Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Zaista hocu na prepaid ali bolje sto pre jer se tarifira novi obracunski period bez 50% popusta.

@machak99 Ovo od 1h do 15 dana ne obecava :)
Ali bukvalno je tako, nema pravila kad ce da zovu, ja nisam ni stigao do kuce iz poslovnice kad sam podneo zahtev oni me vec zvali, dok su suprugu zvali posle 15ak dana. *******o je sto ti stvarno hoces na pripejd, ali mislim da ce te do 05.05. zvati, uvek pozovu pre isteka UO...

Ovo su nesto skoro poceli da nude po 1 din,to nije bilo tako pre 5-6 mes kad sam ja obnavljao..
Bas dobri dilovi za nas korisnike..

Da da, mozda zadnjih meseca dana, ali koliko sam ispratio to su izvukli samo oni koji podnesu zahtev za prelazak u drugu mrezu...

… to je odlična ponuda, sigurno da su precenili svoje isluge onolikim dizanjem cena… sa 50% i nekako, sa 6 meseci po din i ostalo 50% - great deal!

Kakva su ostala 2 operatera po tom pitanju,jel su spustili gas kao i Yettel?
mts i yettel kad trazis prenos u a1 i a1 kad trazim prenos u mts a za yettel nisam sig krenuli su da nude isto 6 meseci al kako koji slucaj

Koliko ranije se podnosi zahtev za prelezak kod drugog operatera. Ugovor mi ističe 15.juna, da li moram da sačekam taj rok ili može ranije?

Ako se ne varam 30 dana.

U teoriji može i 15. pa ako tog dana ne dođe u obradu nego od 16. pa nadalje, onda bi bilo ok, ali ako ga procesuiraju 15. onda će opet odbiti. U tim situacijama samo traže razlog da odbiju.

Nazad
Vrh Dno