Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Sto ce reci da to verovatno daju kao poslednju ponudu ako se podnese zahtev za prelazak u drugu mrezu.

imao sam 50% popusta godinama preko nekoliko dvogodišnjih ugovora od kad ta promocija postoji. Ističe mi u julu 50% na Total 40 pa gledam kakva je trenutno situacija.

Ranije sam ih samo kontaktirao na nekoj društvenoj mreži i rekao da želim da obnovim a da ostanem sa istim troškom i uvek su mi ponudili 50% na neki približan novi paket. Po čitanju komentara ovde vidim da to više nije moguće nego moram da se prebacim na prepaid i da čekam da me zovu da me "zadrže"? Samo da proverim da je ovo tačno i da mora da se "otkaže" da bi se oni smilovali sa promocijom?

imao sam 50% popusta godinama preko nekoliko dvogodišnjih ugovora od kad ta promocija postoji. Ističe mi u julu 50% na Total 40 pa gledam kakva je trenutno situacija.

Ranije sam ih samo kontaktirao na nekoj društvenoj mreži i rekao da želim da obnovim a da ostanem sa istim troškom i uvek su mi ponudili 50% na neki približan novi paket. Po čitanju komentara ovde vidim da to više nije moguće nego moram da se prebacim na prepaid i da čekam da me zovu da me "zadrže"? Samo da proverim da je ovo tačno i da mora da se "otkaže" da bi se oni smilovali sa promocijom?
Imaš temu na forumu gde možeš da napišeš šta bi i čekaš da te kontaktira neko od agenata.

Ja sam pokušavao više puta da na razne način dobije 50%, ali sam u priči sa ženom iz Yetela kada sam produžavao ugovor pre dve godine pričao na temu 50% tokom cele ugovorne obaveze i zašto neće da je daju dok se ne podnese zahtev za prelazak u drugu mrežu? Rekla mi je da im je to jedini osnov da daju 50%. Ako pretiš da ćeš da pređeš, a ne stigne zahtev od drugog operatera da treba da te puste, ne mogu da daju. Nažalost tako je i drugačije ne mogu ni u poslovnici, ni preko call centra.

Tako je moje iskustvo za dva broja u Yettelu i jedan u mts-u.

Savet je da se raspitaš u mts-u šta nude ako pređeš kod njih i da se za taj paket odlučiš, podneseš zahtev i očekuješ poziv iz Yettela.

Meni se desilo da su me zvali iz mts-a i da nisam bio u dometu nekoliko dana, pa su me prebacili u Yettel, jer imaju obavezu da te puste za 5 dana. Tako da za svaki slučaj izabereš neki paket koji će biti odgovarajući, kao se desi takva situacija...

Колико чланова форума може да потврди да је добило 6 месеци за динар и 18 месеци 50% попуста на претплату у случају претходног тражења преласка на другу мрежу?

Bzvz je kako su napravili pijacu i od ovoga… umesto da se trude da privuku korisnike, oni ucenjuju ili idu na neobaveštenost…

Колико чланова форума може да потврди да је добило 6 месеци за динар и 18 месеци 50% попуста на претплату у случају претходног тражења преласка на другу мрежу?
Ja, nakon podnošenja zahteva za prelazak u A1, sredinom marta

Sve je postalo pijaca , pa ko je spreman da se cenka moze da dobije dobar popust :)

Predjes u A1 i imas 6 meseci gratis Mega plan.
Dodatnih 10GB je 400 dinara.

Da li je moguće uzeti novi broj telefona u Yettel ( poslovnici ), ( šestocifreni / sedmocifreni ) sa 50% popusta na mesečnu pretplatu ( 24 meseca ) ? Ako biram broj na postpaid ( pretplata ), ne plaćam broj telefona nego samo mesečnu pretplatu ili su počeli da naplaćivaju brojeve telefona u zavisnosti od kategorije ( platinum, dijamant, zlatni, srebrni, bronza,... ) ?

ako hoces 50% popusta, prvo uzmes prepiad broj pa ti se u yettel aplikaciji pojavi opcija da predjes na postpaid sa 50% popusta.
lepi brojevi su se uvek dodatno placali u zavisnosti od toga koliko su lepi 😅

@FULLSOUND
Mislim da to važi samo ako zahtevaš prenos u A1. Nisam siguran ali izgleda da su yettel i mts u nekom dogovoru trenutno (da ne kažem isti gazda) tako da je jedino sigurno da zahtevaš prenos u A1.
Ovo mišljenje baziram na sopstvenom iskustvu kad mi agenti nisu hteli dati istu ponudu u zavisnosti da li prelazim iz A1 ili yettel/mts

Šta nude trenutno za prelazak sa mts- optike? Koja su aktuelne promocije?

Koliko je u praksi potrebno Yettelu za realizaciju prelaska na prepaid?

U ponedeljak 5.5. mi ističe postpaid ugovor.
Ako misliš da zaista pređeš na pripejd onda ok.
Ako hoćeš da dobiješ 24x50% onda ti je bolje da podneseš zahtev za prenos u A1 (za mts nisam siguran) i dobijaš 6 meseci po 1 din, a ostalih 18 po 50% popusta.

Zaista hocu na prepaid ali bolje sto pre jer se tarifira novi obracunski period bez 50% popusta.

@machak99 Ovo od 1h do 15 dana ne obecava :)

Čovek je dao realan okvir. Konkretno, ja sam pre par nedelja zatražio prenos u A1 oko 21.30. Narednog dana do podneva su me već zvali i dogovorili smo se za tarifu i cenu (6m + 18m 50%).

Takođe, ne moraš da žuriš (zbog tarifiranja), jer trenutni mesec ulazi u novu ugovornu obavezu.
Čovek je dao realan okvir. Konkretno, ja sam pre par nedelja zatražio prenos u A1 oko 21.30. Narednog dana do podneva su me već zvali i dogovorili smo se za tarifu i cenu (6m + 18m 50%).

Takođe, ne moraš da žuriš (zbog tarifiranja), jer trenutni mesec ulazi u novu ugovornu obavezu.

Bitnije je da podneseš zahtev za prenos tako da je naredni dan radni (nije praznik, subota, nedelja), jer je tada veća šansa da će te zvati već sutradan i da ćeš sve rešiti efikasno.

Nazad
Vrh Dno