znam da li postoji osoba kojoj bih mogao angazovati da mi pomogne u tome. Ne bih da pisem o uvredama koje tamo dozivljavam, to me toliko i ne dotice u ovom trenutku, najbitnije mi je da moj broj nestane sa tih foruma.

Palo mi je na pamet da posaljem povratne informacije Google-u, ali ne znam da li mi je to pametno i vredi li. Zvuci glupo, ali da li bi Yettel mogao da mi pomogne time sto bi kontaktirao te sajtove i zatrazio da izbrisu broj njihovog korisnika koji nikog ne ugrozava.

Jos jednom se izvinjavam i nadam se da ce me moderator/administrator uputiti na pravu temu.

nece se yettel angazovati oko toga niti ima takve mogucnosti. jedini nacin je da obrazlozis problem administraciji foruma, ali ako vec sami nisu reagovali na ostavljanje necijih licnih podataka na forumu bez saglasnosti, upitno je da li ce reagovati.

Mislim da ti je jedina realna opcija da promeniš broj telefona i da budeš ekstra oprezan kome ga daješ od sada pa na dalje. Curenje brojeva telefona nije nešto što generalno možeš da sprečiš ali makar možeš da privremeno saniraš trenutnu situaciju. Jeste ogromno cimanje ali cenim da ti ništa drugo ne preostaje, eventualno krivična prijava uz to ali opet, znaš i sam gde živimo. Yettel je ovde prilično nemoćan, kao i Google.

U poslednja dva dana signal katastrofa, jedna crtica ni internet ne radi kako treba.
nedavno mi je u selu čitav dan yettel bio katastrofa, i telefonija i data protok...poslao reklamaciju i dobio šuplji odgovor kako su proverili i sve je ok...nikad kod njih nije problem...i u beogradu mi često padaju data protok i signal na neupotrebljiv nivo...

nedavno mi je u selu čitav dan yettel bio katastrofa, i telefonija i data protok...poslao reklamaciju i dobio šuplji odgovor kako su proverili i sve je ok...nikad kod njih nije problem...i u beogradu mi često padaju data protok i signal na neupotrebljiv nivo...
Konkretno što se tiče moje situacije u pitanju je bio kvar na mreži, ekipa je bila na terenu i kroz dva dana sve se vratilo u normalu. U pitanju je Srem

nece se yettel angazovati oko toga niti ima takve mogucnosti. jedini nacin je da obrazlozis problem administraciji foruma, ali ako vec sami nisu reagovali na ostavljanje necijih licnih podataka na forumu bez saglasnosti, upitno je da li ce reagovati.
Da li bar mogu Google-u poslati povratne informacije da se ti sajtovi uklone sa liste pretrage, tj. da se tih par sajtova ne prikazuju kao rezultati pretrage zbog zastite privatnosti?

Jel ima i dalje neka fora da se izboksuje popust na pretplatu? Istice mi ugovor za nekoliko dana. 😁

Jel ima i dalje neka fora da se izboksuje popust na pretplatu? Istice mi ugovor za nekoliko dana. 😁
1. Da potpišete zahtev za prelazak na prepaid ( dopuna ), zovu Vas u roku od 4 dana ( mogu Vas odmah taj dan pozvati kada ste podneli zahtev da se dogovorite za obnovu ugovora ( 50% i tarifu koju izaberete) a mogu posle 4 dana da Vas pozovu.
2. Da podnesete zahtev za prelazak u drugu mrežu ( ovde se može malo veći popust ostvariti ( više od 50% popusta na mesečnu pretplatu ) pošto naravno napuštate ih a oni će pokušati da Vas zadrže u mreži ) .
3. Da nazovete 0639000 : 1, 1, 0. ili 1, 3, 0. I kada dobijete operatera recite mu da Vas neko pozove iz službe za Ostanak u Yettel mreži.
4. Da pošaljete email na [email protected] ili još brže da napišete elektronsku formu ( Zahtevi i Molbe ) na njihovom sajtu da ćete raskinuti ugovor i preći na prepaid ili želite da obnovite ugovor sa njima, i tu Vas zovu u roku od par dana.

~Nadam se da sam Vam pomogao, po meni su najbolje 1. i 2. opcija ali je na Vama da odlučite koje ćete od ovih 4 opcija izabrati. 😁

Hvala puno! Bas detaljno i lepo objasnjeno. Verovatno cu ici na 1 ili 2. Hvala jos jednom. 😊

Opcije 3 i 4 ne prolaze vise, dzaba zoves i pises...
Znaci samo opcije 1 i 2 ako hoces 50%, a i nisam cuo da je neko dobio vise od 50%, to moze samo naknadno, ako predje na neki veci paket, ali i to ne nude svima...

Opcije 3 i 4 ne prolaze vise, dzaba zoves i pises...
Znaci samo opcije 1 i 2 ako hoces 50%, a i nisam cuo da je neko dobio vise od 50%, to moze samo naknadno, ako predje na neki veci paket, ali i to ne nude svima..
Hvala. 😃 Pre su ti mejlovi radili. Jel zahtev za raskid ugovora moze i online da se trazi ili more u poslovnici?

Da li neko moze da mi pojasni stavku u racunu (u stvari još nije račun stigao, trećeg u mesecu stiže) , ovo je cifra u yettel aplikaciji od 969 dinara a naziv pretplata za usluge,dodatke I digitalne servise.
Paket je total data, rata za telefon i sve ostalo se poklapa ali ova cifra je bas visoka . Nikakve dodatke nisam aktivirao niti to potpisao.

Udji u aplikaciju i mozes da pogledas detaljan racun.

Da li neko moze da mi pojasni stavku u racunu (u stvari još nije račun stigao, trećeg u mesecu stiže) , ovo je cifra u yettel aplikaciji od 969 dinara a naziv pretplata za usluge,dodatke I digitalne servise.
Paket je total data, rata za telefon i sve ostalo se poklapa ali ova cifra je bas visoka . Nikakve dodatke nisam aktivirao niti to potpisao.
to ti je osiguranje za telefon najverovatnije

Upravo stigao račun i objašnjenje ove cifre.
Sada se vodi kao osiguranje uređaja a ne kao pretplata (Imam samo ove u sklopu paketa)
Kako sada reagovati na ovaj lopovluk jer nigde nije rečeno pri potpisivanju ugovora cifra od 969 dinara za osiguranje.
Ovo je prvi račun koji je stigao ( a ugovor sklopljen pre 20-tak dana)

Upravo stigao račun i objašnjenje ove cifre.
Sada se vodi kao osiguranje uređaja a ne kao pretplata (Imam samo ove u sklopu paketa)
Kako sada reagovati na ovaj lopovluk jer nigde nije rečeno pri potpisivanju ugovora cifra od 969 dinara za osiguranje.
Ovo je prvi račun koji je stigao ( a ugovor sklopljen pre 20-tak dana)
Pogledaj u ugovoru koji si potpisao da li ima stavka za osiguranje uređaja, mozda je njihova greška.

Pogledaj u ugovoru koji si potpisao da li ima stavka za osiguranje uređaja, mozda je njihova greška.
Uzela je baka kao poklon unuku.
Naravno čim bednici osete starijeg korisnika ubace šta stignu za njihove bonuse.
Nije im bilo dovoljno za veći tarifu, vec punjač i dodatne maske što izađe već 350 dinara ali ovo je vec bezobazluk. Naravno da cu placati osiguranje ako procenim da je to isplativo(mada je 969 mesečno i učešće ubstwti 14000 dinara vec upitno) ali ne mogu mi poturiti digitalni ugovor u kojem pola stvari naknadno ubace ili kao u ovom slucaju i ne kažu.
Teorije nema da im prodje.

Uzela je baka kao poklon unuku.
Naravno čim bednici osete starijeg korisnika ubace šta stignu za njihove bonuse.
Nije im bilo dovoljno za veći tarifu, vec punjač i dodatne maske što izađe već 350 dinara ali ovo je vec bezobazluk. Naravno da cu placati osiguranje ako procenim da je to isplativo(mada je 969 mesečno i učešće ubstwti 14000 dinara vec upitno) ali ne mogu mi poturiti digitalni ugovor u kojem pola stvari naknadno ubace ili kao u ovom slucaju i ne kažu.
Teorije nema da im prodje.
Radnici su zaista bezobrazni...

Sa ovom akcijom 99gb plus 50% popusta, ovi manji paketi ispadaju ok za prosecnu osobu. Total 10 za 1400din sa normalnim racunom? i 109gb mesecno. Tj ako u drugoj godini mozes da povecas paket i da zadrzis 50% popusta. Ne znam da li ima manji paket od toga.

Jel ima I dalje ona fora da kad se otplati telefon ugorovna obaveza prestaje i da moze da se uzme drugi?

Nisam bas sigiran da je ukinuto, pre 10ak dana kad sam bio u poslovnici, lik ispred mene uzeo telefon i pita jer moze da uzme opet telefona za 3 meseca, kaze radnica da moze ako isplati telefon u potpunosti ili da uzme na drugi broj..

To li uzimate telefon preko reciklaze (hipernet ili bez pretplate) ili nesto drugo.

Znam da je pre moglo kad sam ja tako radio.
Kaze mi drugarica da su njoj rekli da mora da otplati telefon i UO do kraja da bi mogla da uzme drugi telefon (do januara joj traje UO), bas mi je bezveze da ne moze drugi telefon da se uzme, iako se plati stari uređaj do kraja.

Ne prekida se UO, ali može da se uzme novi uređaj ako je stari isplaćen. Onda radi aneks ugovora na novih 24 meseca.

Nazad
Vrh Dno