Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Sto ce reci da to verovatno daju kao poslednju ponudu ako se podnese zahtev za prelazak u drugu mrezu.

imao sam 50% popusta godinama preko nekoliko dvogodišnjih ugovora od kad ta promocija postoji. Ističe mi u julu 50% na Total 40 pa gledam kakva je trenutno situacija.

Ranije sam ih samo kontaktirao na nekoj društvenoj mreži i rekao da želim da obnovim a da ostanem sa istim troškom i uvek su mi ponudili 50% na neki približan novi paket. Po čitanju komentara ovde vidim da to više nije moguće nego moram da se prebacim na prepaid i da čekam da me zovu da me "zadrže"? Samo da proverim da je ovo tačno i da mora da se "otkaže" da bi se oni smilovali sa promocijom?

imao sam 50% popusta godinama preko nekoliko dvogodišnjih ugovora od kad ta promocija postoji. Ističe mi u julu 50% na Total 40 pa gledam kakva je trenutno situacija.

Ranije sam ih samo kontaktirao na nekoj društvenoj mreži i rekao da želim da obnovim a da ostanem sa istim troškom i uvek su mi ponudili 50% na neki približan novi paket. Po čitanju komentara ovde vidim da to više nije moguće nego moram da se prebacim na prepaid i da čekam da me zovu da me "zadrže"? Samo da proverim da je ovo tačno i da mora da se "otkaže" da bi se oni smilovali sa promocijom?
Imaš temu na forumu gde možeš da napišeš šta bi i čekaš da te kontaktira neko od agenata.

Ja sam pokušavao više puta da na razne način dobije 50%, ali sam u priči sa ženom iz Yetela kada sam produžavao ugovor pre dve godine pričao na temu 50% tokom cele ugovorne obaveze i zašto neće da je daju dok se ne podnese zahtev za prelazak u drugu mrežu? Rekla mi je da im je to jedini osnov da daju 50%. Ako pretiš da ćeš da pređeš, a ne stigne zahtev od drugog operatera da treba da te puste, ne mogu da daju. Nažalost tako je i drugačije ne mogu ni u poslovnici, ni preko call centra.

Tako je moje iskustvo za dva broja u Yettelu i jedan u mts-u.

Savet je da se raspitaš u mts-u šta nude ako pređeš kod njih i da se za taj paket odlučiš, podneseš zahtev i očekuješ poziv iz Yettela.

Meni se desilo da su me zvali iz mts-a i da nisam bio u dometu nekoliko dana, pa su me prebacili u Yettel, jer imaju obavezu da te puste za 5 dana. Tako da za svaki slučaj izabereš neki paket koji će biti odgovarajući, kao se desi takva situacija...

Колико чланова форума може да потврди да је добило 6 месеци за динар и 18 месеци 50% попуста на претплату у случају претходног тражења преласка на другу мрежу?

Bzvz je kako su napravili pijacu i od ovoga… umesto da se trude da privuku korisnike, oni ucenjuju ili idu na neobaveštenost…

Колико чланова форума може да потврди да је добило 6 месеци за динар и 18 месеци 50% попуста на претплату у случају претходног тражења преласка на другу мрежу?
Ja, nakon podnošenja zahteva za prelazak u A1, sredinom marta

Sve je postalo pijaca , pa ko je spreman da se cenka moze da dobije dobar popust :)

Nazad
Vrh Dno